• KranaZoli #3077
    Én (még) kölcsönzői változattal játszom, ebben vannak grafikai bug-ok. Gondolok itt olyanokra, hogy textúra elemek nem sokkal a karakterem előtt rajzolódnak ki és hasonlóak. Nem tudom ilyenek vannak-é a eredeti verzióban (gyanítom igen). Ezekből némelyik pályán elég sok van pl. City of Moresby és kevesebb pl. Resort map. Azonban a grafikai látványvilág összességében nagyon meghaladja az átlagot, ill. amit nagyon elfelejtenek, hogy azok a játékok melyeknek jobb grafikája van, jobban a textúra elemek, kevesebb a grafikai glitch; bug azok 1.) jóval erősebb gépet igényelnek - itt viszont az engine ezt a látványt közepes(átlag) gépen is képes teljesíteni 2.) nagy a map, több nagy map - bejárható terület. Szinte kivétel nélkül az összes ilyen játék bugokkal jelent meg, ergó ezen nem kellene csodálkozni. (pl. STALKER játékok; Fallout 3 - New Vegas)

Azonban ebben a játékban olyan apró megoldások vannak, olyan apró fícsörök, melyeket csak látni szeretnék az új fps játékokban. Pl. apróság, de Nekem nagyon sokat dob a játékélményen: lenézek és látom, hogy van 2 lábam; amikor létrán mászom látom a kezem; tudom forgatni a karakter tekintetét; a fegyver amortizáció látványa a szakadó testrészek; mehetünk 2 lábon; autóba pattanhatunk; van gyors utazás; ... raklapnyi olyan apróság melyekre vmikor a régi időkben fordítottak csak figyelmet. Lepontozták, 1értelmű. Megkockáztatom, hogy összességében a játék megérdemelné az év játéka címet. Lehet, hogy több játék ötvözete - de epic amit kihoztam belőle. Azon sem kellene csodálkozni, hogy egy alaphangon cirka 30 játékórát (de ez akár lehet jóval több is) nem szabad egy napon említeni az 1 du-n alatt kipörgethető játékokkal.