Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mától mûködik a spinning is!!! Lehet jönni aki erre a játékra várt<#vigyor2>#vigyor2>
Holnap este megyek ;D ha nem esik az esõ ... remélem minden mûködni fog 😉 holnap a Gk-k csinálják a Bréket? 😄
BreakGk télleg?WÁÁÁ😄Ez tök jó.Akkor lehet h vas.mûködni fog?Amugy BKG akkor azt mond meg hogy általában mit szoktál kezelni...Bizti h látni fogjuk egymást,csak nem ismerjük majd meg😊😊
Valamelyik nap már át lesz adva a Spinning... Ma már szinte hibátlanul mûködött, 1-2 apró utólag korrigált hibát kivéve... Ültem is rajta😄 Jópofának láccik, de naggyon komoly, ha benne ülsz😊<#beka3>#beka3>
Sokat nem tudok neked segíteni, hogy melyik gépnél leszek vagy hogy hol mert én is csak az nap tudom meg. De az éjszakait azt már úgy félig tudom de még nem tuti hogy oda kerülök így azt nem írom le.
BKG megkérdezhetem hogy te mit csinálsz a vidiben?Csak ha gépkezelõ vagy,akkor majd arra megyünk fel,amit irányítasz...😊
Leszek vasárnap a vidiben. Pénteken este is leszek ha vki akkor szándékozik kijönni
Köszi a választ.
A Spnningrõl még mindig semmi info?
Jövõ hét péntekre már várható?
A Spnningrõl még mindig semmi info?
Jövõ hét péntekre már várható?
Nincs külön jegy hétköznapra? Ami olcsóbb?
Sziasztoook 😄
De rég jártam erre 😄
A Túlvilág Kapujára/ba felült valaki?xD
Video meg képek alapján szerintem elégpara 😄 Vagy nemtudom...😄
Amúgy most hogyhogy 4700lett a belépõ minden szezonra?😮
De rég jártam erre 😄
A Túlvilág Kapujára/ba felült valaki?xD
Video meg képek alapján szerintem elégpara 😄 Vagy nemtudom...😄
Amúgy most hogyhogy 4700lett a belépõ minden szezonra?😮
Már régen nem írtam nektek<#vigyor4>#vigyor4>De tök kafa,mert megváltozott a progy.Mégis csak Vasárnap megyünk<#crazya>#crazya>Máté kösz a képeket,a Spinning C.remélem mûködni fog majd😊😊BKG leszel vas.?Ha lesz vmielyik GK-szóljon,mert majd kérek progitXD
a Top Scan-ben nem annyira lotyogsz, mint a T-rex-ben! a labat jol fogja, de csak az egyik vallat fogja a felso resz, mert olyan erovel huz jobbra!
erre a játéra majd 1x felakarok jutni xD nembaj h errõl szól a hír, hogy meghibásodott én felülnékrá :Ð Kép
Britnit csak azért írtam, hogy azt lehet énekelni. Én ott az olyan számokat szeretem amiknek tudom a szövegét és tudom énekelni :Ð
Britnit csak azért írtam, hogy azt lehet énekelni. Én ott az olyan számokat szeretem amiknek tudom a szövegét és tudom énekelni :Ð
Denevérként lógtak egy elromlott körhinta utasai, õk biztos nem kértek extra menetet <#zavart1>#zavart1>
Persze hogy nektek
Nem kell más csak jó menet mi? 😄😄 Prodigy jöhet, de Britney kizárt. hgkj01 ! Ez nekünk szól?😊
Makkinz... Nem durvulnak be csak úgy a menetek... A zenekérés meg kedvfüggõ😊
Makkinz... Nem durvulnak be csak úgy a menetek... A zenekérés meg kedvfüggõ😊
van aki tegnap délután volt a vidámparkban?
pfff ide is befurakodtatok?
Tökjóók *-* a topscanben mennyire lötyög az ember? trexhez képest holvan a durvasági fok?😄
ó franc, akkor még 1% esély sins rá hogy felüljek :Ð meg britney-t kérnék a Breaken strobival (Y) Stroboszkópos Breake a kedvencem *-*
Túlvilág kapujáról tilos képet/hangot rögzíteni... Legalábbis ez van a táblán :/
Egyébként nekem van csomó cuccról saját onride videóm, pl top spin, looping 😄
Egyébként nekem van csomó cuccról saját onride videóm, pl top spin, looping 😄
ha igen én biztos prodigy-t kérnék 😄
túlvilág kapuja meg top scan meg sky flyer :Ð
az olyan 200 fõt jelent?😄 amúgy az jó mert breaken szerssük a durva meneteket sok stroboszkóppal :Ð és a többi játékon estére atomatikusan beturvítják a meneteket?😄
Ja és örülök h tetszett a videó,ha szeretnétek csinálunk még mondjátok melyik játékról(bár elõbb utóbb mindrõl csinálunk kivül-belülrõl..)<#smile>#smile>
Csütörtökön egyre többen szoktak lenni igen de még talán mindig kevésbé jutott be a köztudatba mint a péntek szombat.
Videók még vannak, de azok emlékek😄 Szép hangunk van rajta... Csütörtök este Elvileg SzilajGk-val 2-en leszünk Breaken, ha a fõnökség tartja a szavát, és nem variál megint bele...
Úgy mellesleg, csütörtök este ott lesz valamelyik GK? és sokan szoktak lenni?
ÓóÓó tényleg vannak új képek^^ kösz h szóltál, és ezek után eldöntöttem, hogy ez az a játék amibe nem fogok felülni.m láttam a top scant... Az überbrutál kívülrõl xD
tegnap valakinek a karján VIP karszalagot láttam, h lehet olyat kapni? ill mire jó, tudja valaki?
na voltunk tegnap, marha sokan voltak 😄 de azert a Top Scant igy is kiprobaltuk, meg tettem fel egy eleg bena videot a Skyflyerrol, asszem meg nincs rola Youtube-on
http://www.youtube.com/watch?v=sGG-J4POUpg
http://www.youtube.com/watch?v=sGG-J4POUpg
Mi pontosan 1 hét múlva megyünk...Szombatból vasárnap lettxDMakkinz nézd meg a Vidi honlapján a Túlvilág kapuját,vannak képek,és videó is😊
Ha ott voltál a vidámparkban ma, és július 22-én..."tudod" h miért... msn:[email protected]
Vasárnapból Csütörtök este lett. :Ð Olyankor sokan vannak? Amúgy a túlvilág kapuja mennyira félelmetes? :]
mi bementünk sima jeggyel és felültünk a dzsungel vasútra (volt szellemkastély) nekem ott legjobban az a kis kézi vasút tetszik, csak azt már nem használhatom. elég szép lett az a környék. jó szórakozást azoknak akik most fognak menni!<#circling>#circling>
---Wicked Wonderland---
Suli kezdés elõtt ugye várható a spinning coaster?
Felnõtteknek lehet venni a dzsungel meseparkba szóló jegyet?
Sztem ne veszekedjetek,mert semmire se jó...SzilajGK marha jó a Dance-s videód.😊Köszönet nektek érte<#taps>#taps>Nagyon jól sikerült,és az eggyik kedvenc számom megy közben.És ha vmi nem mûködik,az télleg nem a GK-k hibája,sõtt senkijé...Az a lényeg hogy meg lehet javítani<#vigyor3>#vigyor3>NEM?Am ti szoktatok <#dumcsi>#dumcsi>az Ikaruson?Nekünk mániánk😊😊
itt most nem a meglepetesrol van szo, en eddig ahanyszor voltam, vmi mindig rossz volt, ugyhogy mar fel vagyok keszulve, csak egy picit idegesito, nem gondolod kedves BreakGK ?! 😛 az intelligencia-szintemmel semmi gond, csak neha kiborul a bili! 😄
na kossz az infot addigis, ma este megyunk
na kossz az infot addigis, ma este megyunk
Vasárnap akkor még van esély, hogy eljutunk talán... de a spinninge t azért sajnálom, egyik nõvérem csak azért akart menni :Ð
Nem kell ráparázni a dolgokra... Megy a Top Scan-t mert megcsinálták... Van önkritikánk... De van annál is nagyobb önuralmunk, az értelmiségi vendégek miatt... A Spinningrõl, meg még nem tudunk semmit, hogy mikortól fog menni... Mi itt igyekszünk naprakészen tájékoztatni titeket, de nem fogjuk akkor törni magunkat... Utazgassatok 300 km-t, és akkor ott vegyétek észre, hogy mi nem megy... Az bizonyára sokkal kellemesebb "meglepetés" lesz...<#bee1>#bee1><#vigyor4>#vigyor4>
Én se örülök ennek a hírnek, mert mi is elég messze lakunk Pesttõl, és amikor legutóbb voltunk júliusban, fejenként kb. 10 000 Ft elment arra a napra, és egyik új játékot se tudtuk kipróbálni (a Flying Circust se, mert meghibásodott). Ez eléggé elrontotta a kedvem😞. Akik pestiek, nekik könnyû, mert helyben vannak, de akik messze laknak, azoknak valóban el tudja venni a kedvüket, hogy több hónapnyi várakozás és nehéz összeszervezés után nem tudják kipróbálni az új játékokat. És az utazás egyáltalán nem olcsó. Persze nem a parkot hibáztatom, és fõ, hogy biztonságosak legyenek a gépek, csak hát tényleg egy kicsit elkeserítõ:S.
Mi még augusztus 20. elõtt szeretnénk valamelyik nap menni, mert utána sajnos nem mindenki ér rá. Ha esetleg valamelyik dolgozó tudja, hogy fognak-e addig mûködni, nagyon megköszönném az információt😊.
Mi még augusztus 20. elõtt szeretnénk valamelyik nap menni, mert utána sajnos nem mindenki ér rá. Ha esetleg valamelyik dolgozó tudja, hogy fognak-e addig mûködni, nagyon megköszönném az információt😊.
Mi is nagyon messzirõl vagyunk,és rémélem szombaton(15-én)mûködni fog minden,mert nehéz volt összeszervezni😄
es a lenyeg, nemtom kit dobna fel, hogy 300km-t autozik, es allhat a rossz gep elott, aztan szinten 300-at rosszekdvuen haza :S
raadasul most sikerult raszednem 3havert, hogy jojjenek, szoval nagyon jol jon ez most ki!
raadasul most sikerult raszednem 3havert, hogy jojjenek, szoval nagyon jol jon ez most ki!