Baaaaaaaaaaaazd meg ! Azt a kurva életbe ! Most már minden világossá vált számomra ! Most már mindent értek a helyére került minden !
Még most is az államat keresem a földön !
Végigvittem a Ryder White DLC a Prison még az alapjátéknál is sokkal nehezebb ! Minden lőszerből kifogytam ha nem adnának a zombik lőszert vagy valami jó fegyvert sose vittem volna végig !
Amúgy egy idő síkon van az alapjáték főhőseivel csak Ryder oldalán elég sok minden kiderül belőle !
HUGE SPOILER ! PLEASE DO NOT READ IF YOU NOT PLAY RYDER WHITE DLC !
Amúgy a Ryder White DLc-ből pontosan kiderül hogy miért is lesz Dead Island 2 ! A végén esett le hogy mi hogyan történt ! Ami eddig kérdés volt bennünk az alapjátékkal kapcsolatban most már minden világossá vált ! A bennszülött csaj maga a vírusgazda ö a forrása az egész fertőzésnek a szigeten a dokinak sikerült csinálni egy vakcinát a bennszülött csaj véréből a doki kicsit fel turbozta azt és azt adta be magának Ryder ezért lett belőle szuper mutáns ami a lényeg hogy a vírus kijutott a szigetről mivel a bennszülött csaj is a gépen volt ezért mondta Charon/Kevin hogy még nincs vége !