• Morden23
    #130
    Cápa, ugyanaz a téma, mint a kutya. A kutyát bezárva kell tartani a lakásodban/kertedben/földeden, ha kiviszed sétálni (és ezt olyan helyen teszed, ahol mások is vannak), akkor póráz, más esetben szájkosár. Kutyát tartson az, aki tudja kezelni, nem pedig a sok fasz, aki agyonhergelt vadállattal akar keménykedni.
    Ha a kutyád megöl egy embert, széttépi a kezét, lemarja az arcát, megtömi a hasát a gyerekével, akkor a kutyát el kell altatni. AZÉRT, mert vagy te, mint gazda egy ilyen fasz állatot neveltél, és téged is erősen felelősségre kell vonni, vagy azért, mert a kutya teljesen megkattant, és veszélyes akár rád, akár a közre nézve.
    A cápa esetében pedig a következő áll. Egy ragadozó nem kiszámítható. Nem lehet tudni PONTOSAN, hogy az öbölben manőverező kékcápa vajon beszarik-e a hajócsavarok hangjától és elszalad (mint minden rendes cápa), vagy éppen olyanja van, hogy orron felszívja az arra úszkáló komát (aki nem feltétlenül egy hájas, rosszindulatú turista). Magyarán, védekezni kell ellene.
    Én nem azt mondtam, hogy tapsikolni kell a cápahálóhoz, és húzzunk fel még többet. Két dolog volt a mondandóm lényege.
    1. Védekezni kell (természetesen, ha lehet úgy, hogy a cápa se basszon rá)
    2. Egy emberélet fontosabb egy cápaéletnél. Vagy akármilyen állatéletnél.
    Már a mondandóm első, vagy második kommentjében leszögeztem, hogy az állatok ÉRTELMETLEN pusztításával nem értek egyet. Kéretik nem félreértelmezni azt, amit mondok.