Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
  • Pyro1985
    #844
    Én előszőr láttam ilyet, hogy behánynak a vidámparkban, meglepő volt...:) De legfőképp azt a srácot sajnáltam, aki tiszta olyan lett, mert látszólag nem ő okozta a bajt...:) Tényleg ilyenkor mi történik? Az áldozat kap egy tiszta pólót, meg egy gyors zuhanyt? :)
    BreakGK! Hát igen, azok a baromi jófej vendégek én voltam, egy barátnőmmel, meg egy haverunkkal.:) Mi hűségesen ott tomboltunk veletek 4-5ször a szakadó esőben, és nagyon élveztük :))
    De azért még az eső előtt azaz "I will survive" zene feldobása elég meredek volt...hihi Nem tudom arra emlékszel-e..de utána megkaptuk az engesztelő kört, az volt a legdurvább, és a legjobb is egyben :)
    Ha minden jól megy, most hétvégén is megyünk szombaton, bár félek záró esten még nagyobb tömeg lesz, mint pl múlt héten, de szeretnék még egyszer break dancezni stroboszkóppal idén :)) És muszáj kipróbálnom a flying circust, mert addig nem nyugszom :) Csak szerezzem meg a bátorságot addig :) De mindenki azt mondja,hogy sokkal durvábbnak látszik kívülről, mint amilyen benne ülni...:)
    Break GK? Szombaton ti lesztek? Megoldható, hogy legyen ott prodigy cd? :):) Akkor ígérem megint baromi jóófej vendégek leszünk, és jégesőben is ott maradunk!!! :D