• PeeTeR
    nalam 15perce ontotte el az agyamat a hugy... jatszottam erre-arra csinaltam missionoket, segitettem tobb embernek, erre valahogy pont ugy jott ki a lepes, hogy olyan helyre joinoltam ahol eppen ezt csinaltak. megcsinaltam de elozoleg nem voltam a warehouse -ba (masodik vegigjatszas) viszont ott is csinaltunk par feladatot. a vegen visszamentem a templomba elmenteni aztan kileptem. kesobb jovok vissza megyek continue -ra kilep a jatek. akarmit csinalok - na mondom csodalatos. backup -ot visszapakolom csinalok par kuldetest kilepek, ment, visszajovok jo. elmegyek warehouse -ba hogy rajta legyen a fast travel listan - nem vettem fel a missionoket - aztan vissza a templomba. mentes megint, kilepek, toltom vissza megint. tehat akar mit csinalok valahogy sikerult ugy elmentenie a jatekomat elozoleg, hogy minden jo, de ha bemegyek a warehouse -ba kapasbol osszefossa magat a savegame. csodaaaaaaaaalatos faszom... visszaraktam a legelse elmentest ahol Joseph -et kell a csatornakhoz kiserni de megint elbuktam a Lv45 -ot meg 36% -on vagyok az 58% helyett. azert egy kicsit bekaphatja a faszomat.