Látszik hogy nem is értesz a jelenlegi felállásokhoz. Már kezdtem rájönni erre, de miután elmondod hogy fej-fej mellet teljesít a két hasonló kategórás videokari de mégsem tudod mi az az SM. Most nagyon kivagyok akadva. Jah és írtad azt is hogy még sosem volt dolgod ATI-val de azért csámcsogsz hogy Nvidia így meg úgy. Én nemcsak tesztekből tapasztaltam az egyiket-másikat. Hanem volt ilyen és olyan kártyám is, sőt egy rakatot vettem másoknak ilyet is-olyat is. Mondjuk a legujabb Nvidia software-eket nem tudom milyenek de az ATI software-ei nagyon bejönnek nekem. Rengeteg dolgot belehet állítani, vagy pl olyan felbontásokat amit Nvidia-nál még nem láttam. (1360*1024) Márcsak azért mert ez közelebb van a 4:3 arányhoz, mint a sokak által használt nem is szabványos 4:3 1280*1024. És akkor még ott vannak a TV tuneros kiadások, mert nekem is ilyenem van, és nagyon prof. De hagyjuk mert utálok elvakult emberek vitázni.
én pl legutóbbi haverom gépébe Nvidia6800LE vettem mert azt láttam jó választásnak árban/teljesítményben. És kész. Mégis jóbban húz a szivem az ATi-hoz de, ezért nem verem át a haverom.
De ezekszerint te nem így vagy ezzel.