Ezt szeretem az SG-be... beírsz pár sort -mindegy miről- rögtön lesz 20 ember aki átharapná a torkod, mert nem úgy látják ahogy te
#37: Nem minden az aminek látszik, vagy aminek láttatni akarják.
#38: Köpködés nem volt... egyszerűen nincs meg a tisztelet bennem olyanok felé akik Irak-ot Ausztráliában keresik. A megválasztott elnökük IQ-jára pedig egy elsős magyar szakközepes köröket ver. Innen már egyenesen származtatható az a gondolat, hogy nekem nincsen szükségem rájuk és nagyon rossz szemmel nézem, hogy nyomást gyakorolnak olyan államokra, melyekhez az égvilágon semmi közük.
#40: Amire gonoldsz az nekem túlságossan szélsőséges, ez nem jött be.
#49: Nem kell torrentezni és máris nem töltesz fel és máris nem illegális, ha leszeded ezt vagy azt a sorozatot vagy albumot.
#52: Amit az utolsó mondatoban írtál, olyat itt senki nem mondott. Ne adj a szánkba mondatokat, mert nem így gondoljuk.
#79: Az az elmebeteg aki ezt lehetetlennek tartja.
Tudod te egyáltalán, hogy egy komolyabb kapacitású mágnesszallagra mennyi adat fér fel?
Senki nem azt állítja, hogy ezt minden áldot nap Vérpistike apukája átnyálazza... de keresni kereshetnek az adattengerben xy évvel később is, és bármikor felhasználhatják ellened --> személyiségi jogok sérülése a "biztonság" rovására. Már bocsánat de semmilyen terroristától nem kellene tartanunk, ha -és itt jön a képbe a NATO- nem lennénk NATO tagállam.
Aki nem veszi észre az összefüggéseket azt csak sajnálni tudom.
#83: Egyet tisztelni lehet az Amerikai nemzetben. Pontosan azt amiben tévedtél: Az egyik legnagyobb náluk a történelmi tudatosság -igen az indián népírtásra, Vietnámra, az atombombára is büszkék- vele egy jó adag hazaszeretettel.
Nálunk sem ártana némi hazaszeretet.
Végezetül: A szabadságot nem tudom úgy elképzelni, hogy állandóan más seggét nyaljuk, olyan dolgoktól kell félnünk amihez igazából semmi közünk nem lett volna.
A letöltésekről pedig annyit, hogy már rég szükség lenne arra, hogy pl. havidíjas legyen a P2P, de a pénzt ne a kiadók tegyék zsebre hanem egy kis részt a rendszer üzemeltetője és legfőképpen a szerzők.
Nem állapot, hogy az ifjúság nagy részét a letöltések miatt bűnözőnek tartják.
Lehetnének különféle P2P-re használható csomagok.
Én személy szerint örömmel fizetnék mondjuk havonta 5-7.000 Ft-ot mondjuk 20 GB-nyi P2P tartalomért.