2vh-s harckocsi szimulátor
-
tapasztatok a domóról:
1. még bugos:) mivel alpha demo
2. a grafika már most nagyon tetszik, bár az árnyékok még kezdetlegesek, kivéve a tankon, de az is bugos mert akármerre fordulok a mindig ugynott van a taljon az árnyék,de ez a késöbbi shotokon javitva van(szerencse), a 1360x768 ba játszok de igy iszonyt fűrészfogas, rákkel rakni minimum 4x élsimitást, deigy már királyul néz ki. 8600gt vel ezen beállitásokon és maxra huzott graffal 18-28fps de általána 25fps.
3. abesőnézet szinte tökéletes minden mozog, forog meg a mi kell. részletes és nagyon teccetős, mind a három ember helyére ülhetünk, nagyon jó beülről vezetni.
4. a demoba 1 pálya van és kb 2 tankot kell klőni kb 4 lövésse fejenként, de nagyon buta itt a mi semmit se csinál, egyszer lőtt csak rám ennyi, de ez a alpha miatt van gondolom, de nygyon élvezetes menni a tankal, habár az elején be se tudtam inditani mindig lefulladtam:)
5. tényleg tanszimulátornak tűni, habár tankot nem vezettem:), kell váltani leesik a fordulatszám lefulad, a finom gázadagolás csomó billenytűkiosztás, habár gyorsan megtanulható mert nincs annyi mint a il2 ben vagy a FSX ben. mindent ki lehet dönteni, elvileg lesz benne sérülés is több fokozatban, csak ezt nem láttam mert nem lőttek rám, deképeken láttam goloyónyomokat füstölést meg hasonlókat, elvileg minden megsérülhet.
6. szrintem jó cucc csak lenne már meg a teljes:)
próbáljátok ki:)