• avman
    sztem hagyjuk már békén ezt a kárt okoz rémálmot... régebben az volt az elvünk, ha ment vmi a moziban, áhh, majd ha kijön videókazin kivesszük. kijött, akkor azt mondtuk áhh, majd a hábéó leadja.
    manapság ez úgy működik, lezsedjük, kiírjuk és majd eccer megnézem. van h megy a hábéón és akkor jut eszembe, h ez megvan vhol. és miért??? mert itt van ez a drága net (jó, manapság már nem annyira, de azárt 2 éve még szívtam a fogam havonta) miért is ne használnám ki. ugyanannyit fizetek 10 gigárt, mint 150-ért (vagy 30-ért). ha már lenyúlnak, hát ne a semmiért. nem vennék meg minden szart, amit leszedek és megnézem, sőt. vannak filmek, amiket csak azért nézek mert mert már annyira lehúzták (még mondja vki, h a negatív reklám nem reklám).
    és ott van amit ajánlottak és amihez max amazonon, vagy még ott sem. jobbára nem hivatalos fordítással.
    aztán aminek nagyon örülök (jobbára anime sorozatok), szintén fansubbal maximum, de dvd-n megrendelni rámenne a gatyám is. hát ezért.
    moziba nem járok.de ezeket nem venném meg, mert nem akarom vagy mert nem tudom. ha nem tudnám leszedni, akkor sem venném meg. szóval akkor milyen kárról is beszélünk???
    dvd-n megveszem eredetiben azt, ami jó (az 1-2 cd-s avi jobbára gagyi minőség nagyobb kép ernőn, sőt a dvd5 minősége is hagy már némi kívánnivalót maga után). de max 2500 pézért. vagy fullextrásan 3500 (lásd oldboy), az akiráért már nem vagyok hajlandó kiadni 5 ropit (feleslegesen raktak rá annyi hangsávot -2 magyar/3 japán- ha én angollal néztem volna). és kultikus, nem kultikus, szívem csücske, nem szívem csücske, de így jár a ghost in the shell is, ha így jelenik meg. annyi tiszteletet mutatok csak, h nem vagyok hajlandó lemásolni vagy lemásoltatni. max, ha vkivel közösben venném.