4724
-
#3881 Bár a házigazda szólt már egyszer, én szólok mégegyszer: VAN WAREZ TOPIK, nézzetek rá a bannerra. -
19410122 #3880 Ironman2:
Van kint egy halom különféle verzió. Be tudnád linkelni azt a rilizt, ami nálad jól működik? Ez a térkép hiba már-már teljesen elveszi a kedvem a játéktól. -
#3879 Merlin mondja jól. Először én sem értettem, hogy miért nem tudok kizoomolni. Azt hittem valami hiba. Aztán megszoktam. -
Ironman2 #3878 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam normálisan müködik a térkép,pedig szintén reload -
#3877 Igen, mindenkinél így van. -
#3876 Most direkt szopattok bazmeg? -
19410122 #3875 Szia! A Reloaded-tört verzióval játszom PC-n
Nálam a játékban nem lehet görgetni a térképet.Csak egy kicsi részt mutat, amin alkalmasint nem tudom kijelölni a küldetés helyét.
Ez mindenkinél így van?
-
#3874 Off topikba menjél ezzel. -
#3872 Szar volt a mai rész. -
Prof William #3871 A Walking Dead 2. évadjának első részében olyan fura formájú machetével vernek fejbe egy zombit amit a Dead Islandban is fel lehet használni.
Azt hiszem crane exotix knife... -
Bulics #3870 Persze! Sokkal! -
#3869 Miért, a meghalás/állásvisszatöltés jobb? -
#3868 Érdekes lenne, ha meghalnál bárhol, akkor a legelejéről kellene kezdened:D -
Balázs 17 #3867 ez egy játék -
Bulics #3866 Egyébként biztos hogy a coop dobott volna rajta(bár én ezt több okból kifolyólag nem tehettem meg), de szerintem akkor is gáz ez a meghalás feltámadás, végül is túlélő játékról van szó. -
#3865 "Már 86%-tól vártam hogy vége legyen."
Detto ez volt. -
Ironman2 #3864 Ja-ja.Ez co-op játékra lett kitalálva,nem single-re.Nekem is hatalmas élmény vele másokkal játszani,és nem egyedül,mert az eléggé fárasztó,és nyomasztó is.Abban egyetértek hogy a vége összecsapott lett. -
Evoluti0N #3863 Co-opban játszottad? Az adja meg a játék igazi hangulatát. Egyjátékos módban valóban nem nagy eresztés, de co-opban az egyik leghangulatosabb játék. -
Bulics #3862 Halott Sziget, ..hah(fujtatás). Végre befejeztem(28h). "Érdekes" volt. Volt egy csomó jó ötlet, jó kezdeményezés benne . A harc kivitelezése is rendkívül jől sikerült, a környezet felépítése is reális, hihető, a zombik ellenére...stb Ezért is fáj a szívem, mivel mindennel együtt ez volt hosszú ideje a legrosszabb játék amivel játszottam. A történet teljesen érdektelen, persze volt már rosszabb is de ez akkor is tré. Fel nem foghatom miért kell egy játékot amerikanizálni, értem ezt úgy hogy logikátlan dolgok tömkelege amik nélkül sokkal több lett volna az élmény. Fegyverjavítás: oké ,hogy valami amit húsvágásra terveztek 2 csapás után elromlik összetörik, még a V alakú repedést is simán megjavítom -mert király vagyok- de minek kell hozzá pénz, illetve miért csak pénz. Beolvasztom az aprót, a papír hőjével aztán kardot kovácsolok meg visszanövesztem a törött fát? Megint csak borzasztó, bár ezt még nem bánnám annyira ha a többi része jó volna, a vissza újuló dolgok főleg ha egyszer már behoztad a gyümölcslevet a házba de aztán visszamászott a benzinkútra. De még ezek semmik a mentési rendszerhez képest, ugye te vagy a fő zombi mivel ha meghalsz egyszerűen feltámadsz, de akkor minek hallsz meg!?! Azért hogy várnod kelljen 7mp-et nem azért hogy betöltse az állást, csak hogy szopasson téged.
Már 86%-tól vártam hogy vége legyen.
A vége meg egysezrüen élvezhetetlen volt. Az egész, egy elpazarolt játék volt.
Kár érte, szerintem a call of juarez után, ez sokkal jobb is lehetett volna. Alig várom az uninstallt.... -
IXEMGabeo #3861 OFF:
Elmentek a picsába még nem jött el az ideje -
#3860 -
Ironman2 #3859 -
#3858 Ezért nyomtam végig egyedül, aztán a 2.nak társakkal :D -
IXEMGabeo #3857 sajnos nem lehet, megyek el a Köki terminálba:S, este fent lesz Ramy is lehet hárman toljuk akkor:) Tunngle-on majd írok, ha okés lesz -
#3856 Gabeo nyomunk egyet? -
IXEMGabeo #3855 érdekes, jó igen a sztori nehezen kivehető, főleg, ha a coop társam mindig átnyomja és skippeli a párbeszédeket és az átvezetőket... -
#3854 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ugye az a küldi amikor Tájtusz elküld minket fegyverekért az embereinek. E közben szól be a börtönőr hogy semmiképp nem juthatnak fegyverekhez a rabok, majd ő kihozza a csajokat. Ekkor változik a küldi, majd kicsit tovább menve találkozunk a csajokkal akik elmesélik hogy jött pár őr, lövöldözés volt, a zajra meg özönlöttek a zombik, Mowen meg feláldozta magát miközben őket (a 2 luvnyát) betuszkolta egy szellőzőbe.
A helikopter pilóta meg SZERINTEM az a srác akiről a hírek szólnak hogy elit hekker és nem hiába van a börtönben mert pénzért mindenkinek segít, maffiának, jakúzáknak, Alkaloidának :) Aztán repülés közben mondja is hogy "Hidjetek nekem ez a világ már nem lesz olyan mint volt (közben rásandít a benszülött csajra..vajonmér :D
Lesz itt 2. rész az tuti! -
IXEMGabeo #3853 Ez nem Aliens vs predator multiplayer mod:D -
#3852 -
Ironman2 #3851 El tudnák képzelni olyan módot,amiben a zombik bőrébe kell bújni,és úgy teljesíteni küldetéseket.Egy infected-et kipróbálnék szivesen.A Thug már nem annyira favorit,mert lassu -
Balázs 17 #3850 nem bánnám:) -
IXEMGabeo #3849 gyanúsan úgy lett vége, hogy lesz 2. rész -
Ironman2 #3848 Erősen spoiler,aki a végére kiváncsi,az ne olvassa el!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén valamit pofázik a pilóta,lehet hogy viszi magával a vírust is? Amúgy Jin-t sajnálom,nagyon szomorú volt a jelenet -
Balázs 17 #3847 jó hát van néhány bug a sztoriban is:) -
Ironman2 #3846 Amit találtunk felvételt a kórházban,azon nem őket lehet hallani? -
IXEMGabeo #3845 miben? zombi rajta ütés volt és ott maradtak? legalább bevághattak volna olyan jelenetet, ahogy az emberei küzdenek a zombikkal és nekünk is segíteni kellett volna ilyenek:) -
Balázs 17 #3844 dáj -
IXEMGabeo #3843 még a Jin az egyik legszebb a játékban:D, meg a Yeremát is nagyon jól megrajzolták...
végén mai napig nem vágom h Titussal és Mowennel mi történt? annyira elcsépelték a végét a játéknak h az kész -
Prof William #3842 A játékban a legtöbb nő valami iszonyú ronda. Még a sima partcsajoknak is olyan feje van mintha csak a fejük kb 20 évet öregedett volna. Biztos valami vírusos mellékhatás. :)
A férfi arcokkal ilyen gondot nem tapasztaltam. -
#3841 Zsákot a fejére és akkor oké.