Kedvenc és legjobb kapusok!
  • Zsolti9014
    Szombaton megkezdődött a bajnokság tavaszi szakasza, a pálya alkalmatlansága miatt a város másik csapatának salakpályáján játszottunk. Első számú kapus lettem tavaszra, a 14. helyről vártuk a folytatást, a 4. helyezett ellen. Vezettünk 1-0-ra, félidő 1-1. Vége 1-3 sajnos. A csapat nagyon kicserélődött, új edző is van (bár a régit is nagyon szerettük). Volt dolgom bőséggel, rögtön az elején a 16-os sarkánál öklöztem, de olyat kaptam az oldalamra (felhúzott lábam dacára), hogy még mindig fáj, azt hittem súlyosabb lesz. Legnagyobb védésem egy 18 m-es szabadrúgásnál volt. Megye I-ben már megszoktam, hogy a bíró mindig kinéz a kapusra, hogyan áll a sorfallal. A kapus int, ha kész. Namost ez a bíró csak sípolt, jött a lövés, miközben én a sorfalat állítottam, éppen csak visszaértem de így bravúr kellett.
    A 3 gól mind 1-1 elleni ziccer volt, az egyikbe bele is kaptam, de védő sehol nem volt, ezt talán védhettem volna, ha vehemensebben rontok ki rá. De azt hiszem 1-1-es ziccerek nem kapsuhibából erednek. Sajnálom a meccset, de 6 serdülőssel (akik amúgy nagyon jók voltak) egy ificsapatnak elég nehéz. Ősszel u.ettől a csapattól (Tomor-Lak) 7-et kaptunk. Folyt. köv. vasárnap, Mezőcsáton, idegenben.

Az nso fórumán a kapusiskola topikba is írjatok.