4724
-
#3075 Gyenge grafika? 6-pontos? Kicsit el vannak tévedve ... mivel játszottak ezek? :)) -
#3074 Én is végig toltam. 33 óra, 34es szint-el zártam. Kezdem a 2. végigjátszást ;) -
#3073 Szerintem ez nem a játék hibája lesz. Esetleg mégegyszer a drivert próbáld, rakj fel egy korábbit pl. Az ultimate megoldás meg az, hogy újrarakod a windowst. -
#3072 Na ezt már nem vágom, de tippre ahhoz igazodnak a zombik, aki a host, tehát ha te csatlakozol hozzá, akkor kb 11-es szintű zombik fognak rohangálni. -
ToMM23 #3071 Gondolom csak az a karakter mehet igy akivel végigtoltam, vagyis részemröl a Xian csaje :) Ja mégvalami.. Ha valakivel tolnám coopban és Én 41es szinten zártam a gamet, Ő meg kb 11es. Akkor 41 es szintü zombik jönnek neki ellenfélnek ?:D -
#3070 New Game, karakter kiválasztása és akkor figyelmeztet, hogy törlődik a történetben, amit elértél, ott igent mondasz és mehet. Szinted megmarad, felszerelésed is, még ha alacsony életerőn zártál azthiszem az is megmarad. :) És kezded elölről Chapter 1. -
ToMM23 #3069 Köszi a választ.Hogy inditottad el? New game? Ha igen akkor azonbelül mi módon? Vagy continue ? Akkor kiir valami angol szöveget, de azt nemértem :S -
#3068 Igen, viszonylag sok. -
Balázs 17 #3067 amúgy vannak rejtett helyek a játékban?
mert én most találkoztam egy sráccal valami színpadon és adott zsét, mert segítettem neki
sok ilyen lehet? -
Balázs 17 #3066 igen, mert most nyomom én is
és a zombik szintje is megmarad, csak hát kezdheti előlről az ember:S -
IXEMGabeo #3065 qva anyját az IPON-nak...nem voltak képesek arra 1 hónapig h e-mailben értesítsenek h most hogy állnak a kormányom javításával. Amikor visszamentem érte és otthon kipróbáltam, kiderült h rosszul szerelték vissza a kormányfejet 90° al balra volt alaphelyzetben:D:D ez egy szarházi banda, arról ne is beszéljünk h csak hétköznap képesek kinytni akkor is 12-től és max 18 ig -
ToMM23 #3064 Sziasztok ! Ha befejeztük a gamet és szeretném ujrakezdeni akkor megmaradnak a fegyvereim, inventory komplett tartalma ,skillek és a szintem ? Ugyértem,hogy ACT1 ben már M16 meg Katana legyen nálam ? :) Ha igen akkor mi a modja ? -
#3063 Én nem mondanám erre, hogy gyenge grafika... -
#3062 Intreszting.... IPON teszt:
link...
Ha csak fele ennyire lennének jók a mostanában (múltban és jövőben ) megjelent(ő) játékok Én örülnék Neki. -
Balázs 17 #3061 az összegyűjtött kártyákat nem lehet megnézni sehol? hogy mennyi van még -
#3060 Tegnap kaptam meg a játékot és változó hogy mennyi idő után, de mindig lefagy. Van hogy 10 perc, van hogy 1 óra játék után. Driverek frissek, game eredeti. Lesz valami patch, ami megoldja ezt a bugot?
gép: intel core2 quad q9550
10 gb ram 1333 mhz
ati hd 4870x2 -
Prof William #3059 Ja. Azt hittem a játékban lehet találni infókat a Z-kről. -
#3058 Erre tessék. -
Prof William #3057 Ilyen sztorielemeket hol lehet találni? Mert már jó pár infót elolvastam amit találtam de a zombik leírásáról még nem sok mindent találtam. -
#3056 Sztori szerint a suiciderek esetén az emberi elme végig tudatánál van, de nem tudja irányítani a testét. -
Prof William #3055 Vazze eddig fel sem tűnt. Bár lehet hogy az eddigieknek nem volt ideje elmondani a szövegét. Ezek szerint a suicdereknek maradt némi IQ-ja? Vagy ez olyan lehet náluk mint pl a légyelkapó növényeknél a rovarokat vonzó szag? -
#3054 ez nem fura, az összes suicider ezt mondogatja, és el is érte a célját! :D
magához édesget aztán felrobbansz. -
Prof William #3053 Fura dolog történt velem...
Visszamentem a a városból a perti vidék egy felderítetlen területére ahol is egy bungallóból...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halk hörgést halottam. "Help Help me!" mondta. Betörtem az ajtót de csak egy suicider volt bent más senki. Lehet hogy az kért segítséget? Fura. -
hegege #3052 A ghost Townból v az utról kell eljutni oda? -
Balázs 17 #3051 nah én is végigtoltam
most elkezdtem újra ugyanazzal a karakterrel, de msot csak ölök:D
35. szintig jutottam csak
ami nagyon idegesítő volt azok a fegyveresek, hogy nemlehetett őket átverni sehogy és halálpontoksak
a másik pedig a fertőzöttek, főleg magasan szinten odacsapnak aztán die, ha meg 5-6jön akkor szopóka, kivéve ha van fury -
#3050 térkép elő: a céltól jobbra van egy út, onnan be lehet menni. Meg fogod találni, egy kidőlt fa mellett van a "bejárat" -
hegege #3049
kérhetnék segítséget. A satelite phone missionhoz a dzsungelbe ne mtudok bejutni,mivel fákkal van körülvéve és nem tudok áthatolni rajtuk..Az erőditményt látom de azzal nem megyek sokra. -
#3048 tényleg jo játék, utoljára a boilling point vagy a White gold nyújtott ekkora szabadon bejárható területet, és játékélményt))
-
#3047 Ezzel a buggal én is találkoztam, meg a labdással is...sajnos -
#3046 a Jungel-ben a katonákkal nekem olyan volt, hogy épp szállok be az autóba, ők meg lőnek rám, és el akarom gázolni, erre mintha egy 5 méteres betontömb lenne kettőnk között csak a levegőben lökdöstem hátrafelé (de nem sérült, meg semmi, csak löktem hátrafelé) aztán egyszer csak beakadt egy sziklába és onnan lőtt tovább.
Igazából amíg nincsenek idegesítő bugok benne, csak ilyen kis mókásak addig nem zavar a dolog (mondjuk a labdán azért meglepődtem egy kicsit) -
húsdaráló97 #3045 Broafka ilyen velem is volt. :D
A legújjabb bug amit észleltem, hogy a Jungel-ben mikor a katonákkal harcolok, beléjük rugok egyet, aztán eltűnnek. x) -
#3044 hmm, ez mókás volt:
belerúgtam a parton egy strandlabdába és meghaltam! teljesen teli volt az életem, és amint belerúgott ott esett össze :D -
húsdaráló97 #3043 Végre sikerült átmennem actIII-ba. -
húsdaráló97 #3042 Én most vagyok Chapter8-ban. :D
-
#3041 KÖSY -
Richardix #3040 Küldetésekben mindig ki van írva, mit kapsz jutalmul, pl. "Shark Mod", amit találsz, az meg úgy néz ki mint egy összetekert papírlap. -
#3039 és honan tom meg mikor kapom meg a tervrajzot meg hogy nézki?
-
Richardix #3038 Afféle fejlesztések, amik plusz tulajdonsággal vértezik fel a fegyvereket, például sokkoló, vagy mérgező fegyver, stb. Ezeknek a tervrajzait szerezheted meg küldetésekből, illetve találhatsz is. Ha megvan a tervrajz, egy munkaasztalnál moddolhatod a fegyvereket - feltéve, hogy megvan minden hozzávaló. -
#3037 kösy modok a játékban mik? -
#3036 nemtudom angolból mennyire vagy jó, de itt egy jó kis guide ez szépen mindent leír. Ha annyira nem megy akkor elmondom amit tudni szeretnél, de csak apránként mert elég sok lenne :D
Fegyverfejlesztés: 2 féle képpen lehet, mindekettőhöz oda kell menni egy "javítóállomáshoz" ami egy asztal (térképen is jelöli).Az első a fegvyerfejlesztés, amit az upgradre kattintva tehetsz meg, ez pénze berül és max 4es szintig lehet fejleszteni. Ezen kívül lehet modolni a fegyvereket, modokat találni lehet és questekért is kapsz. Ha rámész a modra , kiírja milyen fegyverre lehet rátenni és mi kell hozzá.