• Maak
    Most már nem tudom...átraktam a numerikusra az "erőket"...a sima ütéseket a 0 és a ,-re...így egész jó...fifához is jó lenne a gamepad...de majd meglátom...van egyáltalán olyan amin ennyi gomb van? 8 gombos a max nem?

2. vagy a 3. pályán vagyok...összeállításom: deadpool,captain america,wolverine,thor...kit cserélnétek le? mondjuk nekem eddig bejön ez az összeállitás...

ha jól sejtem akkor akikkel játszol azok szintet lépnek folyamatosan...ez eddig ok...menet közben a kék és a piros bizbaszok amik az ellenségek leverésekor jönnek, azok visszatöltik az életerőt és a kéket nem tudom megfogalmazni jobban: képességhasználathoz szükséges szupererő...szal ezt...az aranytallérokat meg be lehet váltani a herok tulajdonságainak erősítésére...nade...volt olyan 10k körüli aranytallérom...ezt wolvrine képességei simán lenyelték még elég sem volt...hogy a pi-be fejlesztem fel minden hősömet? ráadásul ha göncöt cserélek akkor már ugrott is a fejlesztés:| vagy rosszul látom?

amiket egy-egy főgonosz legyőzésével kapok...ilyen gyűrű vagy mi...azokat csereberélni nem lehet? és kinél mit érdemes használni? bár gondolom van elég sok ilyen kütyü szal kétlem hogy valakinek meglenne listázva:|...na mindegy...tippeket tapasztalatokat mindenki írhatna...

C7...ha egy percen belül két gondolatod van amit meg akarsz osztani velünk, halandókkal, akkor pls várj három percet, hátha még valami eszedbejut és akkor írd le egyben...