Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kossz, csak kar, hogy a Move It-os menetnek lemaradt a vege, ami a legjobb volt! haver nem nagyon ért a mobilomhoz 😄
Holnap este újra Vidámparkban😄 Jó a nyaralás, de hamar eltelik az idõ...😄
Tök jók a videók
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
Raktam fel ket videot, akit erdekel, nezze meg!
Az egyik a Move It, amire egy csajszi haverral ultunk fel meg nyar elejen, jo lenne a vidibe is egy ilyen, az egyik legjobb gep, a Top Scannel vetekszik! 😄
A masik meg az Extreme, amin most hetvegen ultunk, ez nem nez ki nagyon durvanak, de azert eleg para a masodik perctol. 😊
na ennyi
http://www.youtube.com/watch?v=SIKjgdoRfBA
http://www.youtube.com/watch?v=CC3yFFDXOa8
Az egyik a Move It, amire egy csajszi haverral ultunk fel meg nyar elejen, jo lenne a vidibe is egy ilyen, az egyik legjobb gep, a Top Scannel vetekszik! 😄
A masik meg az Extreme, amin most hetvegen ultunk, ez nem nez ki nagyon durvanak, de azert eleg para a masodik perctol. 😊
na ennyi
http://www.youtube.com/watch?v=SIKjgdoRfBA
http://www.youtube.com/watch?v=CC3yFFDXOa8
Budapestiek Figyelem!!!!
I, II, III, IV, V, VI kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. augusztus 31 - szeptember 4 között.
VII, VIII, IX, X, XI, XII kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. szeptember 7 - szeptember 11 között.
XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVII kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. szeptember 14 - szeptember 18 között.
XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. szeptember 21 - szeptember 25 között.
Ezen a héten a belépõjegy árából 30% kedvezményt biztosít a park az ezt igazoló dokumentum (lakcímkártya) felmutatása ellenében.
I, II, III, IV, V, VI kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. augusztus 31 - szeptember 4 között.
VII, VIII, IX, X, XI, XII kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. szeptember 7 - szeptember 11 között.
XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVII kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. szeptember 14 - szeptember 18 között.
XIX, XX, XXI, XXII, XXIII, kerületek figyelem!!! Mindenkit szeretettel várunk 2009. szeptember 21 - szeptember 25 között.
Ezen a héten a belépõjegy árából 30% kedvezményt biztosít a park az ezt igazoló dokumentum (lakcímkártya) felmutatása ellenében.
oké, köszi
Jólvan nincs gon.Am ment minden😊
Én pénteken megyek majd a vidámparkba.
Örülök, hogy ilyen jókat mondtok az új dolgokról, már nagyon kiváncsi vagyok.<#vigyor2>#vigyor2>
Mûködött minden ugye?
Örülök, hogy ilyen jókat mondtok az új dolgokról, már nagyon kiváncsi vagyok.<#vigyor2>#vigyor2>
Mûködött minden ugye?
Mi is vasárnap voltunk a vidámparkban. Szerencsére minden mûködött. A Top Scan az valami hihetetlenül jó volt, nagyon tetszett😄. Rendesen megpörgettek minket. Szerintem ez az egyik legjobb játék, most ez lett a kedvenceim egyike😛. Mondjuk a húgom már a látványától is rosszul volt😄.
A Flying Circus is nagyon tetszett, csak kár, hogy amikor ültem rajta, elég rövid menetek voltak😞.
A Skyflyer se volt rossz, de én mondjuk a Titanicot jobban élveztem, amikor még volt.
A Spinning Coaster engem sem nyûgözött le annyira. Nem volt rossz, de nem lesz a kedvencem, az biztos. Minket nem állított meg menet közben, hanem amikor már bent ültünk a kocsiban és pont minket indítottak volna, akkor mondta a srác, hogy ki kellene szállni. Szóval megérte legalább negyedórát várni a sorban😄. De aztán késõbb szerencsére megint minden rendben volt és kipróbálhattuk😊.
A Flying Circus is nagyon tetszett, csak kár, hogy amikor ültem rajta, elég rövid menetek voltak😞.
A Skyflyer se volt rossz, de én mondjuk a Titanicot jobban élveztem, amikor még volt.
A Spinning Coaster engem sem nyûgözött le annyira. Nem volt rossz, de nem lesz a kedvencem, az biztos. Minket nem állított meg menet közben, hanem amikor már bent ültünk a kocsiban és pont minket indítottak volna, akkor mondta a srác, hogy ki kellene szállni. Szóval megérte legalább negyedórát várni a sorban😄. De aztán késõbb szerencsére megint minden rendben volt és kipróbálhattuk😊.
Gyerekek közelében voltam egész nap. Hát sajnálom, hogy nem ültetek fel a Top Scan-re mert nagyon jó. De pont úgy fogtátok akkor ki hogy nem járt arrafelé senki, pedig sokan voltam a parkban. De azért remélem jól érezted magad.
Én nem akartalak megbántani, de tényleg nem értem miért ne lehetne ketten felülni. Mi is úgy voltunk... Hülyeség várni a tömegre. Egyébként a gépkezelõk egy kis kabinban vannak.
Én legalább ismerem a nagybetûket,és a mondatvégi írásjeleket!Ez volt az utolsó hogy ide írok,amúgy is van mostanában más dolgom is,mivel márciusra,csomagot hoz a gólya😊
Egész délután nem ment,és senki irányítót nem is láttunk ott...Lehet h baj volt,lehet h nem...És akkor?Birka effektus hehe se vicces.Bocs de...áhh minek írjak ilyen hülyéknek.Tisztelet a kivételnek.
"A Top Scanen senki nem ült,és így ketten nem mmentünk fel rá"
És akkor mivan?😄 Ketten is fel lehet rá ülni.
És akkor mivan?😄 Ketten is fel lehet rá ülni.
Ja és még a Spinning Coaster,megállított minket miközben mentünk felfele,ott álltunk vagy 2-3 pecet.Engem nem nyûgözött le,de érdemes kipróbálni.Az nagyon tetszett mikor hullámzott😊
Na tegnap voltunk és marha jó volt!Akartok élménybeszámolót az újakról,és a régiekrõl is?Na mondom:
T-rex-nagyon jó,most kicsit sokáig ment,nem úgy mint májusban,de jó volt.A biztonságát leszámítva,de legalább a lábam repkedettXD
Flying Circus-8X ültünk fel rá,a durvább menetet nem engedtég meg,de isteni volt.Flying Circus forever😊
Top Spin-Erre is 8-9X ültünk fel,a végén még a nézõk is vizesek lettek,és mi is.
Break Dance-Az irányítójának nagyon megköszönnénk,mert értett hozáá,ezen 5X ültünk,és a végén 5-6 óra fele már kemény progik mentek!
Sky Flyer-Jó volt egyszer,de csak egyszer...Kár hogy nem tettek rá kapaszkodót,mert így fent,vagy oldalt a rácson kellett kapaszkodni.
A Top Scanen senki nem ült,és így ketten nem mmentünk fel rá>3
Jó nap volt,kivéve hogy este úgy kellett levakarni a lábamról a fekete piszkot😄
Am.BKG hol voltál?Melyik játéknál???
T-rex-nagyon jó,most kicsit sokáig ment,nem úgy mint májusban,de jó volt.A biztonságát leszámítva,de legalább a lábam repkedettXD
Flying Circus-8X ültünk fel rá,a durvább menetet nem engedtég meg,de isteni volt.Flying Circus forever😊
Top Spin-Erre is 8-9X ültünk fel,a végén még a nézõk is vizesek lettek,és mi is.
Break Dance-Az irányítójának nagyon megköszönnénk,mert értett hozáá,ezen 5X ültünk,és a végén 5-6 óra fele már kemény progik mentek!
Sky Flyer-Jó volt egyszer,de csak egyszer...Kár hogy nem tettek rá kapaszkodót,mert így fent,vagy oldalt a rácson kellett kapaszkodni.
A Top Scanen senki nem ült,és így ketten nem mmentünk fel rá>3
Jó nap volt,kivéve hogy este úgy kellett levakarni a lábamról a fekete piszkot😄
Am.BKG hol voltál?Melyik játéknál???
a tricepsszel nincs baj, mi fel tudtunk ra ulni, csak eleg erdekes latvany volt, ahogy egy fekete szekrol ugraltak fel az emberek 😄DD
Tényleg !!! Tegyétek meg szerdán !!! Én csak másnap leszek, mert még nyaralok, de gondolok mindenkire a Balatonból😄😄😄
Aki szeretne este kijönni a parkba és nem szeretne nagy tömeget az megteheti AUGUSZTUS 19.-én SZERDÁN.Mert a nagy sikerre való tekintettel a park nyitva lesz akkor is.
Fúúúú,holnap megyünk😊De várom már...Én is alacsony vagyok,csak 155-160 között valahol ezért a Top Scan sztem is durva lesz...De ha még kissebb voltam 140 alatt,is felbirtam magam nyomni a Toronyra,nemlessz itt gond😄😄
Pedig még nem is olyan napot fogtál ki, hogy az a brigád van ott, akik tudnak hangulatot csinálni... Csak a fele volt ott... De az nem olyan remek... Egyszer fogj ki egy olyat, hogy én is meg a másik felem is ott van éjjel😊 A Top Scan pedig tényleg szépeket írt a trepnibe...😄😄<#vigyor>#vigyor>
Srácok a TopScan az 1 ien játék növesszetek 1 kis tricepszet és menni fog. Inkább legyen 1 kicsit magasabban minthogy túlsüllyedjen (volt rá példa teszt során)és "bájosan megsimogassa" a trepnit<#wink>#wink>
hehe, mikor mi voltunk, szeket nyomtak az emberek ala, es ugy ultettek fel oket 😄
Bocsi, ez kimaradt. A top scannél volt egy srác aki alig tudodd felülni a helyére mert azok a pálcák magasan vannak és kb 5ödjére sikerült felugrania. meg az üzemeltetõk segítettek az alacsonyaknak felülni nagyon lol 😄
A top scanre azért nem ültünk fel mert, már csak a rózsaszín pálcikában volt hely és az pörgött a legjobban xd a Flying Circus lett az új fav *-* ne félelmetes és jóérzés benne ülni és ammikor fejjellefele lógsz egy kisit fura de nem vészes. A Sky Flyert is kihagytuk 1. mert a titanicon ültünk és akik leszálltak róla aztmondták h unalmasxD 2. olyan volt a hangja mint ami szét akar esni. Breake quvajóvolt. Meg ha megyek legközelebb nem lenne új játék amiben izgulhatnék az elején úgyhogy a top scan be lesz pótolva 😄
Ja am.meg akik Spinning miatt mennének a vidámpark.hu-n fel van téve,és vannak róla képek is😊Vasárnap forever<#vigyor2>#vigyor2>
Jaja,abba én is röpködtem,vagyis szó szerint átfordulásnál lötyögtem benne,hol az ülésen,hol a biztonsági izén lógtamXd
nem kevered a T-rexet vmivel ossze? hisz abban mindenki ropkodni szokot 😄D
sry nem vágom miért küldte el félig megírva 😄
Nagyon jó volt a mai nap, nem voltak sokan, ment minden gép, minden szuper volt!
Favoritom a Top Scan lett, szédületesen jó hátramenetben 😊
A T-Rex-szel az volt a gondom, hogy mivel én minden nap kondizok elég széles vállam van és alig fértem be, aztán meg úgy rám szorította a biztonsági cuccot h beszorult a kezem és menet végére kb elhalt úgy elzsibbadt...
A Flying Circus-t nem igazán élveztem. Alapból nem szeretem, hogy ha fejjel lefelé megállítanak, ráadásul ez nem is kis ideig és teli ment a fejem vérrel, szemem be is vörösödött, annyira nem jött be.
Top Spin nem rossz, de egy Top Scan vagy T-rex után elég gyenge 😊
A Break Dance is hatalmas volt! Nem tudom ki volt a kezelõ, de jó zene és jó program ment! Respect!😄
Nagyjából ennyi amit tudtam írni az estérõl, visszatérõ vendég leszek az esti vidámparkban😛
Favoritom a Top Scan lett, szédületesen jó hátramenetben 😊
A T-Rex-szel az volt a gondom, hogy mivel én minden nap kondizok elég széles vállam van és alig fértem be, aztán meg úgy rám szorította a biztonsági cuccot h beszorult a kezem és menet végére kb elhalt úgy elzsibbadt...
A Flying Circus-t nem igazán élveztem. Alapból nem szeretem, hogy ha fejjel lefelé megállítanak, ráadásul ez nem is kis ideig és teli ment a fejem vérrel, szemem be is vörösödött, annyira nem jött be.
Top Spin nem rossz, de egy Top Scan vagy T-rex után elég gyenge 😊
A Break Dance is hatalmas volt! Nem tudom ki volt a kezelõ, de jó zene és jó program ment! Respect!😄
Nagyjából ennyi amit tudtam írni az estérõl, visszatérõ vendég leszek az esti vidámparkban😛
Nagyon jó volt a mai nap, nem voltak sokan, ment minden gép, minden szuper volt! Favoritom a Top Scan lett, szédületesen jó hátramenetben 😊 A T-Rex-szel az volt a gondom, hogy mivel én minden nap kondizok elég széles vállam van és alig fértem be, aztán meg úgy rám szorította a biztonsági cuccot h beszorult a kezem és menet végére kb elhalt úgy elzsibbadt... A Flying Circus-t nem igazán élveztem. Alapból nem szeretem, hogy ha fejjel lefelé megállítanak, ráadásul ez nem is kis ideig és teli ment a fejem vérrel, szemem be is vörösödött, annyira nem jött be. Top Spin nem rossz, de egy Top Scan vagy T-rex után elég gyenge 😊 A Break Dance is nagyon jó volt! Nem tu
Juj, már nagyon várom a vasárnapot.😊 Akkor a Spinninget már ki is próbálhatjuk, ugye?😛
Aki holnap jön este akkor megtalál az egyik hánytatós üzemen, mint segítõ.
Vasárnap minden menni fog kivéve ha addig nem romlik el<#beka2>#beka2>
Vasárnap minden menni fog kivéve ha addig nem romlik el<#beka2>#beka2>
én úgy tudom, hogy csak este nem megy a torony
igaz, a combot majdnem ugy nyomja, mint a Flying Circusban, csak kenyelmesebb! es azert csak az egyik valladra tudsz tamaszkodni, mert nagyon huz oldalra! elony a nagyon szeles vall, de en vekony vagyok, es biztonsagosabbnak ereztem a T-rexnel
Nekem is lenne pár kérdésem,ami azoknak szól akik már ültek rajtuk😊
1)Igaz amit aladab írt,a Top Scan-rõl,hogy nem annyira lötyögsz mint a T-rexben,a lábakat jól fogja,de csak az eggyik vállat?
2)Vasárnap menni fog a Flying C.és a Top Spin?Ez a 2 lenne legfontosabb nekünk,és persze a 3 új,de legjobban az elõzõek😄
3)Igaz hogy a torony nem megy?
1)Igaz amit aladab írt,a Top Scan-rõl,hogy nem annyira lötyögsz mint a T-rexben,a lábakat jól fogja,de csak az eggyik vállat?
2)Vasárnap menni fog a Flying C.és a Top Spin?Ez a 2 lenne legfontosabb nekünk,és persze a 3 új,de legjobban az elõzõek😄
3)Igaz hogy a torony nem megy?
igen tényleg van mert én is mam megyek. hát tudomásom szerint igen de én is felfogom hívni õket. és ha úgyvesszük akkor beleesel a 195 cm alatt cuccba és nemhinném, hogy mérõszalaggal rohangálnak 😄
sziasztok! lenne pár kérdésem:
1) tényleg van csütörtök este is éjszakai vidámpark? mert akkor ma mennénk mert azt hallottam péntek-szombaton nagy tömeg van.
2) mai nap megy minden gép? mert szeretnénk mindent kipróbálni 😊
3) 194 cm vagyok. a holnapon az van h 195 cm-ig lehet igénybe venni. ez mennyire komoly?
1) tényleg van csütörtök este is éjszakai vidámpark? mert akkor ma mennénk mert azt hallottam péntek-szombaton nagy tömeg van.
2) mai nap megy minden gép? mert szeretnénk mindent kipróbálni 😊
3) 194 cm vagyok. a holnapon az van h 195 cm-ig lehet igénybe venni. ez mennyire komoly?
Barbicka akkor egyszerre megyünk,mert mi is Vasárnap😊Én is ki fogok próbálni mindent...Elég ciki de mi még a bnõmmel,a Top Spinen,és a Flying Circuson sem ültünkXDXDMAJD MOST<#taps>#taps>
köszi a választ valaogy sejtettem xD
Oks, meglátom mit tehetek...😊 Spinning nem tudom h lesz éjszaka, de szerintem még nem lesz, csak nappal, és 8 után 1 perccel se fog már menni, szal tényleg cseszheted😊
én egy bohócos pólóban leszek és farmerban. ha látsz ha nem ha nem túl nagy kérés hogy sooooook strobi lenne benne? *-* ésõõõ a spinning ugye csak 8ig üzemel? szal ha 8 után 10 percel megyek akkor már cseszhetem? xD
Mi is most vasárnap megyünk. Már alig várom, hogy kipróbálhassam az új játékokat.😛
Tegnap egész nap ott voltam a Spinningen... Mûködött pár leállással, de egyre jobb... Vendégek közt is sikert aratott, de éjszaka még nem hiszem, hogy üzemelni fog. Top Spinen éjszaka... Hááát...😛 Én nem mondtam semmit... Aki ma este jön, az megtalál a Breaken... <#eljen>#eljen><#mf1>#mf1>
és amúgy éjszakánként nyomnak top spinen más progit?
hát, ha 8kor engednek be nem hiszem, hogy elcsípem az uccsóó spinning menetet. am tényleg jólenne h menne hnap éjszaka de nemhiszm h fog :|
Komoly mûküdik a Spinning? 😄 Yeahhh!😄 És éjszaka is mûködni fog? 😊
Sziasztok! 😄
Elvileg én is holnap este megyek! 😄 Egy dolgot sajnálok, hogy nem lesz Torony, de Hiphop igen. Én megcserélném! 😛 <#eljen>#eljen>
Elvileg én is holnap este megyek! 😄 Egy dolgot sajnálok, hogy nem lesz Torony, de Hiphop igen. Én megcserélném! 😛 <#eljen>#eljen>