• Laza
    Már a város vége felé járhatok és észrevettem valami érdekeset. A Resortban lehetett találni egy csomó kék, sárga fegyvert, de a városban (és társ területein) egy darab normálisnak mondható fegyvert nem találtam még, mind fehér színű. Pedig már ki van nyomva a plusz % is a rare fegyverek találati esélyeihez ... érdekes.

Egyébként
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Érdekes volt, hogy megcsináltam a rendőrséges küldit, majd kapásból egy faszi vissza is küld oda, hogy hozzak el neki egy aktát. Mikor visszamentem és jöttem volna el, akkor volt egy részen olyan hang, mintha valaki egy helységből kijönne, becsapná az ajtót majd elszaladna, de nem láttam semmit. Kicsit fosatós volt :)

Illetve volt az egyik cellában egy Bill nevű fazon, fekszik a földön, de nem lehet vele semmit sem kezdeni. Ott volt már mikor először odamentem.

Na meg a rendőrséges küldi után a templomban bejátszanak egy olyan hangot a rádión Simonai-tól a vízi mentők bázisáról, hogy meghalt valami emberke, és amint tudok menjek majd oda, mert kell a segítségem. Erre odamentem és nem volt ott semmi :)