• barmi
    A büdös pi..ába! Azért a játék ezen részét rendesen elqrták szerintem !
    Az elhagyás úgy sikerült hogy át akartam menni a csatornába egy ilyen kerek teleporton vagy min keresztül de csatorna betöltésénél megmakkant a technika és se előre se hátra. Be kellett zárnom a programot alt+F4-el. Ezután újra elindítottam a játékot de a kétkezes f@sza kis fejlszém és a kétkezes Gabriel kalapácsom nem volt meg ! Visszaszaladtam az apácához hogy hátha ad területtisztítás missönt újra de sajnos nem volt már küldetés nála . :((( Igazán tehettek volna a játékba egy olyan boltot ahol a már megszerzett fegyvereket (amiket ugye némely missön teljesítés jutalmaként kapsz és nincs belőle csak egyetlen egy darab) legalább meg lehetne venni mert ez így ultrafos szerintem (már rengeteg frankó fegyót hagytam el így vagy hasonló körülmények miatt és/vagy figyelmetlenségből eldobás után nem gyűjtöttem be a földről és ez nagyon bosszant ! :-((( Ja, és ezt a bumeráng dolgot sem igazán értem ám ! Egyszer visszajön hozzám az eldobott fegyó minden gond nélkül egyszer meg b@szik visszajönni. röhej! :(((