Kedvenc és legjobb kapusok!
  • Zsolti9014
    Én a Puma 2006VB kiadást és a Zero 5-öt néztem ki magamnak régebben, de nem lett belőle semmi.

Viszont az adidasokról csupa jót mondhatok.
    3db volt belőlük, az első kettő komolyabb, fingersave+climacool technológia.
    ezekhez igen olcsón jutottam hozzá a klubomtól vettem :D
    az ujjvédő jó volt, amíg el nem tört, utána veszélyes.
    ezek közül az első kesztyűt 2,5 évig füvön, salakon, és teremben is hordtam.
    a végére már nagyon büdösödött a climacool ellenére, de tartós volt.
    pár meccsen még úgy védtem benne, hogy az ujjmerevítő eltörve, minden ujja a tenyér résznél lyukas volt. amíg a tenyere egyben volt, jól is tapadt.
    a másikat nem véleményezem, hiszen használtan kaptam meg, de kb. olyan volt mint az 1. kb 1,5 év után.

a 3. adidas kesztyűm okozta a legkellemesebb meglepetést: 4990-ért vettem egy egyszerű adidas kesztyűt, a legolcsóbbat, ezt márkaboltból.
    viszont ez ujjmerevítő és szellőzési techn. nélküli. a tenyere viszont kiválóan tapadt még fél szezon után is, pedig a pályák, ahol játszunk, kegyetlen rossz minőségűek, a kapu előtt fű sincs már szinte, és ez a kesztyűt gyilkolja.
    viszont az ujjmerevítő hiánya nem jó, az én amúgy is rossz ujjízületeimet még jobban kinyrják a lövések, főként 1-1 peches labdafogás után.

összességében az 1. volt a kedvenc kesztyűm:

a 2. ugyanilyen fehérben, a 3. pedig:
    ennek az olcsóbb kiadása :D