Mit sportoljak?
  • GregSB
    #114
    "változást sem láttam magamon"

    Lol, ezt így mennyi idő után? :D

    Én október óta járok heti 3x (eddig csak egy hetet hagytam ki betegség miatt), és kb most lehet elkezdeni látni ennek az eredményét. Hacsak nem nyomod tele magadat mindenféle szarral akkor nem fogsz látvánosan és gyorsan fejlődni a gyúrástól, kell fél év - egy év mire lesz eredménye.

    Egyébként én ugyan olyan voltam minte te: vékony, és bármennyit ettem nem jött fel rám egy deka sem. Amióta eljárok eddzeni feljött rám + 8 kiló... (október óta, szal kb 6 hónap alatt)

    Szóval én azt javasolom járj el legalább heti 3x, és azokon a napokon amikor eddzel, közvetlen gyúrás után próbálj meg minél több fehérjét bevinni (enni). Sokan fehérje turmixokat szoktak inni, én inkább a természetes fehérje bevitelnek vagyok híve. (túró, tojás, hal, stb).

    Nem könnyű egy éven át heti 3x lejárni ez tény, de hát valamit valamiért. Egyébként eleinte tényleg jobb valami haverral lejárni, pár hét után már tök mind1 lesz. Egyrészt megismersz sok új embert a teremben, másrészt már annyira beleolvad a heti rutinodba az eddzés, hogy egyedül sem lesz unalmas lemenni. Leglábbis nálam így volt.