• Viszpi
    110: egyetértek, már korábban is írtam, hogy az nem számít ha valakit lelősz az utcán, de ha másolt DVD-vel rohangálsz a kezedben (amire pont a matrica miatt már kifizetted a jogot, hogy azt írjál rá amit akarsz), akkor meg egyből lecsuknak
    108: a mozikkal semmi gond, akit érdekel az kifizeti a mozis élményért azt a 800 pénzt (egy jó film simán hoz 1-200 millió $-t)
    írtátok, hogy gépfejlesztésre van pénze, de filmre meg zenére meg játékra nincsen, hehehe
    én kb 100k-t költök átlagban egy év alatt gépre, ennyiből havonta talán 1 filmet meg 1 játékot vehetnék, bár van 10-20e Ft-os játék is, szóval még az 1 is necces, ami nem sok minden, 10-20 forintos valódi nyersanyagköltségű DVD-knél, ne várják el, hogy megvegyem 4-5e Ft-ért (1e Ft-os DVD-kből igen is hogy jópárat megvettem, mert az már egész megfizetető), ja hogy kétrétegű az már 5-600 Ft is meg van akkor írják inkább két 20 Ft-os lemezre azt kész, egyébként nem értem miért nem lehet elindítani az online boltokat , amik meg működnek kevés választékkal, korlátozott megtekintéssel , ugyanúgy 4-5e Ft/filmért mennek hazánkban meg el sem érhetőek, arról nem is beszélve, hogy itt a hazai bankok, alig vannak az online vásárlás ellen (1-2e Ft-os havi, meg 5k-s évi díjjal már kérhetsz is VISA kártyát)