• CyrSyS
    Azon van ön kiakadva, hogy nemtudom mi az az SM? Feletébb furcsa mivel sosem foglalkoztam komoly szinten grafikával ahol igazán megmutatkozik kártyák tulajdonságainak hatásai. Sosem állítóttam még be a video kártyámat az asztalon jobb klikk/tulajdonságok/beállítások fül/Speciális form és azon belül az nvidia fül-ön belüli részlegben. Minden alapértelmezetten van nekem. Anti-analising is alap meg minden aminek paramétereivel külön kilehet használni a kártya sajátosságait és erősségeit. Ha 3D-vel vagy média szintü képszereksztéssel, fotótervezéssel foglalkoznék ott alapvetőleg kéne ismernem a grafikai erőforrásom porcikáit. De mivel eddig amikkel játszom is azok problémamentesen futnak, amiket használok nem speciálisan vga tudás függő szoftverek azok szintén futnak. Erősségem bár a hardver is de leginkább az OR. Grafika külön informatikai diszciplína. Ezekből kiindulva azért beszélek baromságokat mert nemtudom mi az a SM? És talán az SM ismerete függ attól hogy azonos kategóriájú kártyák 1 szinten teljesítenek az ATI vs Nvidia mérkőzésen?
    Kérem gondolkodjon el.