Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
  • Pyro1985
    #914
    Octopus21, nekem ugyanez a félelmem ezeknél a fejjel lefelé forgós dolgoknál, hogy hiába tudom ésszel, hogy nem fog kinyílni a vállpánt, mikor épp lógunk lefele,és az egész test súllyommal nyomom kifele a pántot, akkor pszichikailag pánikolok,hogy kinyíllik... És pont a t-rexnél volt ilyen halál félelmem, mert mivel az bele sem nyom rendesen a székbe, állandóan ráestem a pántra, még csak kapaszkodni sem tudtam, huh nagyon rossz volt....:) De másoktól is ezt hallottam, hogy pl a flying circusba nagyon erősen belenyomnak a székbe, és hogy a csípődnél nyom befele, tehát így nem is érzed azt, amit pl a t-rexnél,hogy az egész felső testeddel nyomod kifele a pántot.
    Azaz érdekes, hogy pont a Práterben ültem az extasy-n, de az vicces volt, mert úgy ültem fel rá, hogy azt mondták,hogy sima break dance....na aztán kicsit meglepődtem, mikor elkezdtünk fejjel lefele fordulni....:):) DE a végén azt élveztem, hiába fejjel lefele forgott, de a t-rexen pl tényleg halál félelmem volt. Nem tudoma circuson mi lesz, ha ráveszem magam
    BreakGK, na majd akkor meglűtjuk, milyen az új break dances kezelő, emrt ha jó idő elsz hétvégén, elnézünk péntek vagy szombat éjszaka megint, kiváncsi leszek. Egyébként te mióta dolgozol a vidámparkba? Eddig mindig a break dancenál voltál?