1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
Pyro1985 #1037 Dar0X, ez jól hangzik, csak egy baj van, hogy én jelenleg gyakornokként dolgozom, tehát nekem idén nem lesz ősziszünet...:D Ezért lenne jó a hétvége...:) -
Dar0X #1036 Pyro...olvasd tovább, és ottvan a 30ika, ami pl a diákoknak öszi szünet még...azis pénteki nap, és akkor cska 2700 lesz a jegy...:))) úgyhogy no para:D -
Pyro1985 #1035 Nahh, végre fent van a videó..:) Haverom összevágta, mert a végén a felhőtlen örömködésemet nem akartam az egész világgal megosztani :D Azok vagyunk mi, akik az egyik oldalon a második sorban ülnek 3-an fekete cuccban mind a hárman középen, de persze nem igazán látszódik belőlünk semmi...:) De a végén az intgetésem kiszúrható..:D jajj ahányszor emgnézem, úúúgy mennék vissza megint, legyen máár jövő nyááár!!!! :) http://www.youtube.com/watch?v=V2Vlm7xOeh4
Egy kérdés,láttam ezt a 2990ft-os akciót..De nem értem, miért pont pénteken van ez? Akkor nem tud senki menni, munka illetve iskola is van egyaránt...:s Jobb lenne, ha szombat, vagy vasárnap lenne ez a kedvezény, tuti sokkal több lenne a bevétel, jobban megérné, hiába olcsóbb... -
aladab #1034 Atfutottam az egesz honlapot, de konkretan errol a kedvezmenyrol nem talaltam semmit, csak a csoportosrol ... linkeld be.. kossz! -
Octopus21 #1033 Ezt is érdemes megnézni:
http://video.google.com/videoplay?docid=4936270628867230385# -
Octopus21 #1032 http://www.metacafe.com/watch/2838468/extreme_ride/
Ja meg itt egy kis érdekesség:D -
Octopus21 #1031 Pyro1985 még nem linkeltél:D
Láttam már sok extrém cuccról volt szó itt a fórumon, de még arra lennék kiváncsi, hogy valaki nyomott e már bungee jumping-ot?:D
Na arra sosem lennék képes, de nem is akarnék az lenni. Nekem a Sling Shot is sok volt. De ha valaki közületek ugrott már az elmesélhetné, hogy milyen volt:) -
bvpzrt #1030 A határon túli magyaroknak szóló kedvezményt úgy veheted igénybe, ha előre bejelentjezel a [email protected] email címre. Nem olvassátok a honlapot??? Minden információ fent van. -
aladab #1029 Es kinek van kedve odahivni? :DD Igazolvany mindig nalam van, raadasul nekem Magyarorszag kulfold... Na majd meglatjuk... Ha vki megis tudja, hogy mukodik, valaszoljon ;)! -
rumkola #1028 Van valahol az országban még éjszaka nyitvatartó vidámpark? Ahogy nézem a budapesti már nincs nyitva idén... :((( -
makkinz #1027 Hát betelefonálsz és megkérdezed... Én csak ezt tudom ajánlani. Vagy pedig lakcímkártyát, igazolványt kell vinned. De én akkor is betelefonálnék. -
aladab #1026 Azt szeretnem megtudni, hogy mit kell csinalnom ahhoz, hogy igenybe vehessem a hataron tuli magyaroknak szolo kedvezmenyt...!? Be kell jelentenem elore, mikor es hanyan mennenk? Es minden napra ervenyes?
Kossz a valaszt !:) -
makkinz #1025 És kis helyen is elfér úgyhogy la van adva jövő évre a rendelés XD -
Octopus21 #1024 Hát sztem előbb ülnék fel erre, mint a Top Scan-re. Viszont ebből is elég lenne rövidebb menet:D -
01pepe02 #1023 vááááóóóóóóóó ez tök jó egy ilyen jöhetne Pestre, szivesen kipróbálnám -
makkinz #1022 3:20 -tól aranyos xD "Gusowski's Phoenix" amúgy én úgyimsertem h Heartbreaker -
makkinz #1021 azért olyan szar nemlehtet hogyha az amicsik ennyire szeretik. Amúgymeg a skyflyer sem egy mai darab. 1987ban készült... hát a hangja alapján öregebbnek is elmondanám. Meg a Breake Dance se új. Mégis az a közönség egyik kedvence. -
aladab #1020 hat ez kb. olyan, mint a skyflyerben, vagy a Titanicban volt, ami dogunalom... mondjuk a Titanic legalabb kenyelmesebb volt a Skyflyernel... de szvsz ez a Zipper egy oreg szar -
makkinz #1019 Találtam egy képet amin jól látszik hogy a zipperben mi tart benne(Y) -
Octopus21 #1018 Na örülök neki h sikerült rávenned magad és még élvezted is:) Nem semmi h 3szor ültél rajt kapásból:D A 7 perces kör nekem sok lett volna. Hát én majd szerintem jövőre tudom meg h milyen, márha fel merek ülni, meg lesz még:) Video meg természetesen érdekel:) -
attila2211 #1017 Tegnap voltam nappal, és nekem is nagyon tetszett! :D
A T-Rex kár, hogy nem ment. :( Éjszaka voltam, és csak a T-Rex után lett hányingerem (lehet azért, mert előtte láttam valakit okádni). :D
A Torony már nem olyan, mint régen. :( Tiszta laza menetek vannak, nem is emelkedsz ki a székből, mint tavaly. Nappal nem voltam egyáltalán rosszul, nem volt annyi fény meg minden.
Az összes átfordulós nagyon állat. :D
A legmeglepőbb az volt, hogy a tréfás dzsungelvasút ijesztőbben van megcsinálva, mint a Túlvilág kapuja! :D Egyiken se féltem, de a Túlvilág kapujában vannak csontvázak, amik mozognak (elég uncsi). Lehetne valami, ami a nyakadba esik, vagy ilyesmi. :D
A Tréfás Dzsungelvasúton meg szélgép villanó fénnyel, sötétben kattanások, óriáspók és óriáskígyó XD. Nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy nem az én korosztályomnak csinálták. :D
(A versenyautó már este ment.) -
zevaro #1016 Szép Napocskát Mindenkinek!
Voltunk pénteken nappal. Nagyon kevesen voltak...minden körre bejutottunk, amire szerettünk volna.
Tapasztalatok:
Top Scan- nagyon tuti- zseniális- szenzációs- stb... háromszor is felültünk-itt volt az utolsó menetünk is-én nagyon féltem ettől a masinától korábban-kár volt..a legjobb játék a parkban :-)))
Spinning- szuper, volt vagy 10 menet-kérdés: Nem kell félni a pálya
szerkezetétől, mert mozog ám rendesen???
Lézer dodzsem- első osztályú zene- ezért jártunk vissza...
Break dance- régi kedvenc-már nem az igazi-0 zene, és a menetek nagyrésze is gyenge volt.
Cicrus- kellemes kikapcsolódás, kiváló zene.
Torony- :-))))))))))))))), Egyszerűen fantasztikus!
Sky flyer- semmi különös!
Októberben nem lesznek kedvezmények?
Csak az őszi szünetben lesz nyitvatartás?
-
Pyro1985 #1015 El sem hiszem, felültem tegnap a Flyingra, és áááá hihetetlenül nagyon nagyon jóóó volt!!! :D Annyira, hogy utána még kétszer
felültem..hihi :D Tényleg nem olyan para, mint amilyennek látszik, hanem jóó ézés, ahogy forog, és abszolut nem féltem, hogy kizuhanok, még integettem is azoknak, akik lent maradtak fejjel lefele lógva...:D Nagyon erősen tart a pánt.Előszőr a második sorban ültünk, másodjára az elsőben, na ott az igazi, mikor látod merre haladsz éppen! :D Meg persze néha para is, mikor zuhansz a föld fele, vagy mikor látod, hogy milyen messze a föld felett hintázik össze vissza fejjel lefele, de tényleg nagyon nagyon jóó szerinntem, szó szerint olyan kellemes félelem érzés van benned..:D szóval Octopus21, tényleg ülj fel te is!! :) Én nagyon kész voltam, mikor ott álltunk a sorban, remegett kezem-lábam, mikor már ott voltam, és le kellett volna ülni, majdnem visszafordultam, de végül leültem, mennyire jóól tettem!!! :D És a legduvább az volt, hogy felültünk az utsó körre, a srác úgy zárt le, hogy "most durva körötek lesz, utolsó...:)" na akkor kicsit megijedtem, hát kaptunk is, kb 7percig játszadozott a kezelő gombokkal a gyerek, kemény volt...:D szeritem ennyit életemben nem voltam fejjel lefele állapotban,mint abban a 7percben, de jóóó volt!! :) A második kör után a szemem fájdult meg a nyomás miatt, de elmúlt kb 10p után,és utána jött a dupla kör :D Majd lesz youtuben felvétel, ha érdekel titeket, belinkelem majd :)
Viszon a break dance most nem volt olyan jóó..alig szólt a zene, valami történt a hangfalakkal? Nulla basszus...meg hát a zene sem volt olyan jó, mint 2hete.
Mindent összevetve űűűgy mennék ma is flyingozni még egy-kettőt, de sajna ma nem tudok :) De aki ma megy, az flyingozzon helyettem is!! :) -
aladab #1014 megmondanatok, mi olyan erdekes ezen a Zipperen? dogunalom :DD -
makkinz #1013 Eddig csendes megfigyelő voltam, de ez a Zipper téma beindítot. Amúgy engem a zippertől az rémít el, hogy egy fém rácsot rádcsuknak azt cső... szal nemtűnik valami hiperszuper biztonságicuccnak. xD -
BreakGk #1012 T-rex nem lesz éjszaka, legalábbis ez a tényállás perpillanat, mert úgy néz ki, hogy hétfőn jön aminek jönnie kell. Nah ezt jól öszefogalmaztam... -
Octopus21 #1011 MAjd írd ám meg, hogy milyen volt:D -
Pyro1985 #1010 Bocsi a hibákért, laptopról írtam, és ennek a billentyűzete nagyon nem áll a kezemre...:) -
Pyro1985 #1009 Na ez nagyon jó hír, hogy megy a circus, ugyanis, holnap megyünk záró éjszakai vidámparkozni,és úgy érzem, most jött el az idő, meg a bátorság, és fel fogok ülni a citrusra, vicces lenne, ha épp nem menne...:D Remélem holns este is így fogom érezn,d e msot nagyon akarom :D
Trex jó lenne, ha menne éjszaka már holnap, kiváncso vagyok, barátaim mit szólnának hozzá...:) -
BreakGk #1008 Spinning megy, Circus megy, Trexről holnap lesz infóm:) -
rebííí #1007 jaaaaj ezazkösziiii :D
márcsak aztamixétkell megtalálnom *-* -
BreakGk #1006 Spinning már jó, de éjszaka nem lesz, a Circusról nekem is csak annyi infóm van, hogy nem jó, vmi alkatrész kell hozzá talán, lehet h éjszaka se lesz, de valószinüleg, még nem biztos, de lesz T-rex szombat éjjel, és talán napközben is. -
aladab #1005 ma mar a Flying Circus is rossz... a hetvegere marad egyaltalan mukodo jatek?? :DDD vagy sporolunk ezerrel? :D -
aladab #1004 hajraaaa, egyre tobb a rossz jatek :))) -
attila2211 #1003 BreakGK, hétvégére meg lesz javítva a Spinning? -
Dar0X #1002 Ezek közül mind a kettő szuper..:)))) -
DarvasKristóf #1001 Én meg a jó öreg Zipper-t látnám szívesen. Ilyen úgy tudom, Európában sehol sincs. -
Octopus21 #1000 http://www.youtube.com/watch?v=3XgNnQQb1us&feature=fvw
Ez sem rossz:) -
Octopus21 #999 http://www.youtube.com/watch?v=i24w93PUSiA&feature=related
:):):) -
Stupid Peach #998 kircsi!!!