4724
  • Foxy0
    alapot tom csak pl hogyan kel fejleszteni fegyvert meg ilyenek
  • xXtamasXx
    Konkrétabban mit szeretnél tudni?
  • Foxy0
    vki elmagyarázná mi hogy van mert nekem még új a jéték?
  • Fpocok
    Mindenkivel lehet minden fegyvert használni (ha meg van az adott lvl).
  • KranaZoli #3031
    Grafikai modderek is dolgozgatnak. :)

Többi map-en is változtat sokat, csak épp dzsungelben spottoltam. Lehetnének nem ennyire élénkek a színek, de kipróbálni érdemes:

Benjamin318's Enhanced texture mod
  • mascarun
    Üdv!
    Skill leírást találok valahol magyyarul?
    A fekete karakterrel vagyok és nem tudom hogy a játék hibája vagy én fejlesztettem valamit ami miatt csak evezőlapátot tudok fegyverként használni! A fegyverek szintje nem magasabb a karakterénél. Nem az a gond!
  • Ryder62
    Ja csak olyan van hogy egy hibás betöltés után elvesznek a save fájlok. De ez még semmi az egész játék használhatatlanná válik. Mert new gamenél fagy, ha az ember egy backup-ot tesz vissza a mentéseiről akkor is fagy stb

stabil játék mondhatom

Ez kb olyan mint mikor a Far Cry 2 egyszer örökké töltött. Utána semelyik mentést nem töltötte be. kb 30 óám veszett oda, és hiába tettem vissza backup-ot nem használt mert nem a mentésekkel volt a hiba. Egyszerűen a játék az a karaktert, profilt nem töltötte be. Persze új játékot kezdve minden rendben volt. Csak ezután nem a continue-ra mentem hanem az unistallra...
  • MerlinW
    A narancs ritkaságúak.
  • grebber
    Valamiről lemaradtam arany fegyver? WTF?
  • Fpocok
    Aki törttel nyomja és valami gondja van, az ne jöjjön ide rinyálni. Köszönöm.
  • Broafka
    jah, gránátot meg asszem a közelben egy dobozban lehet találni valahol, vagy pont előtte? nem tudom, de valahol van arrafelé, szerencsére embernek minősül, szóval a zombikat ő is támadja, míg el van velük addig te könnyítesz rajta :)
  • Broafka
    2-3 gránáttól már alig van élete, utána meg lőni kell mint az istenes! :)
  • IXEMGabeo
    nem semmi milyen szívós:) valahogy én is így fogom megölni
  • Malakai
    Bumeráng: Majdnem minden képességnek százalékos esélye van, hogy a hatás jelentkezik, a bumeráng legmagasabb szinten is "csak" fifti-fifti.
  • Ironman2
    Állítólag az eredetivel nincs ilyen probléma
  • barmi
    A büdös pi..ába! Azért a játék ezen részét rendesen elqrták szerintem !
    Az elhagyás úgy sikerült hogy át akartam menni a csatornába egy ilyen kerek teleporton vagy min keresztül de csatorna betöltésénél megmakkant a technika és se előre se hátra. Be kellett zárnom a programot alt+F4-el. Ezután újra elindítottam a játékot de a kétkezes f@sza kis fejlszém és a kétkezes Gabriel kalapácsom nem volt meg ! Visszaszaladtam az apácához hogy hátha ad területtisztítás missönt újra de sajnos nem volt már küldetés nála . :((( Igazán tehettek volna a játékba egy olyan boltot ahol a már megszerzett fegyvereket (amiket ugye némely missön teljesítés jutalmaként kapsz és nincs belőle csak egyetlen egy darab) legalább meg lehetne venni mert ez így ultrafos szerintem (már rengeteg frankó fegyót hagytam el így vagy hasonló körülmények miatt és/vagy figyelmetlenségből eldobás után nem gyűjtöttem be a földről és ez nagyon bosszant ! :-((( Ja, és ezt a bumeráng dolgot sem igazán értem ám ! Egyszer visszajön hozzám az eldobott fegyó minden gond nélkül egyszer meg b@szik visszajönni. röhej! :(((
  • Ironman2
    Ez igen!:

• BmwE30M3
    hogy tudok ujra kezdeni 1 küldetést?csak mert én a soldier of fortune nél bugos lett és nem tudok elmenni a hajoval!valakinek ötlet?
  • BoneDragon
    Pl: ha eldobja vagy simán bejön a bug mint nálam, hogy ha felveszek egy fegyvert eltűnik minden a kezemből a semmibe. :)
  • PeeTeR
    kulonben is, hogy a gyikba tudsz elhagyni egy akkora dognagy fegyvert?
  • PeeTeR
    de nincs am :D
  • barmi
    b@ssza meg! tegnap valahol elhagytam a Gabriel kalapácsomat ... Van rá mód hogy valahol még tudok ilyet begyűjteni? (az öreg apáca gondolom már nem ad másikat) :(
  • Montanosz
    Köszönöm, sajna képtelen vagyok abbahagyni a játékot, így jól jött a videó
  • Montanosz
    yap, köszi
  • BmwE30M3
    én a jungeles résznél valami most megnem mondom de valami solider-es küldinél vagyok megakadva lehet én vagyok sötét de fogalmam sincs hova kell menni! valami faluba!jártam 1 faluba ahol sok csiribir lövödözött meg volt 1 piros fejü a térképen!ott 1x meghaltam meguntam kiléptem!másnap már nem volt piros fejü nem tom ez számit-e!
  • BmwE30M3
    helyes utmutatot adtam hol találjátok meg egyből ahogy kijösz overpass-bol jobbra van 1 fa azmögött futsz le és ottvár rátok!
  • BmwE30M3
    én véletlenül találtam rá!nem küldetésbe!láttam van 1-2 zombi mondom megnézzük aztán ordibál valaki!
  • BmwE30M3
    lefele fussál! kösz a lancfürészt egyből feküdt! de azért megölt vagy 10x:D
  • Hunor1
    no ez fasza..... én nem is találkoztam Jasonnal! Pedig elég sok küldit megcsináltam a dzsungelben.Most meg már a börtön szigeten vagyok ahonnan nincs visszatérés! Az melyik küldiben van(a Jason)???
  • BmwE30M3
    overpass camp nél van! ahogy kimész a falubol jobbra keres nagyon sunyiba 1 kis rést ott futsz lefele 1 kisházhoz hullak vannak felagatva!egyből megismered:D
  • wesker24
    Egyébként Jason egyáltalán hol van ? Mert én még nem találkoztam vele !
  • Tyon
    Spojler

Én belelőttem az összes töltényemet:) + még pár macsétecsapás. Egyébként van a házban egy láncfűrész, azzal próbáld ;)
  • BmwE30M3
    a dzsungel-be hogy a f*szomba kell megölni "Jason-t" én ha gránátot ha lövöldözöm 1dmg-t kap!nagy ritkán bead 600feletit!nektek mivel és hogy sikerült mert engem 1x megüt dead!
  • Tyon
    Lehet hogy már volt róla szó, de aki a dzsungelnél tart...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindenféleképpen menjen el északra is, mivel van ott egy másik település, és egy csomó quest; egy fő vagy mellékküldi sem vezet oda.. még jó hogy arra jártam :)
  • BoneDragon
    Időközbe oda is került pár. :)
  • oregon1987
    Jah egy raktár lehetne a fegyvereknek amiket megszeretne az ember tartani!
  • PeeTeR
    miert nem rakod el a fegyokat Jin -nel? nekem meg nem sikerult telepakolni a store -t :D
  • BoneDragon
    Már tele az inventorym arany fegyverekkel és párat már ki is dobáltam, mert még jobb arany fegyvereket dobál... Azért eshetne ritkábban is. :)
  • Doc Hooliday
    Huhh...azzal biztos jó nagy gőzkokit lehet koppintani a homlokukra!
  • barmi

04:40 - től figyeld erősen ! :-)