183
Kedvenc és legjobb kapusok!
-
#143 jaja
-
#142 az biztos.
mondjuk mákom van, hogy a sérv nem nagyon szokott fájni, mert van akinek nagyon. -
#141 :((( az nem jó -
#140 nekem is volt ilyen 5 ezres kesztyűm fuul ugyan ilye.De nekem egy fél év után úgy kiszakadt, hogy kilátszott a fél hüvelyk ujjam:D utána vettem egy uhlsport kesztyűt a decathlonban 5 ezerért,de azzal nagyon meg vagyok elégedve.nagyon masszívan tartja a kezem, csak kezd le jönni a tenyeréről a szivacs.DE én legtöbbször földes pályán használom ezért,mindig elég koszos.én arra a 12 ezresre gondoltam amilyen van VAN DER SARNAK is.legalábbis volt (egyszerűsített változatban.) a másik az amilyet te is ajánlottál. az a fehér színű,ami most 8 ezerbe kerül és ujj védős.Sorry lehet hogy ez a lionsporton van,és nem a keepersporton.:)
-
#139 jelenleg sajnos elkezdődött a sérüléshullámom, a tavaly téli teremtornán (ahol nem a klubbal, hanem haverokkal voltunk és jól is szerepeltünk) védtem, majd az 1. és 2. tavaszi bajnokin.
A 2. meccsen eltört egy ujjam egy szerencsétlen labdafogásnál, 3 méterről pofánrúgtak labdával keményen (mire a kezem odaért az arcomat védeni, már késő volt).
A meccs után pár nappal pedig vérömlenyt észleltem a térdemben, 1 hónapot kihagytam, majd visszatértem. Az azt követő első meccs után kiújult a térdbaj, azóta nem védtem.
Most a térdem úgy-ahogy rendben van, viszont van egy lágyéksérvem, amiről júliban mondták, hogy januárban műtenek valószínűleg. Ill. emellett egy aranyér büszke tulajdonosa vagyok. -
#138 Én a Puma 2006VB kiadást és a Zero 5-öt néztem ki magamnak régebben, de nem lett belőle semmi.
Viszont az adidasokról csupa jót mondhatok.
3db volt belőlük, az első kettő komolyabb, fingersave+climacool technológia.
ezekhez igen olcsón jutottam hozzá a klubomtól vettem :D
az ujjvédő jó volt, amíg el nem tört, utána veszélyes.
ezek közül az első kesztyűt 2,5 évig füvön, salakon, és teremben is hordtam.
a végére már nagyon büdösödött a climacool ellenére, de tartós volt.
pár meccsen még úgy védtem benne, hogy az ujjmerevítő eltörve, minden ujja a tenyér résznél lyukas volt. amíg a tenyere egyben volt, jól is tapadt.
a másikat nem véleményezem, hiszen használtan kaptam meg, de kb. olyan volt mint az 1. kb 1,5 év után.
a 3. adidas kesztyűm okozta a legkellemesebb meglepetést: 4990-ért vettem egy egyszerű adidas kesztyűt, a legolcsóbbat, ezt márkaboltból.
viszont ez ujjmerevítő és szellőzési techn. nélküli. a tenyere viszont kiválóan tapadt még fél szezon után is, pedig a pályák, ahol játszunk, kegyetlen rossz minőségűek, a kapu előtt fű sincs már szinte, és ez a kesztyűt gyilkolja.
viszont az ujjmerevítő hiánya nem jó, az én amúgy is rossz ujjízületeimet még jobban kinyrják a lövések, főként 1-1 peches labdafogás után.
összességében az 1. volt a kedvenc kesztyűm:
a 2. ugyanilyen fehérben, a 3. pedig:
ennek az olcsóbb kiadása :D
-
#137 majd a jövő szezonra veszek új kesztyűt.
a keepersportnál.szerintetek milyet?
kinéztem már egy párat.
PL. (ha lenne rá pénzem)olyat mint Lehmannak van,vagy még két adidas között tanakodom, az egyik 8 a másik12 ezer ft-ba kerül,de a 12-es egyértelműen jobban néz kiés persze masszivabb...(persze mind kettő új védős !!!!!) -
#136 HI
-
#135 Szombaton megkezdődött a bajnokság tavaszi szakasza, a pálya alkalmatlansága miatt a város másik csapatának salakpályáján játszottunk. Első számú kapus lettem tavaszra, a 14. helyről vártuk a folytatást, a 4. helyezett ellen. Vezettünk 1-0-ra, félidő 1-1. Vége 1-3 sajnos. A csapat nagyon kicserélődött, új edző is van (bár a régit is nagyon szerettük). Volt dolgom bőséggel, rögtön az elején a 16-os sarkánál öklöztem, de olyat kaptam az oldalamra (felhúzott lábam dacára), hogy még mindig fáj, azt hittem súlyosabb lesz. Legnagyobb védésem egy 18 m-es szabadrúgásnál volt. Megye I-ben már megszoktam, hogy a bíró mindig kinéz a kapusra, hogyan áll a sorfallal. A kapus int, ha kész. Namost ez a bíró csak sípolt, jött a lövés, miközben én a sorfalat állítottam, éppen csak visszaértem de így bravúr kellett.
A 3 gól mind 1-1 elleni ziccer volt, az egyikbe bele is kaptam, de védő sehol nem volt, ezt talán védhettem volna, ha vehemensebben rontok ki rá. De azt hiszem 1-1-es ziccerek nem kapsuhibából erednek. Sajnálom a meccset, de 6 serdülőssel (akik amúgy nagyon jók voltak) egy ificsapatnak elég nehéz. Ősszel u.ettől a csapattól (Tomor-Lak) 7-et kaptunk. Folyt. köv. vasárnap, Mezőcsáton, idegenben.
Az nso fórumán a kapusiskola topikba is írjatok. -
#134 Sziasztok!
Vasárnap, azaz márc.11.-én elkezdődik a szezon második fele! Itthon játszunk a Buzsák ellen! Ha nem nyerünk, nem leszünk bajnokok! Majd beszámolok! Addig is csá! -
#133 dobjuk.
A www.kapusok.atw.hu oldal továbbra is fejlesztés alatt van.
Nemsokára kezdődik a tavaszi szezon, addig is és azután is meccsbeszámolókat írhatnánk. Legalább használjuk a topikot. -
#132 kapusok kollegák, dobjuk már fel a topikot bazm:D -
#131 Ez én vagyok.
-
#130 Köszi, amúgy a www.kapusok.atw.hu elérhető, folyamatosan kerülnek fel új portrék, a napjaink sztárjai menüpont alatt néhány már olvasható pl. Buffon, Casillas, Abbiati -
#129 sziasztok!!!!
Megtaláltam a megoldást a feliratozásra! Egyszerű és olcsó! Bemész a papírboltba, veszel öntapadós betűt, meg egy tubus pillanatragasztót! Rárakod a kesztyű hüvelykujjára, felhajtod a sarkait a betűknek, és egy csavarhúzóhegynyi ragasztót odakensz! mind a négy sarokra! így nem fog leesni! Nem 5 perc, de szerintem megéri! Remélem tudtam segíteni valakinek! Ja amugy monogramm a legjobb! Mert a hosszú felirat így is necces! De azt is meglehet csinálni! Na csá mindenkinek!!!! -
#128 Ja amugy mi van az oldaladdal?
-
#127 Az a baj a keepersport nem éppen olcsó! De már dolgozom az ügyön! Ha megtudom szólok! Addig is keresgélj, hátha van valami tipp a neten! -
#126 A keepersportnál rendelt kesztyűkre megoldható a feliratozás. Nem minden típusra. Ez a csuklópántnál van. A meglévő kesztyűnél csak az alkoholos filctollat tudom ajánlani. Ha rájössz, akkor engem is érdekel egy jobb módszer. -
#125 Srácok!!!
Valaki nem tudja, hogy lehetne a kesztyűre ráírni a nevemet? De maradandóan!
Köszi! -
#124 sztem se olyan jók -
#123 bocs, félreértettelek, de azért így jobb a szavazás, meg a cikkekhez amúgy is betettem volna. A html-es tanácsot meg köszi, megpróbálok egy rendes oldalt csinálni -
#122 nem azért mondtam az angol kapusokat,h csinál róluk cikket,szavazást,meg anyámkínját,hanem h sztem nincs sok jó angol kapus,sőt angoloknak ez a gyengeségük
nekem casillas a kedvenc kapusom ;) -
#121 Beindult a fórum és a chat, írjátok meg kiről olvasnátok!
És +véleményeket, javaslatokat.
-
#120 Egyébként a magyar kapusokat (Király, Babos, Szűcs) jobbnak tartom Seaman óta minden angol kapusnál. Seaman-nél nem. -
#119 Azt akarom, de azt még tanulgatnom kell. -
#118 Megcsináltam az új szavazást. Országonként csak 1 kapus került be: szavazhattok Buffonra, Casillasra, Cech-re, Robinsonra, van der Sar-ra, Királyra, Isakssonra, Lehmannra, Didára, és Barthezre. -
#117 Mondom, új szavazást csinálok majd, de a cikkeknél több angol kapus is lesz. Pl. a legendáknál Banks. -
#116 tanulj meg html-ezni,sokkal frankóbb oldalakat lehet csinálni,azt meg feldobod egy ingyenes tárhelyre,ennyi.
ya,és angol kapusokkal h állsz?(érdekes,h elvileg robinson anglia legjobb kapusa,tegnap nem sokszor állt a helyzet magaslatán,aztán ott van james,és a 3.számú kapus pedig a másodosztályú norwichból van
[szerinte magyarok jobban állnak kapusok szempontjából,legalább ebben jók vagyunk:)] -
#115 sajna nem
-
#114 Amúgy ismersz valakit, aki tudna G-Kreditet küldeni az oldalra? 20-at, hogy megtarthassam. -
#113 Amúgy tényleg az olasz kapusokat tartom a legjobbnak. :D -
#112 Majd csinálok új szavazást. -
#111 van der Sart be akartam rakni, de elfelejtettem. De a cikkeknél lesz mind3-ukról. -
#110 Köszi, már meg is néztem.Vhogy olyan érzésem van, hogy Te erősen Olasz pári vagy:) Ok.:Edwin Van der Sar,Maarten Stekelenburg,Sebatsitan Frey.. -
#109 Mondjuk 100%-ig úgysem olyan, ebben neked volt igazad! Az övék már nem 19000 FT-os...
Amúgy A Buffon-féle Cellerator Zero 5-ös Pumát meg a Puma VB-kiadást nézegetem, venni kéne 1-et. Olcsóbb, mint az Adidas -
#108 Semmi gond, előfordul! Amúgy ha van kedved, nézd meg a lejjebb említett oldalt: www.gportal.hu/kapusok, írd meg a véleményedet, kiről olvasnál. Még csak most készül, egyelőre csak szavazás van, meg a menüpontokat csinálgatom. -
Szegény kicsit megkopott, de még mindig használható.Bocsánat az előzőért,azt nem mondtad, hogy azért kerűlt csak 4000Ft ba, mert a többit a csapat álta.Én meg azért írtam, mert annak idején nekem annyiba kerűlt.Szal félreértettük egymást. -
#106 Én erre a kesztyűre gondoltam. -
#105 -
#104 Mondjuk még így is biztos, hogy nem 100%-ig ugyanolyan, azt én sem állítom.