2vh-s harckocsi szimulátor
  • bgabor
    T-72 Balkans in Fire?
    Az még nem lenne gond, hogy árkád (mert az), ha rendesen meg lenne csinálva.
    A fő gond a megvalósítással van. Rémesen optimalizálatlan és bűnronda grafika, és felháborító járműfelhozatal Pl: a játékban ötfajta tank van, ebbe beletartozik az a három is, amit vezetni lehet. Tehát a vezethető T-34/85,T-55 és T-72B mellett van még ellenségnek super sherman és Leopard, aztán slussz.
    A játékban a légierőt a Mi-8 Hip képviseli, semmiféle más légi egység nincs benne. APC-ket szintén egyféle cucc képviseli, a játékban a BMP, BTR széria egyszerűen nem szerepel.
    Jó, ha tízféle jármű van az egész játékban. Ehhez jön még a megfelelő küldetések hiánya. Single missionban vannak a béna trainingküldetések , plusz 1db (!) T-55-ös küldi és még egy T-72es. A hadjáratban pedig T-34/85ösössel kellett szerencsétlenkedni a bűnrondán kivitelezett boszniai hegyekben.
    De ezt csak a második küldetésig bírtam, ahol is a tankom ráfutott egy farönkre, és fejreállt. Második próbálkozásra a falu házainak kerítésében akadt el a tankom örökre.
    Szóval egy szánalmasan kivitelezett, technikai nehézségekkel küszködő arcade orosz cucc. Kétszer is letöltöttem, (az első sokk utáni uninstall után másodjára is), szenvedtem vele, mert szeretem a harckocsis progrmokat, de végül feladtam.
    Mindenki kerülje el messzire.

Ezért kérdeztem rögtön, hogy ennek a proginak van e valami köze ahhoz a förmedvényhez, és megnyugodtam, hogy nincs.