Morden23#39
A terrorista dolgot ne keverjük ide, mert minimum 400 oldalas különtémát igényel.
Nem durrogtalak le. Az, hogy az itt megjelenő kommentek csak betűk, és sem a hangvételem, sem az arcomon ülő kifejezés nem látható, az egy sajnálatos tény. Erre való a kocsmaasztal meg a korsó sör:)
Ha durrogok, akkor majd a mondat végére írom, hogy "baszdmeg", vagy valami hasonló.
Szóval én megértem, amit mondasz, és persze megjegyzem, hogy nem tudok PONTOS statisztikai adatokat a netes bűncselekmények ügyében. De a világon szinte minden munkakörben használják már a számítógép/internet kombót, és sok munkakör nem követeli meg azt, hogy konkrétan a hálózatokhoz, a "mélyebb szférákhoz" érts, csak a saját munkakörödhöz. Ha belegondolsz, ez logikus, mert nem lehet mindenki mindennel tisztában.
Be lehet vezetni sokkal szigorúbb ellenőrzéseket az internetforgalom figyelésére, de akkor meg lázadozik a nép, hogy a nagytestvér figyel. Arról nem is beszélve, hogy az emberi hülyeség odáig terjed, hogy a mások gépébe betörő, meg hálózatokat feltörő kis PCzsonglőröket képesek ISTENÍTENI, trendinek találni, amikor szerintem inkább kegyetlenül büntetni kéne őket.
Egy szó, mint száz, amit mrzool mond, az oké. Mindenkinek fel kell raknia a sok vacakot, ami vigyáz rá, de mást nem tehetsz. Nekem is fennvannak ilyen programok, de ettől még lehet, hogy éppen rajtam keresztül hekkelik a Pentagont. Nem tudom, hogy mennyire értesz az ilyen szisztémákhoz, de a magvételedből úgy gondolom, hogy nagyjából mélyen. De el kell fogadnod, hogy nem mindenkit érdekel ez a téma. Autót is sokan vezetnek úgy, hogy fogalmuk nincsen a soksok alkatrészről, megszerelni meg végképp nem tudnák őket.
Szóval nem mondhatod az embernek, hogy ne vigyen magával pénztárcát, mert ellophatja a zsebtolvaj, és a pénzt drogokra költheti. Tény, de ebben a formában kezelhetetlen probléma.