Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi ideig lógtak fejjel lefele???<#wow1>#wow1>
A T-rex nem csoda, hogy áll...egyik ismerõsöm ott volt a "szerencsések között", akik fejjel lefelé lógtak benne..jó ideig..<#csodalk>#csodalk>
Köszi szépen! <#nyes>#nyes>
Elképzeltem, hogy egyszer valaki zavarónak hív majd....no se baj...remélem azért nem zavarok...<#integet2>#integet2>
Elképzeltem, hogy egyszer valaki zavarónak hív majd....no se baj...remélem azért nem zavarok...<#integet2>#integet2>
kerdem en, az Anyos repteton es a Dodgemen mi lehet rossz ennyi ideje? egy falusi bucsun bezzeg minden mukodik 😄
Hát igen, tényleg nem valami igazságos, hogy ugyanannyit kifizettetnek velünk akkor is, mikor alig megy valami:S.
en csak arra lennek kivancsi, h mi ez a sok rossz jatek?? ez szerintem nem fair, T-rex is mar jopar napja rossz, legalabbis a weboldal szerint! van ennek valami logikus oka? ok, elhiszem hogy sok minden elromolhat, de az nem jatszik kozre, hogy mivel mar ugyis befizetted a jegyet, sporolunk rajtad?? ha kulon kene mindenert fizetni, megneznem, mennyi uzem allna napokig 😄D
bocsi, zevaro 😄
zavaro, meglepõen kevesen voltak, én ugye péntek, meg szombat éjszaka is voltam, és abszolut kényelmes ember mennyiség, még a break dancen is max 1-2kört kellett várni, de pl a flyingnál meg a top scannel volt,hogy 10percet vártak, mire megtelt. Nem tudom mi lehet,szerintem sokan nem tudnak róla, hogy van szeptemebrben is. De azon csodálkoztam, hogy szombaton talán még kevesebben voltak mint pénteken, sõõt, merem álítani
Mennyien vannak mostanság éjszaka? És egy sima pénteki napon?<#wave>#wave>
Én ültem a Flying Circuson és a Top Scan-en is, de egyáltalán nem egy szinten vannak. Tényleg a Top Scan a legdurvább játék most a parkban, de valami hihetetlenül jó. Most az a kedvencem. Tök jó, ahogy össze-vissza megpörget, hát mondjuk sikítoztunk is rendesen😄. Mi elõször a Top Scanen ültünk és utána mentünk a Circusra. Számomra az nem volt félelmetes, inkább nagyon kellemes érzés volt, ahogy forogtunk meg minden. Kívülrõl tényleg durvábbnak látszik. Nagy kár, hogy kihagytátok, mert biztos tetszett volna. Legközelebb mindenképp üljetek fel rá😉.
Mondjuk én lány vagyok, de én is olyan vagyok, hogy bármire felülök, mert élvezem, ha ilyen durva dolgokon lehetek. Teljesen felpörget és jó kedvem lesz tõle😄. Minél durvább, annál jobb. Csak sajnos külföldi vidámparkba még nem tudtam eljutni, pedig amikor nézem az ottani játékokról készült videókat, mindig annyira vágyom rá, hogy kipróbálhassam õket és akkor egy csomó ideig az jár a fejemben, hogy de jó lenne oda elmenni😄. De legalább egyszer mindenképp elmegyek valamilyen külföldi parkba😄.
Mondjuk én lány vagyok, de én is olyan vagyok, hogy bármire felülök, mert élvezem, ha ilyen durva dolgokon lehetek. Teljesen felpörget és jó kedvem lesz tõle😄. Minél durvább, annál jobb. Csak sajnos külföldi vidámparkba még nem tudtam eljutni, pedig amikor nézem az ottani játékokról készült videókat, mindig annyira vágyom rá, hogy kipróbálhassam õket és akkor egy csomó ideig az jár a fejemben, hogy de jó lenne oda elmenni😄. De legalább egyszer mindenképp elmegyek valamilyen külföldi parkba😄.
Én szivesen elmennék veled, vagy veletek, de Nagykanizsán lakom, szal kb egy évben egyszer vagy kétszer jutok el pestre. Engem nem tart lúzernek a barátnõm, mert normális😊 És nem is sértõdött meg abszolút hogy nem ültem fel vele erre arra. Tudta hogy vannak félelmeim. Azért bevallotta hogy neki is megfordult a fejében ez mega az mikor fent lógott a levegõben😄 Amúgy reggel mikor mentünk, tiszta para voltam, hogy huu fel kell ülnöm mindenre és rohadtul félek, reggeleizni is alig bírtam. Aztán bent mikor rájöttem, hogy semmi nem kötelezõ, meg ha csak arra ülök fel ami jól esik akkor jól fogom magam érezni. Így is lett. Az már máskérdés hogy magamat tartom lúzernek😄 És érted pont a hajóra ülök fel én is, ami biztonságilag a legszarabb😄 Meg máshogy sem volt nagy élmény. Felmegy fejtetõpre aztán megáll. A segged elhagyja az ülést, a feletted lévõ vasban kapaszkodva nyomod magad vissza ugy hogy a kezeid remegnek, a térdedet ropogtatja az elõtted lévõ ülés ha magasabb vagy mint én. Ebben nekem semmi élvezet nincs. Viszont egyet nagyon bánok, hogy most a Top Spin-t kihagytam mert azon már 3szor ültem és azt tudom élvezni. Az olyan kellemes, eg ott nem éreztem ugy h kiesek. De most valahogy mégsem mertem. Pedig jó lett volna barátnõmmel együtt átélni azokat a dolgokat is. De a szokásos dolgokat nagyon élveztem: Torony, Hip-Hop, Break, Ikarus...stb. Basszus ami nagyon tetszett még az a spinning coaster😄 Az nekem nagyon bejött. Elsõ kanyarban már meglepõdtünk😄 Az olyan volt hogy azt hittük lerepülünk a pályáról😄 Viuszont amit nem tartottam túl jónak, hogy a túlvilág kapujáért külön kellett fizetni még 300 forintot. Már a parkbelépõ is foghúzás volt😄 Ja a Top Scan-nél már a bátrabbaknak is el lehet gondolkodniuk😄 Ránézésre most az a legdurvább cucc a parkban, de lehet egyszinten van a cirkusszal. Ezt olyan tudhatja aki már ült mindkettõn😊 Barátnõm aranyos volt, megbeszéltük h a lazábbakkal kezdünk, aztán kezdtük a hullámvasuttal, hiphop, dodgem, majd a dodgem után meglátja top scan-t, azt mondja most menjünk arra😄 Hát a szivem is megállt😊 Mondom hááát én nem hiszem hogy megyek arra, de te biztos vagy benne?😄 Akkor még nem láttuk hogy megy élõben , csak videon. Aztán oda is pattant a bejárathoz de a kezelõ mondta hogy a nyitással babrál kb negyed óra még ki tud nyitni. Aztán ugye addig meg kiprobálta az extrém cuccokat mig visszaértünk volna és autánna már nem akarta mert sok lett volna. Sztem jól tette hogy kihagyta😄
Rosszul fogjátok fel. Régen én is így gondoltam, de most már máshogy.
Gondolj arra, mi bajod származhatna attól, ha felülsz rá? SEMMI! És tuti hogy élveznéd! Egyszer élünk 😊
Gondolj arra, mi bajod származhatna attól, ha felülsz rá? SEMMI! És tuti hogy élveznéd! Egyszer élünk 😊
Na megvolt a szombat éjszakai vidámparkozás is..😊 Emberek, a break dances kezelõ, akárki is volt, tényleg nagyon nagyon tud...😊) Kész voltunk, megint vagy 6szor ültünk, mind a két éjszaka 😊, és szomabton kifogtam a prodigy fire startert is, és egy scootert is 😊 Élmény volt 😊
Viszont a flyingra én sem mertem felülni....:s:s Egyik éjszaka sem sikerült rávenni magam :s Pedig körülbelül 6ismerõsöm jött róla úgy le, hogy iszonyatosan jóó, és nem olyan durva, mint amilyennek kívülrõl látszik, és mégsem....:s:s Pedig annyira szeretném. Octopus21, menjünk el együtt, és áldozzuk fel magunkat mit szólsz??? 😊😊 Mert már engem is lúzernek tartanak a barátnõim...😊
A hajóra fel sem ültem, mert nekem is ezt mondták,hogy k. kényelmetlen, és nem jó az egész. A Top scan meg hát, ha cirusra nem mertem, akkor a topra,hogy mertem volna..hihi 😊 De azt nem is bánom, az nem én kategória..😊
Viszont a flyingra én sem mertem felülni....:s:s Egyik éjszaka sem sikerült rávenni magam :s Pedig körülbelül 6ismerõsöm jött róla úgy le, hogy iszonyatosan jóó, és nem olyan durva, mint amilyennek kívülrõl látszik, és mégsem....:s:s Pedig annyira szeretném. Octopus21, menjünk el együtt, és áldozzuk fel magunkat mit szólsz??? 😊😊 Mert már engem is lúzernek tartanak a barátnõim...😊
A hajóra fel sem ültem, mert nekem is ezt mondták,hogy k. kényelmetlen, és nem jó az egész. A Top scan meg hát, ha cirusra nem mertem, akkor a topra,hogy mertem volna..hihi 😊 De azt nem is bánom, az nem én kategória..😊
HAli.
Na szombaton voltunk a vidámparkban. Jó idõ volt hálistennek. Hát nem ültem fel a flying circusra😞 , sem a top scanre, sem a top spinre pedig azon már ültem 3szor😞 Nem mertem most. Bnõmmel voltam õ meg lealázott mert a top scan kivételével mindenre felült. A top scanre is már csak azért nem mert sok volt neki egyszerre ennyi😊 Viszont a sky flyerre felültem. Na hát arra az egyre nem kellett volna-:S Halál félelmünk volt rajta. A biztonságérzetünk nulla volt. Egy kis szar tartott a combomnál, a felettem lévõ majrévasat meg izomból nyomtam, meg mivel 185 centi vagyok a térdemet szétbaszta az elõttem lévõ ülés. Alig vártuk h vége legyen. Nem ártana beée egy vállpánt. Meg valami normális program. Amugy minden más igen jó volt. Hát már ráférne a parkra egy nagy felujitás, meg egypár ilyen hullámvasút mint amiket belinkeltek😄
Na szombaton voltunk a vidámparkban. Jó idõ volt hálistennek. Hát nem ültem fel a flying circusra😞 , sem a top scanre, sem a top spinre pedig azon már ültem 3szor😞 Nem mertem most. Bnõmmel voltam õ meg lealázott mert a top scan kivételével mindenre felült. A top scanre is már csak azért nem mert sok volt neki egyszerre ennyi😊 Viszont a sky flyerre felültem. Na hát arra az egyre nem kellett volna-:S Halál félelmünk volt rajta. A biztonságérzetünk nulla volt. Egy kis szar tartott a combomnál, a felettem lévõ majrévasat meg izomból nyomtam, meg mivel 185 centi vagyok a térdemet szétbaszta az elõttem lévõ ülés. Alig vártuk h vége legyen. Nem ártana beée egy vállpánt. Meg valami normális program. Amugy minden más igen jó volt. Hát már ráférne a parkra egy nagy felujitás, meg egypár ilyen hullámvasút mint amiket belinkeltek😄
helooooo 😄
ma voltam végreeee 😄DD breaknél kivoltma?😄
ésss felültem topscanre baromijóóóóó 😄 meg spinning-re is. deabba olyan érzésem volt mintha kiesnék o.O XD
ma voltam végreeee 😄DD breaknél kivoltma?😄
ésss felültem topscanre baromijóóóóó 😄 meg spinning-re is. deabba olyan érzésem volt mintha kiesnék o.O XD
Sziasztok!
Tgenapvégre sikerült megint eljutni a parkba éjszaka, és nagyon jó idõ is volt! 😊
Nem tudom most végül ki volt a break dancenál, de be kell vallani, nagyon nagyon jóóól csinálta a dolgát.😊 Iszonyatosan jó, odaillõ zenékkel!! Bár arra haragszom,hogy sosem akkor ment a prodigy meg a scooter, amikor én ültem rajta...😊 És nagyon tetszett, hogy nem volt sor, max 1kört keleltt mindig várni. Úgy néz ki ma is megyünk a tegnapi hangulat hatására, remélem ugyanaz a kezelõnk lesza breaken, és akkor lesz a prodigy meg a scooter, amikor én ülök rajta..hihi 😄
Tgenapvégre sikerült megint eljutni a parkba éjszaka, és nagyon jó idõ is volt! 😊
Nem tudom most végül ki volt a break dancenál, de be kell vallani, nagyon nagyon jóóól csinálta a dolgát.😊 Iszonyatosan jó, odaillõ zenékkel!! Bár arra haragszom,hogy sosem akkor ment a prodigy meg a scooter, amikor én ültem rajta...😊 És nagyon tetszett, hogy nem volt sor, max 1kört keleltt mindig várni. Úgy néz ki ma is megyünk a tegnapi hangulat hatására, remélem ugyanaz a kezelõnk lesza breaken, és akkor lesz a prodigy meg a scooter, amikor én ülök rajta..hihi 😄
Sziasztok!
Rég jártam errefelé :-) Egy élményt szeretnék megosztani veletek :-) Nemrég volatm Angliában és elmentünk vidámbarkba , Alton Towers-be. Hatalmas külömbség van , ha összehasonlítanám az itthonival , de ezt inkább nem is tenném meg , talán azzal indoloknám ezt , mert más ország , más kultúre :-) Remélem kedvcsinálónak jó lesz ez a két videó , ha esetleg valaki arra jár , ne hagyja ki...
http://www.youtube.com/watch?v=4iZ-M0PvCOk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9hJaNDTYPqY&feature=related
Rég jártam errefelé :-) Egy élményt szeretnék megosztani veletek :-) Nemrég volatm Angliában és elmentünk vidámbarkba , Alton Towers-be. Hatalmas külömbség van , ha összehasonlítanám az itthonival , de ezt inkább nem is tenném meg , talán azzal indoloknám ezt , mert más ország , más kultúre :-) Remélem kedvcsinálónak jó lesz ez a két videó , ha esetleg valaki arra jár , ne hagyja ki...
http://www.youtube.com/watch?v=4iZ-M0PvCOk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9hJaNDTYPqY&feature=related
fúúúúúúú, ez nagyon állat, tuti nem ülnék rá föl.... <#szomoru1>#szomoru1>
am az elején 90 fokban jön le??? vagy csak úgy tûnik???
am az elején 90 fokban jön le??? vagy csak úgy tûnik???
Sziasztoook.
Nem tudjátok, holnap fog-e minden müködni?😄
Nem tudjátok, holnap fog-e minden müködni?😄
Kingda Ka az nagyon komoly, bár lehet, hogy x méter fölött már mindegy, 150 m magasról zuhanni ugyanolyan halálos mint 40 m-rõl, ezért a halálfélelem garantált.
Az Europa Park hullámvasútjait próbálnám ki de nagyon. Különösen a Blue Fire és a Silver Star érdekelne.
Az Europa Park hullámvasútjait próbálnám ki de nagyon. Különösen a Blue Fire és a Silver Star érdekelne.
Hehe, 1967/68-ban, amikor Paul McCartney halálának híre kapott szárnyra, akkor is találtak bizonyítékokat, aki keres az talál. A Strawberry Fields Forever c. szám végén Lennon azt mondja: "Eltemettem Paul-t" - legalábbis az akkori híresztelések szerint, valójában a szöveg ez volt: "Áfonyaszósz". Ennyit errõl.
ha ezek a szimbolumok tenyleg ilyen celbol kerultek a jatekokra, arrol a Vidampark akkor sem tehetne, mivel nem ok gyartjak oket... mondjuk a karszalagra tenyleg vmi hullamvasut illene, de nem hiszem, hogy szandekos lenne
"...a magunkfajta az a _kánkán_ is csomót keresõ..." Nincs is jobb, mint egy erõltetetten paranoiás cikkben egy ennyire vicces elírás. 😄
Gáz, ha valaki mindenhol ugyanazt látja. 😊)) Még ha igaz is, hogy a bibsik rátették a mocskos mancsukat a Vidámparkunkra, nem értem, hogy ez mennyiben befolyásolja a szórakozást?! o.O Ha horogkeresztek díszelegnének a játékokon engem az sem különösebben zavarna...
Gáz, ha valaki mindenhol ugyanazt látja. 😊)) Még ha igaz is, hogy a bibsik rátették a mocskos mancsukat a Vidámparkunkra, nem értem, hogy ez mennyiben befolyásolja a szórakozást?! o.O Ha horogkeresztek díszelegnének a játékokon engem az sem különösebben zavarna...
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Igen, a Thorpe Parkot csak ajánlani tudom, hatalmas! Ha Londonban jártok, ne hagyjátok ki. 4 ütõs hullámvasútjuk van, egyik jobb mint a másik: a Nemesis fordított, a Colossus 10 hurkot csinál, a Stealth ugye a Kingda Ka kistestvére (60 m magas), a Saw the Ride-ról meg nem is fogok ódákba, aki Fûrész-film- ÉS hullámvasút-rajongó annak az maga a kánaán <#szeret>#szeret> de a többi játék is jó ott, tömény g-erõk mindegyiken...
Bravó h bevállaltad a Kingda Ka-t. Ááh de jó lehet...
Bravó h bevállaltad a Kingda Ka-t. Ááh de jó lehet...
Óóó, a londoni Thorpe Park, ha oda egyszer eljutnék, én sem jönnék el amíg nem ültem mindenen.
Ellenben én ültem a Kingda Ka-n, és mondanom sem kell, fantasztikus élmény!!! Különösen, ha tekintetbe vesszük, hogy Amerikában már régóta megy a verseny, egyre intenzívebb hullámvasutakat kell építeni mert a korábbiakhoz a közönség már hozzászokott. Ehhez képest én teljesen "szüzen" Budapestrõl megérkezem, ezért az ottani hullámvasutak még nagyobbat szóltak.
Most Pestrõl nagyon hiányzik egy átfordulós hullámvasút, de a régi favázasunk az mindig meg fogja állni a helyét. Nem okoz akkora adrenalinszintet mint a maiak, de szerotonin-növelõ hatása elvitathatatlan. Másképp fogalmazva, nem halálfélelem-okozásban tud versenyre kellni a maiakkal, hanem jó hangulat keltésében. És menetidõben.
Ellenben én ültem a Kingda Ka-n, és mondanom sem kell, fantasztikus élmény!!! Különösen, ha tekintetbe vesszük, hogy Amerikában már régóta megy a verseny, egyre intenzívebb hullámvasutakat kell építeni mert a korábbiakhoz a közönség már hozzászokott. Ehhez képest én teljesen "szüzen" Budapestrõl megérkezem, ezért az ottani hullámvasutak még nagyobbat szóltak.
Most Pestrõl nagyon hiányzik egy átfordulós hullámvasút, de a régi favázasunk az mindig meg fogja állni a helyét. Nem okoz akkora adrenalinszintet mint a maiak, de szerotonin-növelõ hatása elvitathatatlan. Másképp fogalmazva, nem halálfélelem-okozásban tud versenyre kellni a maiakkal, hanem jó hangulat keltésében. És menetidõben.
Breaken napközben nem sûrûn vok most se, talán majd októberben, a videóval kapcsolatban pedig hülyeséget mondtam, mert még nem lett feltöltve bocsi...<#szomoru1>#szomoru1>
Budapesti VP: most voltam vasárnap, és azt kell mondanom, bravó! Csak hullámvasutakban van elmaradva szerintem a világ nagyjaitól. A Flying Circus kimondottan kellemes élmény, nagyon ajánlom annak aki parázik. A Top Scan már sokkal durvább, de hihetetlen élmény az a G-erõ és az a pörgés! Ha a többi megvolt, ezt se hagyjátok ki.
Ejection Seat: idén volt szerencsém hozzá Rodoszon, ott Slingshot néven fut, na arról aláírom, hogy brutális. De örülök, hogy bevállaltam, hatalmas volt, teljes észvesztés…
Elnézést ha hosszú voltam, de ennyi minden eszembe jutott, míg vártam hogy éljen végre a reg-em...<#vigyor2>#vigyor2>
Ejection Seat: idén volt szerencsém hozzá Rodoszon, ott Slingshot néven fut, na arról aláírom, hogy brutális. De örülök, hogy bevállaltam, hatalmas volt, teljes észvesztés…
Elnézést ha hosszú voltam, de ennyi minden eszembe jutott, míg vártam hogy éljen végre a reg-em...<#vigyor2>#vigyor2>
Nos üdv mindenkinek, vidámparkrajongóként úgy láttam, ide muszáj regisztrálnom.
Parák: szerintem ezek a játékok alapvetõen biztonságosak. Annak, hogy egy ilyenen sérül/hal meg valaki, nagyon-nagyon kicsi az esélye. Vannak balesetek, de azért nézzük meg, hogy nagy részük miért történik: a 6 éves gyerek figyelmeztetés ellenére szívbetegen ült fel rá, pasas bemászott a kerítésen a kalapjáért (ez a kedvencem), stb. Amikor meg a gépezetek hibásodnak meg, akkor is a legtöbb esetben nincs sérülés/halál, "csak" mondjuk fennragadnak páran és biztonságosan lehozzák õket. Elenyészõ tehát az olyan fatális meghibásodások aránya, ahol az ember nem tehet róla, és mellé még nagy baj is történik.
Ezzel együtt persze a félelmeink természetesek: természet-ellenes testhelyzetek, sebesség, magasság - speciel a kékestetõi kilátóban is lehet borzongani, pedig arra aztán nem mondhatjuk, hogy nem biztonságos. De a szórakozás mellett épp erre is jó egy-egy ilyen nap, hogy kizökkentsen minket és legyõzzük az ilyen parákat. Én azt a módszert követtem eddig, hogy nem mondtam nemet semmilyen vidámparki dologra. Mert féltem ugyan a Stealth elõtt (http://www.thorpepark.com/rides-stealth.php), de tudtam, hogy ha nem ülök fel rá, akkor hullámvasút-rajongóként hiába jutok majd el talán egyszer az életben a King Da Ka-hoz vagy hasonlókhoz, mert akkor azokra még annyira sem fogok merni. És bánni fogom, mert ha már rávette az ember magát, akkor hatalmas élmény az ilyesmi! Szóval a lényeg sztem fokozatosan haladni =)
Parák: szerintem ezek a játékok alapvetõen biztonságosak. Annak, hogy egy ilyenen sérül/hal meg valaki, nagyon-nagyon kicsi az esélye. Vannak balesetek, de azért nézzük meg, hogy nagy részük miért történik: a 6 éves gyerek figyelmeztetés ellenére szívbetegen ült fel rá, pasas bemászott a kerítésen a kalapjáért (ez a kedvencem), stb. Amikor meg a gépezetek hibásodnak meg, akkor is a legtöbb esetben nincs sérülés/halál, "csak" mondjuk fennragadnak páran és biztonságosan lehozzák õket. Elenyészõ tehát az olyan fatális meghibásodások aránya, ahol az ember nem tehet róla, és mellé még nagy baj is történik.
Ezzel együtt persze a félelmeink természetesek: természet-ellenes testhelyzetek, sebesség, magasság - speciel a kékestetõi kilátóban is lehet borzongani, pedig arra aztán nem mondhatjuk, hogy nem biztonságos. De a szórakozás mellett épp erre is jó egy-egy ilyen nap, hogy kizökkentsen minket és legyõzzük az ilyen parákat. Én azt a módszert követtem eddig, hogy nem mondtam nemet semmilyen vidámparki dologra. Mert féltem ugyan a Stealth elõtt (http://www.thorpepark.com/rides-stealth.php), de tudtam, hogy ha nem ülök fel rá, akkor hullámvasút-rajongóként hiába jutok majd el talán egyszer az életben a King Da Ka-hoz vagy hasonlókhoz, mert akkor azokra még annyira sem fogok merni. És bánni fogom, mert ha már rávette az ember magát, akkor hatalmas élmény az ilyesmi! Szóval a lényeg sztem fokozatosan haladni =)
Még egyszerûbben: A karokat úgy is el lehet képzelni, mint a buszok/kamionok kézifékét. A kézifék behúzásakor (a karok csukódásakor) teljesen levegõtlen lesz a fékrendszer, befog a "légkézifék" (tuti nem ez a hivatalos neve😄), és addig nem old ki amíg levegõ nem kerül bele. Az pedig csak gombnyomásra következhet be, amit menet alatt hiába nyomkodok, a gép tudomást sem vesz róla 😊
ez ugye nem a link akar lenni 😄D
v=WRU5HxFR7TI&feature=PlayList&p=0C737C26D735753B&playnext=1&playnext_from=PL&index=19
na es hogy lehet megtalalni azt a videot? talan egy link jol jonne 😛
Most szombat éjjel kevesen voltak... Az idõ jó volt, nem kell sokat sorban állni, és Youtube-on van onride videó a Spinningrõl... Csináltunk<#mf1>#mf1>
Amugy a spinning coasterrõl még miért nincs vidi? az Újdonságokról alig van vidó...:SSSSS Top Scanrõl talán van 3-4, abból estibõl 1 jó, és egy reggeli...
Pedig hidegben rövidebbek a sorok.
Sziasztok!
Sajnos nem nagyon tudok tapasztalatokat átadni, mert végülis nem mentünk, a többiek beparáztak,hogy hideg van, és ketten maradtunk volna, akik menni aksrtunk a hideg ellenére is, úgy hogy abban maradtunk, hogy j.hét, mert akkor többen jönnének a hideg ellenére is, akiknek a most hétvége nem volt jó. Remélem ennél rosszabb idõ nem lesz j.héten sem, mert ez még efogadható volt, kabát van a földön... BreakGK sokan voltak most is, mint nyáron?
Sajnos nem nagyon tudok tapasztalatokat átadni, mert végülis nem mentünk, a többiek beparáztak,hogy hideg van, és ketten maradtunk volna, akik menni aksrtunk a hideg ellenére is, úgy hogy abban maradtunk, hogy j.hét, mert akkor többen jönnének a hideg ellenére is, akiknek a most hétvége nem volt jó. Remélem ennél rosszabb idõ nem lesz j.héten sem, mert ez még efogadható volt, kabát van a földön... BreakGK sokan voltak most is, mint nyáron?
BreakGK! Napközben azért még megtalálható vagy a break dancen?
Szia!
Mennyien voltak? Mennyit kellett várni a játékoknál? Írjál légyszi tapasztalatokat!
Mennyien voltak? Mennyit kellett várni a játékoknál? Írjál légyszi tapasztalatokat!
Na úgy néz ki,hogy ma is ellátogatunk éjszaka a parkba, így hogy egész jó idõ van..reméljük ez estére is így marad 😊 Bízom benne,hogy azért jó lesz a break dance így is,hogy nem te leszel ott breakGK...:s Szerinted, ha viszek prodigy cd-t berakja az ember? vagy nem olyan fajta, aki most ott van?
Én is már úgy kipróbálnám az új cuccokat, remélem lesz kivel, mert a haverjaimnak vagy nincs pénzük, vagy nem izgatja õket a mûfaj vagy a kettõ együtt...
Énis jövöhét szombaton megyek..😄
Remélem müködnifog minden..😄 Spinning Coaster-re meg Top Scan-re nagyonkiváncsi vagyok 😄
Remélem müködnifog minden..😄 Spinning Coaster-re meg Top Scan-re nagyonkiváncsi vagyok 😄
Igazatok van. Ennyi erõvel maradjak otthon a szobámban de ott is féljek h mikor gyullad ki a lakás vagy kapok szénmonoxidmérgezést vagy borul rám a szekrény vagy fuladok bele a kádba stb. Látom kb ez ilyen dolog.
Köszi hgkj01 hogy leírtad hogy mûködik a rendszer. Igazából erre voltam kiváncsi. Nyugottabb is lettem most😊
Meg kb ha felsorolnánk az összes autobalesetet pl ami naponta történik, az sem lenne kis meló. Na szal remélem jöv hétvégén jó idõ lesz szombaton😄 és jól fogjuk magunkat érezni.
Mikor leszállok egy ilyen cuccról tényleg olyan különleges jó érzés fog el. Meg a mosolyt sem lehet letörölni az arcomról😊 Hisz ezért ez a neve: Vidámpark😊
Köszi hgkj01 hogy leírtad hogy mûködik a rendszer. Igazából erre voltam kiváncsi. Nyugottabb is lettem most😊
Meg kb ha felsorolnánk az összes autobalesetet pl ami naponta történik, az sem lenne kis meló. Na szal remélem jöv hétvégén jó idõ lesz szombaton😄 és jól fogjuk magunkat érezni.
Mikor leszállok egy ilyen cuccról tényleg olyan különleges jó érzés fog el. Meg a mosolyt sem lehet letörölni az arcomról😊 Hisz ezért ez a neve: Vidámpark😊
Octopus21: Ez csalóka, mert azért lehet az összeset felsorolni, mert ritkán van, ahogy a repülõgépkatasztrófákat is megírják, az összes halálos autóbalesetet nem lehetne felsorolni, annyival több van.
Szóval elég ritka, nem kell ilyeneket olvasni, mert úgy se tudsz semmit tenni ellene.
Szóval elég ritka, nem kell ilyeneket olvasni, mert úgy se tudsz semmit tenni ellene.
(Elõbbi válasz volt Octopus21 #920-as hozzászólására)
Én is ezért kaptam rá, mert gyerekkoromban minden géptõl féltem, a ringlispílre sem ültem föl a hûvösvölgyi Nagyréten, aztán ez ellenkezõjére fordult, egy ideig azért ültem föl, hogy vagányabbnak érezzem magam amiatt, de közben valódi vagányságokba sosem mentem bele. Most meg már csak az élvezet kedvéért. Félelem egyébként fontos része a mûsornak, mert annál jobban érzed magad utána.
Egyik kedvencem egyébként a Hip-hop, kis aranyosnak látszik, de amikor váratlanul a szék helyett már csak levegõ van alattad, az nagy érzés. Egyébként (túl) hamar megszokok, akár egy bécsi Turbo Boostert is, az elsõ két forgás még félelmetes, utána már csak jól esik. A Hip hopban azt szeretem, hogy nem tudom megszokni, minden zuhanás egy újabb adag adrenalin.
Depressziósoknak jó ellenszer, mert adrenalin és szerotonin szintet is növel (adrenalin az amikor sikítasz, szerotonin amikor mosolyogsz és az elsõ idegennel szóbaállsz miután leszálltál, utóbbiban pl. a favázas hullámvasútunk különösen jó)
Egyik kedvencem egyébként a Hip-hop, kis aranyosnak látszik, de amikor váratlanul a szék helyett már csak levegõ van alattad, az nagy érzés. Egyébként (túl) hamar megszokok, akár egy bécsi Turbo Boostert is, az elsõ két forgás még félelmetes, utána már csak jól esik. A Hip hopban azt szeretem, hogy nem tudom megszokni, minden zuhanás egy újabb adag adrenalin.
Depressziósoknak jó ellenszer, mert adrenalin és szerotonin szintet is növel (adrenalin az amikor sikítasz, szerotonin amikor mosolyogsz és az elsõ idegennel szóbaállsz miután leszálltál, utóbbiban pl. a favázas hullámvasútunk különösen jó)