Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
  • Pyro1985
    #1015
    El sem hiszem, felültem tegnap a Flyingra, és áááá hihetetlenül nagyon nagyon jóóó volt!!! :D Annyira, hogy utána még kétszer
    felültem..hihi :D Tényleg nem olyan para, mint amilyennek látszik, hanem jóó ézés, ahogy forog, és abszolut nem féltem, hogy kizuhanok, még integettem is azoknak, akik lent maradtak fejjel lefele lógva...:D Nagyon erősen tart a pánt.Előszőr a második sorban ültünk, másodjára az elsőben, na ott az igazi, mikor látod merre haladsz éppen! :D Meg persze néha para is, mikor zuhansz a föld fele, vagy mikor látod, hogy milyen messze a föld felett hintázik össze vissza fejjel lefele, de tényleg nagyon nagyon jóó szerinntem, szó szerint olyan kellemes félelem érzés van benned..:D szóval Octopus21, tényleg ülj fel te is!! :) Én nagyon kész voltam, mikor ott álltunk a sorban, remegett kezem-lábam, mikor már ott voltam, és le kellett volna ülni, majdnem visszafordultam, de végül leültem, mennyire jóól tettem!!! :D És a legduvább az volt, hogy felültünk az utsó körre, a srác úgy zárt le, hogy "most durva körötek lesz, utolsó...:)" na akkor kicsit megijedtem, hát kaptunk is, kb 7percig játszadozott a kezelő gombokkal a gyerek, kemény volt...:D szeritem ennyit életemben nem voltam fejjel lefele állapotban,mint abban a 7percben, de jóóó volt!! :) A második kör után a szemem fájdult meg a nyomás miatt, de elmúlt kb 10p után,és utána jött a dupla kör :D Majd lesz youtuben felvétel, ha érdekel titeket, belinkelem majd :)
    Viszon a break dance most nem volt olyan jóó..alig szólt a zene, valami történt a hangfalakkal? Nulla basszus...meg hát a zene sem volt olyan jó, mint 2hete.
    Mindent összevetve űűűgy mennék ma is flyingozni még egy-kettőt, de sajna ma nem tudok :) De aki ma megy, az flyingozzon helyettem is!! :)