• KranaZoli #975
    Hát az Nekem untig elég volt. :) Az elején játszottam vele, talán az első "komolyabb" küldetésig. Amikor be kellett lopózni vmi épületbe.

A fedezék rendszert Én szintén a FEAR3-hoz hasonlítottam, mert abban szerintem kúrva jól megoldották és az ellenfelek is elég jól használták. Itt meg szinte csak lopakodásra lehetett használni, fedezékből lőni pl. az vmi nagyon bénán volt megoldva (ha nem TPS-ben akartam volna használni) és eltekintve attól, hogy olvastam az AI-t elég sok negatív kritikával illették, sajnos szintén csak FEAR3-hoz tudok mostanában hasonlítani. Ott volt AI. Sajnos hiába RPG és hiába futurisztikus, a grafika nem is érdekelne, de ez a TPS-ben használom a fedezék rendszert; ellenfél meg sehogy ez Nekem nagyon nem jött be. Mind1, ez van.

Fpocok:

No szerinted ez most melyik volt. Negatív kritikával illettem a Dead Island-et, vagy pozitívval?! :( Ofkórz, hogy pro évek voltak nem kontrák.

De egyértelmű, hogy nincs pro; kontra nélkül szal lesz itt is vmi negatívum az biztos. Egyelőre amiket láttam belőle és olvastam róla, nagyon bejövős game lesz. Áwszóme az a YT vidi. :)