1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
Dar0X #877 Akkor se ér semmit, nem nyújt túl sokat, már elavult cucc...nahmeg a jó csajok imádják a veszélyt, ezmár azért annyira nem nagy cucc, mindenhol van ilyen.....unalmas....azok közül én csak a Shakeren ültem és az baszottjó, de a Booster is kibaszott jó lehet:))) -
DarvasKristóf #876 Aladab - Majd megírod mik ott az árak, az újfajta honlapra elfelejtették kiírni. -
DarvasKristóf #875 Mér gagyi, mér kéne lecserélni? Szerintem már tradicionálisan hozzátartozik a Vidámparkhoz.
Én kipróbálnám mindkettőt, amit belinkeltél, de 1) van aki nem szeret fejjel lefelé pördülni, 2) a Break Dance élvezeti értékéhez hozzátesz, hogy nincsenek annyira becsomagolva az utasok, néha hozzányomódsz a melletted ülőhöz, ami néha kifejezetten előnyös pl. ha egy lánnyal mész. -
aladab #874 Skyflyer :D amugy holnap megyunk Praterbe, de szar lesz az ido, en iden nagyon kifogom az esot... mikor Pesten voltunk juniusban, egesz nap szakadt, mikor Balatonra leugrotunk egy napra, termeszetesen esett... fasza :DD -
aladab #873 ma este melyik gepek nem mentek? mert mi leheth megyunk a csaladommal jovo heten (nappal), szeretnem kiprobalni a Spinning Coastert! meghat jo lenne a tobbire is felulni! vagy ha esetleg ma nem ment a Skylyer es a T-rex, van esely ra, hogy jovo het vegeig megcsinaljak? valami nagyobb baj van veluk? -
Pyro1985 #872 BreakGK? Akkor ez azt jelenti,hogy holnap sem te leszel a breakneél??:: :s De hááát mondják az esőt, és mi tuti ott fogunk tombolni veletek megint zárásig, ahogy múlt héten!!! :) Ne tegyétek ezt,hogy nem lesztek ott! És a prodigy-s storoboszkópos party??? :)
És had védjem meg Break GK-t így ismeretlenül is, lehet, hogy műszakilag nem értek a dologhoz, de hogy a hangulatot ők csinálják hosszú idő óta a legjobban a breaknél, az is biztos! :) És ez sokat számít, műszakilag lehet még fejelszteni őt, ha tényleg valami nem ok, de a "fogyasztókat"a hangulattal lehet megvenni, nem a műszaki zseniséggel. Ez a véleményem :) -
zevaro #871 Újra itt..
Tegnap este (csütörtök) a break dance nagyon nem volt a megszokott...
Lassú volt, és a ki és beszállás is hosszú volt, nem volt meg a rutin, na és a zene??? -
Dar0X #870 Már itt lenne az ideje, hogy lecseréljék a gagyi Break Dancet, amugy is sztem kicsit fos...annyira nem pörget be...néhány majálison sokkla jobban betudják pörgetni a kocsikat, vmi a vidámparkban nem stimmel...
Inkább hozzanak helyette egy Shaker-t: http://www.youtube.com/watch?v=VV5NszAD3xw
vagy egy Booster-t: http://www.youtube.com/watch?v=3XgNnQQb1us&feature=fvsr
Nekem ez a véleményem...=/ -
Marvinyo #869 A Top Scan múlt éjjel a kurva nagy sor miatt nem mehetett 5-6 percet, meg 4 perc van max. megengedve, ez a legtöbbször teljesült is. Az ott lévő GKról a véleményem megtartom magamnak /igen, önző vagyok:)/, de sokkal jobb menetek szoktak lenni, nem rajtam múlt :)
Üdv:
Az egyik csütörtöki TopScan kifogó:) -
hgkj01 #868 Múlt időben írtam az értelmetlen poti tekergetést. A személyes vitában is benne vagyok, de te fizetsz:) -
BreakGk #867 Nem vok nagyképű... Úgy kezelem, hogy nem tudom mit akarok? Ez aranyos, h ezt gondolod... Tényleg halálán van a gép, és én kezdtem el? Furcsa, hogy nekem az összes éjszakázás alatt nem tiltott a gép ( csak 3szor) annyit mint pl, tegnap, vagy amikor nem én voltam ott... Tény, hogy nem én vagyok a vidámpark lelke, nem is leszek, csak nem szeretem amikor jogtalanul támadnak. Szirénázásnak meg nem hinném h az minősül, hogy egyszer visszatekerem félig, és egyszer majdnem teljesen egy menet alatt... Meg lehet nézni, hogy más gépkezelő mit művel, pl a duplamenetekkel, a 0-áig levitellel, a trepnirángatással. És baromira hidegen hagyott, hogy nekem az ikaruson kell lennem. Leszartam kb. Csak az volt a mókás hogy másnap bementem szintén megkérdezni, hogy hol leszek, és engem néztek hülyének, mert h van beosztásom... Én meg visszakérdeztem h tegnapra is volt beosztásom, mégsem ott voltam. Erről ennyit. És nem vagyok gyerekes. Ha pedig a karbantartókra érted, hogy hallgattátok a gépet meneteim alatt, akkor meg miért nem jöttek ők, a hozzáértő műszaki zsenik szólni emiatt nekem? De ezt nem hinném, hogy itt kéne megvitatni. Majd személyesen is megtudjuk beszélni -
hgkj01 #866 Nem vagytok kicsit nagyképűek?Én azért elég sűrűn hallottam (a saját fülemmel) úgy egy éve hogy gyilkolod a motort.Az hogy idén már állandó jelleggel kerültél oda és esetleg elkezdtél vmit konyítani hozzá, az már teljesen mind1, mivel már tavaly alul teljesített a gép.Rászálltatok négyen-öten és úgy tekergettétek a potit, hogy azt sem tudtátok mit akartok vele elérni. Tény hogy most még inkább halálán van a gép, de ez egy folyamat része amit még ti kezdtetek el, és most a többi amatőr befejezte.Ennyit bírt a gép, ehhez ti ugyanúgy hozzájárultatok mint a mostaniak.Ezt le sem tudod tagadni, mivel elég sok emberrel, tárgyaltuk ezt meg mikor éppen azt hallottuk, hogy "szirénázik" a trepni.Ne hidd azt hogy te vagy a vidámpark lelke, nem áll meg az élet ha nem te vagy a break-en.Szimplán gyerekesek vagytok.
Nem én vagyok a break-en jajj akkor most mindenkinek szar menet lesz jajj, ikaruszt kell kezelnem jajj.
BKG, neked meg a legutóbbi "bennfentes" információdra csak annyit, hogy 100% hogy lesznek szeptemberben is vidámparki éjszakák, pénteken és szombaton.Tehát már ez a második információd sg.hu-s történelmed során amely tévesnek bizonyult. -
SzilajGK #865 De ne féljetek mi a vendégekért vagyunk ahol és amivel tudunk szórakoztatunk titeket -
BreakGk #864 A T-rex biztos nem fog működni, a Sky-t nem tudom, hogy üzemképes állapotba hozzák-e estére... -
BreakGk #863 Break Dance-en nem mi leszünk... Csekély esélyt látunk rá... Majd lesz biztos vmi hozzáértő... Csak ha érdekesen lesz vége a menetnek, akkor ne lepődjetek meg... -
#862 Nemár, akkor Sky meg T-rex se lesz ma este ? Mi az oka,hogy ilyen gyakran nem üzemelnek a játékok? BreakDancen ti lesztek? -
BreakGk #861 Segáz... Majd szép lassan tönkreteszik a Breaket, és akkor majd sírhat mindenkinek a szája, engem már nem érdekel... Nem ér annyit, hogy kicsinyes módon fúrjanak a saját munkatársaim... Egyedül a sok törzsvendégemet sajnálom csak... Bizonyára hülyék vagyunk a gépekhez, ahol napi 10, vagy 16 órákat eltöltünk... -
BreakGk #860 Sky, T-Rex nem lesz, Spinning tervbe se volt véve, a Top Scan-es GK-hoz meg no komment... A Break kinek tetszett? Mert nem én voltam ott végül tegnap éjjel... -
SzilajGK #859 Hát srácok igen ien nagy a különbség főleg h a tegnap esti okos GK kavarása miatt "le vagyunk tiltva a Breakről", mert mi ugye nem értünk hozzá... Szólok h tegnap éjszaka folyamán több mint 30x tiltott le a gép míg nálunk az éjszakák folyamán össz talán ha 3x és jó meneteket csináltunk, dehát majd észreveszik magukat ha sikerül leamortizálniuk a gépeket, mi addig elvagyunk kisüzemeken ott is tudunk hangulatot csinálni... Aki másnak vermet ás abba esik a bele -
#858 Hát ez nem túl bíztató, én ma éjjel megyek, valamelyik gépkezelő megtudná mondani, hogy azóta megy-e minden? -
napstR #857 Annyian voltak tegnap, mint egy erősebb pénteken Ráadásul nem ment a t-rex, a spinning meg a sky flyer, így akkora sorok voltak, hogy öröm volt nézni... A top scan-nél nem tudom ki volt tegnap, de SZÁNALMAS volt... 2 percig ment kb, és semmi hátramenet... Múlt héten 5-6 perceket mentünk és marha jó volt... Hát azért ennyire nagy különbség ne legyen már a gépkezelők között Sajnos végső soron azt kell mondjam, ha tegnap lettem volna először éjszakai vidámparkban, nem mennék többet. -
DarvasKristóf #856 Én azt nem értem, miért nem adnak mindenkinek kedvezményt iskolaidőben, hétköznap. Magukkal szúrnak ki, ha már hétköznap is járatják a gépeket, nem járnának jobban, ha aki teheti, hétköznap megy és nem hétvégén?
Ez a kerületenkénti bontás meg nagyon béna. Én vagyok XII. kerületi, akit leginkább el tudnék vinni magammal, az II. kerületi. Mivel nem ugyanazon a héten kapjuk a kedvezményt, lehet, hogy egyikünk sem fog eljönni. Szóval ez nem hiszem, hogy a parknak bármi jót hozna. -
napstR #855 ma este ismét megyek :D:D:D 3 hét alatt 3x :D pénteken nagyon sokan voltak múlt héten, úgyh csütörtökre esett a választás :D lesz valami ismerős kezelő? -
hgkj01 #854 BKG te miért vagy mindig ilyen okos? Azt figyelem már egy ideje, hogy te mindig olyan "tényeket" közölsz amik általában még közel sincsenek eldöntve.
Hova kapkodsz?
Várd meg míg vki megerősíti és azután írd be ide.Ne a pletykákra alapozz egyfolytában.Ezt hallottam, meg azt hallottam, bla-bla.
Ki a francot érdekel? Igazi tényeket közölj! -
zevaro #853 Hát köszönöm!!! Ismertetőjel??? -
BreakGk #852 Simááán:D -
zevaro #851 Sziasztok!!
Csütörtük éjjel mennyien szoktak lenni??? Megyünk!!
És kedves BreakGK! Numerakirályt please!!!! -
BreakGk #850 90% hogy ott leszek :) Out of space, Omen, Woodoo People megy majd:)
Nem diák vagyok, ott vagyok suli időben is, ahogy a beosztásom diktálja -
Pyro1985 #849 Na mostmár tuti, hogy megyünk szombat éjszaka! :D BreakGK, akkor biztos ott leszel? Mert kicsit ciki lenne, ha odamennék, és foggalmuk se lenne ki vagyok, meg különben is mit akarok...:D:D:D Ha igen, lehet beköszönök majd,hogy mikor jöhet a prodigy. :D Neked ugye megvannak a régiek? Mert én az ős prodigyt imádom a legjobban, Woodoo people, no good, out of space stb :) Tényleg te egyébként rendesen ott dolgozol a vidámparkban, vagy most csak nyáron iskola szünetben? -
aladab #848 mondjuk ezt en se ertem, miert pont nekik lesz kedvezmeny, de hat ok tudjak... -
Wraith88 #847 Persze, pont a pestieknek kell 30% kedvezmény.
Aki elkölt több ezer forintot utazásra, az meg fizessen teljes árat. Vicces. :D -
BreakGk #846 Prodigy-t szeressük. Elvileg most szombaton is én leszek ott, csak ma csúnyán bele akartak köpni a levesembe, de passz... Simán lesz Prodigy egész éjjel:D Gyertek csak nyugodtan:) -
aladab #845 na mi most szombaton mentunk volna egesz napra a familymmel, de aztan Prater lett belole... na most majd elcseszhetem az osszes penzem, hogy jot bulizzak :) de meg nem voltam a becsiben, szal varom... de azert meg majd Pestre is elnezek iden, ugy nez ki szeptemberben, remelem osszejon, mert Top Scan-re muszaj megegyszer felulnom -
Pyro1985 #844 Én előszőr láttam ilyet, hogy behánynak a vidámparkban, meglepő volt...:) De legfőképp azt a srácot sajnáltam, aki tiszta olyan lett, mert látszólag nem ő okozta a bajt...:) Tényleg ilyenkor mi történik? Az áldozat kap egy tiszta pólót, meg egy gyors zuhanyt? :)
BreakGK! Hát igen, azok a baromi jófej vendégek én voltam, egy barátnőmmel, meg egy haverunkkal.:) Mi hűségesen ott tomboltunk veletek 4-5ször a szakadó esőben, és nagyon élveztük :))
De azért még az eső előtt azaz "I will survive" zene feldobása elég meredek volt...hihi Nem tudom arra emlékszel-e..de utána megkaptuk az engesztelő kört, az volt a legdurvább, és a legjobb is egyben :)
Ha minden jól megy, most hétvégén is megyünk szombaton, bár félek záró esten még nagyobb tömeg lesz, mint pl múlt héten, de szeretnék még egyszer break dancezni stroboszkóppal idén :)) És muszáj kipróbálnom a flying circust, mert addig nem nyugszom :) Csak szerezzem meg a bátorságot addig :) De mindenki azt mondja,hogy sokkal durvábbnak látszik kívülről, mint amilyen benne ülni...:)
Break GK? Szombaton ti lesztek? Megoldható, hogy legyen ott prodigy cd? :):) Akkor ígérem megint baromi jóófej vendégek leszünk, és jégesőben is ott maradunk!!! :D -
#843 Mikor még nappal voltam, a Cirkuszon arra kellett várni, hogy feljöjjön valaki... Pénteken lehet megyek éjjelire, kíváncsi vagyok a látványra :) -
Marvinyo #842 Mi is reméljük :D
Mellesleg a szerda éjjel nagyon gáz volt. Cirkuszon voltam /mint gombnyomogató és biztonságikarellenőrző =)/, és eddig azért kellett várni, hogy feljuss rá, most meg azért, hogy legyünk elegen egy menetindításhoz :D.
Pyro1985: A cirkuszon előfordul, hogy hánynak, de tapasztalataim szerint nem sűrűn.
Bryan19: A topscan-t szerintem csak a legszélén lehet élvezni. Akkor látsz is valamit. Belül sokkal inkább csak az előtted lévő gondolát látod, és az engem baromira zavart. Szélen meg úgy érzed belecsapódsz a trepnibe :) (Persze azért van ott távolság). Megérzésem szerint, a mostani csütörtök-péntek-szombat jó lesz :).
A szeptemberi éjjeleket meg személy szerint támogatom, több lehetőség a fizetés növelésére :D -
BreakGk #841 A Break... Hát igen... Nos az a 2 idióta kezelő aki ott műsorozott a Breaken, az én, és SzilajGk voltunk:D:D És nem csak rajtunk múlt, mert baromira jófej vendégek voltak:D -
Wolfsnack #840 remélem jövőre valaki már épít egy normális vidámparkot (bocs ha a lelketekbe gázolok) -
Wolfsnack #839 mennyibe kerül egy hányás? -
Barbicka #838 Remélem jövő nyáron is lesznek vidámparki éjszakák, mert sajnos idén nem tudtam kipróbálni a távolság miatt. De majd jövőre találok rá valamilyen megoldást, mert mindenképp ki szeretném próbálni este, főleg hogy ennyire mondja mindenki, hogy milyen jó a hangulat:).