Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
 • hgkj01
  #1243
  Szappanbuborék-felhő száll majd a Városliget felett
  Több száz buborékfújó a Vidámparkban Gyermeknapkor


  Igaz, hogy a Vidámparkban minden nap gyereknap, viszont május 29-én a hivatalos gyereknapon különleges megmozdulásra készülünk:

  Gyermeknap alkalmából a Budapesti Vidámpark minden belépő gyermeknek egy buborékfújót ad ajándékba amellyel nincs más dolgunk, mint 12-18 óráig félóránként a hangosbemondóban leadott jelre egyszerre pár percig buborékokat fújnunk a magasba, hogy azok hatalmas buborékfelhőt képezve szálljanak a Városliget felett!

  A látványos megmozduláson 14 órakor egy közös buborékfújásra invitálunk mindenkit, majd 17 óráig a buborékfújás fortélyait próbálhatják ki a kicsik és nagyok buborékfújó mutatványosok segítségével. Varázslatos szappanlabdákat fújhatunk a szilva nagyságútól a görögdinnye méretűig, óriás buborékhernyót is alkothatunk, vagy felfedezhetjük a szappanbuborékok csodálatos világát egy óriási szappanbuborék belsejéből.
  Ugyanitt lehetőség van arra is, hogy az ajándékba kapott buborékfújóinkat feltöltessük újabb adag folyadékkal, hogy tényleg minden órában több ezer szappanbuborék szállhasson a Városliget fölé!

  Legyen mindenkinek felejthetetlen a vidámság parkjában töltött gyereknap. Különleges élményt garantálunk, érdemes megnézni!

  Jelszó: Egy, két...szappanbuborék!


  Csatlakozz az eseményhez és hívd meg ismerőseidet, barátaidat is!