Bulics#3862
Halott Sziget, ..hah(fujtatás). Végre befejeztem(28h). "Érdekes" volt. Volt egy csomó jó ötlet, jó kezdeményezés benne . A harc kivitelezése is rendkívül jől sikerült, a környezet felépítése is reális, hihető, a zombik ellenére...stb Ezért is fáj a szívem, mivel mindennel együtt ez volt hosszú ideje a legrosszabb játék amivel játszottam. A történet teljesen érdektelen, persze volt már rosszabb is de ez akkor is tré. Fel nem foghatom miért kell egy játékot amerikanizálni, értem ezt úgy hogy logikátlan dolgok tömkelege amik nélkül sokkal több lett volna az élmény. Fegyverjavítás: oké ,hogy valami amit húsvágásra terveztek 2 csapás után elromlik összetörik, még a V alakú repedést is simán megjavítom -mert király vagyok- de minek kell hozzá pénz, illetve miért csak pénz. Beolvasztom az aprót, a papír hőjével aztán kardot kovácsolok meg visszanövesztem a törött fát? Megint csak borzasztó, bár ezt még nem bánnám annyira ha a többi része jó volna, a vissza újuló dolgok főleg ha egyszer már behoztad a gyümölcslevet a házba de aztán visszamászott a benzinkútra. De még ezek semmik a mentési rendszerhez képest, ugye te vagy a fő zombi mivel ha meghalsz egyszerűen feltámadsz, de akkor minek hallsz meg!?! Azért hogy várnod kelljen 7mp-et nem azért hogy betöltse az állást, csak hogy szopasson téged.
Már 86%-tól vártam hogy vége legyen.
A vége meg egysezrüen élvezhetetlen volt. Az egész, egy elpazarolt játék volt.
Kár érte, szerintem a call of juarez után, ez sokkal jobb is lehetett volna. Alig várom az uninstallt....