• SuperCharger
    #2606
    Írtam superview-ról, még ezen az oldalon van az a rész. Én ott nézem, 2016 óta, amikor vmiért elapadt enkóron a téma, és úgy döntöttem, hogy megéri azt az éves díjat. Akkor még voltak gyengeségei, de évről évre határozottan fejlődött. 2016-ban még volt sok szarul deinterlace-elt, gyenge felbontású videó (x240), 2 perces ugrásokban lehetett tekerni csak, és azt se vette vmi fürgén. Idén már tök hamar felmászik élvezhető felbontásra (x480 csak, de teljesen elég, nkórról se volt jobb), tök gyorsan teker oda-vissza, és akár másodpercre is ugorhatsz. (mondjuk eddig drágult is minden évben 10 dodót, de legalább nem a semmiért)

    Lehet, hogy mindenféle kalóz stream-eken jobb minőséget lehet kifogni, de én jobban szeretem a biztos pontot ezen a téren. Versenyhétvégén felkelek, tudom, hogy ott vár a kész aznapi verseny, és máris jól indul a nap. :)

    Letölteni viszont nem lehet, legalábbis nekem nem sikerült megfognom semmilyen videóletöltős FF plugin-nal. Szóval ha esetleg azt tervezted, hogy archiválod is innen, az biza nem fog menni. Vagy több kitartás és webes-stream-es finesz kell hozzá, mint ami nekem van...