2vh-s harckocsi szimulátor
  • bgabor
    Én most próbálgatom, egyes helyekről már elérhető.
    Eddig egészen fura benyomásaim vannak. Az irányítást nagyon szokni kell, a menüt nem tudom előhozni küldetés közben, így kilépni is csak feladatkezelővel tudtam. A grafika elég érdekes, maga a tank szép lenne, de a környezet elég rusnya, és elég optimalizálatlan a cucc.
    Nincs kiképzés, egyből a közepébe, aztán majd a játékos szépen kitapasztalja a dolgokat. Sok a bug, például váltásnál megszakad a motorhang egy pillanatra stb.

Ugyanakkor a tank irányítása meglepően jól van kidolgozva, ahogy a torony mozgatás, célzás és úgy általában a három fő "munkahely" kezelése. Természetesen a Tiger I-est próbáltam először.
    Emellett úgytűnik multiplayerben van lehetőség kooperatív mókára, bár sajnos a hadjárat küldetéseit nem lehet többen lejátszani. Emellett van beépített mission editor is, szóval van élettartam a progiban.

Összességében így első ránézésre nem tűnik rossznak, régóta vártunk már olyan tankszimulátorra, ami megüti a szintet, és ez jónak tűnik. Természetesen mivel orosz program, tele van bugokkal és optimaizálatlan, továbbá elég puritán az egész, sehol egy tutorial vagy akár egy enciklopédia a benne lévő járművekről.
    De ezeken a dolgokon néhány patch segít majd.

Szóval bíztatónak tűnik.