Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
  • orson02
    #1160
    Tegnap voltam a parkban...hm hát vegyes érzelmeim vannak :D A legpozitvabb dolog a gépkezelők jófejsége volt, alig voltunk páran a parkban, mégis próbáltak hangulatot csinálni, viccelődtek, barátságosak voltak, le a kalappal előttük(tetek)!;) Nem tudom, hogy hétköznap mennyi látogató szokott lenni, de nagyon kevesen voltunk, nagyon szokszor csak mi 4en ültünk egy gépen. Ez nem lehet vmi gazdaságos a park számára...
    Én úgy veszem észre, hogy tényleg látszik a parkon a fejlődni akarás, már a tavalyi év óta egyértelműen jobb, jópofább a környezet, a játékok, de vmi még midnig nem az igazi... lehet, hogy itt már tényleg nem sok mindent lehet csinálni, tényleg egy új parkra van szükség. Kipróbáltuk az új játékokat is, őszintén nekem vhogy egyik sem jött be igazán. Flying circus érdekes, semelyik másikon nem érezni olyan érzést amit ad, de sokszor inkább kényelmetlen, mint félelmetes, vagy adrenalint adna... Top scanért tényleg kár, hogy elviszik, már külföldi parkokból ismertem és örültem, hogy végre nálunk is lesz, hát nem sokáig volt... jó, hogy hoznak helyette hullámvasutat, de szerintem (már csak a hely miatt is) úgyis csak egy kisebb, egyszerűbb hullámvasutat hoznak, ami meg már van a parkban, annál meg a top scan többet ér, de remélem tévedek és vmi jó kis extrém hullámvasutat kapunk. :)
    Még amivel nem vagyok megelégedve, az az, hogy sokalltam így előszezonban a teljes áru jegyet, hiszen kevesebb ideig tart nyitva a park, nem működik jó pár játék...szerintem kitalálhattak volna egy kedvezményesebb árat, lehet, hogy akkor már most többen mennének.
    Ne haragudjatok, egy kicsit hosszúra sikeredett, de még ígyis tudnék írni bőven...:D