4724
  • barmi
    A dokumentum nem a gépen van hanem az egyik asztalon ha jól emléxem
  • Fpocok
    Ha megvan a qst és oda vezet a nyíl, akkor első gépezés után megadja. Mehetsz leadni.
  • Balázs 17
    letöltöm és vissza adja az előző képernyőt a számítógépen, aztán nyomogathatom megint a végtelenig nem teljesíti a feladatot:S
  • Fpocok
    Hát akkor mi a gond?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odamész Billhez, beszélt a vokitokin, aztán mész a számitógéphez
  • Balázs 17
    Rendőrségen Bill mellett feküdt még egy ember, de most nincs ott, lehet ő futott el?
  • Balázs 17
    elvileg azt már megcsináltam tegnap, mert most az van fehérrel, hogy keressem meg a szobát és töltsem le a fájl
  • Fpocok
    Fel kell venni a küldetést előtte :D

Miután voltál a rendőrségen, menj vissza az abandon houseba, ahol vannak emberek, oda szól a fast travel is
  • Balázs 17
    valaki írta, hogy rendőrségen hallotta, hogy valaki elfut, na ezzel most találkoztam én is, majdnem befostam olyan hirtelen ért:D

amúgy a fájl letöltéses küldetést, hogy lehet teljesíteni?

letöltöm erre nem történik semmi
  • Malakai
    Zed's Demise volt nálam a legdurvább kard, amit találtam, igaz egészen a végén az első végigjátszásnak, habár az nem Kill Bill-re utalás, de egy másik Tarantino klasszikusra, Uma viszont abban is játszott. :)
  • oregon1987
    Jelenlegi 2 legjobb fegyverem! :P Tiszta Uma Thurmannak érzem magam a Wakizashival, de machete se rossz!! :P Mindkettő moddingolva van!

• Broafka
    egyébként nem azt mondom, hogy feltétlen kellene, de könyörgöm egy városban azért több használható autó akad... még ha nem is tudok vele menni 5 métert
  • IXEMGabeo
    karanténzónában kell leginkább az autó, csak ott meg tele van hidas, romos, vizes résszel az a szeglet
  • Balázs 17
    resorton alkesz csávóhoz aki az egyik büfében van nem lehet bejutni? láttam ott bent is ládát, de amint megitta a 15üveg piát elment hányni:D
  • Broafka
    igazából a víztározótól a templomig teljesen jól ellehet jutni kocsival, kanyarosan ugyan, de ellehet, szóval lényegében meg lehetett volna oldani, hogy legyen használható autó, de valahogy nem akarták
  • PeeTeR
    shark es phoenix
    (jo kombo)
  • Broafka
    szerintem más abandoned házról beszélünk, amúgy ezek készített fegyverek, vagy ez ilyen kis poén volt, fáradt vagyok már felfogni :)
  • Broafka
    nem állítottam az ellenkezőjét
  • IXEMGabeo
    autós résszel egyetértek. Ráadásul a városban minden szar romba beleütközöl nem is lehet autóval közlekedni:S:S
  • IXEMGabeo
    rendőrség nem úgy volt h amikor visszamész később akkor tele lesz zombival?
  • Balázs 17
    amúgy én amikor másodszor vettem jártam a rendőrségen akkor vettem észre, hogy ott is van travel :DDD majdnem agyfaszt kaptam
    amúgy Billel szoptam amire sikerült valahogy a CB rádiót érzékeltetnem a játékkal:S
  • barmi
    Azon a környéken érdekes fegyvereket lehet találni :) ::

• IXEMGabeo
    mondjuk a városban a hallgattassuk el a speakereket küldetés oltári baromság, főleg h elkerülhetetlen a karantén zóna...
  • IXEMGabeo
    szerintem jók a küldetések. Teljesen reálisak...jó mondjuk a fasznak lenne kedve visszamenni meghalni egy maciért:D:D, még akkor sem, ha fizetnek ezt elismerem. De pl a Rogeres küldetés egész jó az elején...
  • Broafka
    jah, amúgy nem csak a rendőrségen játszatja ezt el a játék, viszont a rendőrségen legalább van egy teleport ami bárhova elvezet, de vissza már nem!

A játék hangulatát az ilyen idegesítő dolgok rontják el a legjobban, a bugok még hagyján, azon most próbálnak javítani, de az ilyen dolgok... iszonyat. És vicces, hogy a dzsungelben van 6 használható autó, a városban meg csak 2, ez is tök logikus
  • Broafka
    amúgy a küldetések nagy része hihetetlenül gagyi. Szerezzünk meg egy macit egy 27 éves csajnak, akinek 10 éves hangja van, szegény készítők lusták voltak berakni egy nyamvadt gyereket...

szerezzünk meg adatokat amiknek az értelmét vagy nem mondja el az illető vagy alapból nincsen semmi értelme.

Mentsük meg Ken-t, és akkor le tudunk jutni a szálloda parkolójába, rendben, ez még úgy reális, valamit valamiért. Megtaláljuk a jóembert kell neki egy kis fájdalom csillapító (a játék során vagy 600 fájdalomcsillapítót fölvettem, nem neki morfium kell... a kis telhetetlen) be is adjuk neki, és ott hagyjuk a földön megrohadni egy szobában nyitott ajtók mellett. Igazából ilyen erővel csalinak is használhatnánk szegény ördögöt, mert úgyis a holtak áldozatává válik, vagy beledöglik a morfiumba, mert akkora dózist kap, hogy már az anyjáról hallucinál.

De ami a legidegesítőbb az egész játékban, hogy csinálj meg egy küldetést a rendőrségen, oké, 20 perc gyaloglás, a küldi kb 2 perc, visszagyaloglás még 20 perc, erre jön egy ürge aki megint visszaküld minket a rendőrségre!!!!! És nem tudod fölvenni a küldit előbb, csak miután teljesíted a másikat! Azért a kreativitás netovábbja ez, hogy hogy tartsuk a játékosokat a játékban, még egy 20 perces ugyanazon zombik lemészárlására...
  • Broafka
    Bill-es küldi: nem tudom mikor adja kb, talán amikor átmész Jungle-be akkor már adja, de én a végén csinálom meg ezeket a küldiket, szal nem biztos: Az előbb említett abandoned house-ban adja asszem Patrick-nek nevezett csávó. Amúgy egy ismét értelmetlen küldetés: Bill neki indult, hogy a rendőrségről leszed egy rádiófrekvenciát, de nem jutott messze, helyette nekünk kell összeszedni, megszerzés után vissza a quest adóhoz, aki szerintem oylan gyorsan zsebre teszi az adatokat, hogy soha a büdös életben nem lesz szó többet a segítség kérő adatról... akkor mi a szarnak szerezzük meg?
  • Laza
    Nekem az a bajom az elhagyatott házakkal, hogy újra tölti a pályát és így az összes monsztát akit már levágtam.
  • Laza
    Már a város vége felé járhatok és észrevettem valami érdekeset. A Resortban lehetett találni egy csomó kék, sárga fegyvert, de a városban (és társ területein) egy darab normálisnak mondható fegyvert nem találtam még, mind fehér színű. Pedig már ki van nyomva a plusz % is a rare fegyverek találati esélyeihez ... érdekes.

Egyébként
    Érdekes volt, hogy megcsináltam a rendőrséges küldit, majd kapásból egy faszi vissza is küld oda, hogy hozzak el neki egy aktát. Mikor visszamentem és jöttem volna el, akkor volt egy részen olyan hang, mintha valaki egy helységből kijönne, becsapná az ajtót majd elszaladna, de nem láttam semmit. Kicsit fosatós volt :)

Illetve volt az egyik cellában egy Bill nevű fazon, fekszik a földön, de nem lehet vele semmit sem kezdeni. Ott volt már mikor először odamentem.

Na meg a rendőrséges küldi után a templomban bejátszanak egy olyan hangot a rádión Simonai-tól a vízi mentők bázisáról, hogy meghalt valami emberke, és amint tudok menjek majd oda, mert kell a segítségem. Erre odamentem és nem volt ott semmi :)
  • Broafka
    hát... az a ház marhára távol van mindentől, igazából szerintem nem sokat fogod használni, ha legalább a vízellátóhoz lenne közel akkor lenne értelme. Az a legidegesítőbb állandóan odafutni, meg vissza a templomba, és vagy 3 küldi is odaszól. Mondjuk szörnyen primitívek a feladatok, na de sebaj
  • Balázs 17
    második végigjátszásra derül ki, hogy elképesztően sok feladatot nem csináltam meg, pedig csak a városban vagyok:D
    találtam 3 abandoned házat eddig, egyikben van travel is, így végre nem kell annyit rohannom:D
  • Fpocok
    A FoVal valami nem kóser, mert ha feljebb állítom, akkor durván torzít, egy perc alatt megfájdul a fejem. De csak ennél a játéknál.
  • TaRka0107
    Itt a kis gameplay-em. Tényleg jobb blunt weapon-al kezére menni a Thug-nak. Gyorsabb eltörni mint levágni:D
    Azt ne nézzétek mekkora low vagyok, mert fov alapon van és így fos, ha meg állítom kidob hibával a játék:D
  • BBazsi
    Hali! felraktam el is indul elso kuldetésben amikor egy kis szobaába kell befutnom vvmi csókához, belépek játék tölt aztán error és kilép win-be. Mi a probléma? Másnál is volt ilyen?
  • Broafka
    nekem jó ez így, de másnak lehet jó lesz a link :)
  • KranaZoli #3204
    link 1

link 2
  • Fpocok
    Szerintem szar, hogy bal felül van a stamina méter. Szerintem úgy volt jó, hogy középen volt, pontosan láttam.
  • PeeTeR
    tom de nekem custom hud van, utaltam a regit :)
    (annyi hogy ez alatt van a zseblampa - jobb felso sarok meg a fegyver illetve terkep)
  • Fpocok
    Mod
  • Broafka
    nekem nem ott van a stamina csíkom, hanem megjelenik amikor futok
  • Solid Snake
    Miért,van benne rúgás?