4724
-
Prof William #2619 Nát nálam már ha 3 nél több alapzombi jött az elégé megizzasztott. Még magasabb szinten se irthatod őket százzszámra szóval ha több lenne akkor majdnem játszhatóságtalan lenne a játék. -
húsdaráló97 #2618 Megpróbáltam úgy ahogy leírtad. 3 országgal is, de mindnél ugyan ezt írta ki...Nem értem mi lehet a probléma. :/ -
#2617 Jobb alul a STEAM ikonon nyomj jobb klikk, settings, download+clous,download regionnál válassz másik helyet. Valami közelit ha lehet. Ha kész, akkor OK, STEAM újraindul és próbáld újra.
HA ígysem megy, akkor esetleg egyszer kétszer még próbáld ki más szerver hellyel. Nekem pl most frankfurt van, de mondjuk van magyar is azt hiszem. -
húsdaráló97 #2616 Sziasztok.
Tudtok nekem segíteni?
Regisztráltam a Steamen a játkéom el is fogadta. Ott van a játék könyvtár mappába. De amikor rákattintok hogy telepítés, folyton ezt a hiba üzenetet dobja be: A Steam szerverei jelenleg túlterheltek a kérésed kezeléséhez. Próbálkozz új pár perc múlva.
Hiába próbálkozom nem engedi. :( Előre köszi a választ. -
Hunor1 #2615 fasza ez a dzsungel helyszín! Már az első feladatban nagyon megizzadtam...(2 ládát kell elcipelni a faluba) Az egyiket még sikerült elvinnem de a másodiknál a Kung-fus zombi naggyon kemény!!! Vagy ötször meghaltam buktam vagy 8K-t, és a fegyóim leamortizálódtak! Kénytelen voltam "beszerző" útra indulni hátha találok másik fegyvereket vagy javító műhelyt....Végül ennek köszönhetően sikerült! Bazz a többi is ilyen fasza feladat lesz itt a dzsungelben?? -
#2614 - "De hogy miert veszett el a mentes" --->> Mert warez!!! Ennyi! -
Tyon #2613 Igen, utana rajottem a kulonbsegre. De hogy miert veszett el a mentes, az rejtely :/ ujrakezedni meg nem biztos hogy lesz kedvem -
#2612 Noclip = Y
Rage = Z
Vigyazz mit nyomsz
nameg ha megegyszer megnyomod az Y-t akkor visszarak noclipbol, nekem nem lett baja
-
#2611 Vedd meg. Ott nincsen noclip. -
Tyon #2610 Chapter 4nel jarok, annal a resznel amikor felszerelik a teherautot mindenfele pancellal. Fogta magat a jatek, es atvaltott noclip modba. Ujrainditas utan eltunt az osszes cuccom, fegyverem, es egyes szinttu lett a karakter.
Tud valaki kuldeni mentest, aki nagyjabol ennel a resznel jar?
Koszonom! -
IXEMGabeo #2609 biztos sokan a Left 4Deadhez és a Borderlandshez szoktak gondolom ott jönnek dögivel szaladva:D. (Bár én azokkal nem játszottam, sőt egyikkel se, csak a Resident Evil 4-el) -
#2608 Hmm. Most olvasom, hogy valaki rájött hogy lehet a slomo-t kikapcsolni. Na ezt kipróbálom. -
#2607 marha buta hangja van a csávónak, és ahogy beszél az szörnyű, de amiket mond az nagyon a helyén van.
Én ennél több idegesítő dolgot is felsoroltam volna, és mondjuk nem találkoztam oylan fatális hibákkal mint ő, de tény hogy jó és szórakoztató játék.
Ami nagyon giaz, az "mmo amit egyedül játszol" szóval ez tényleg így van. Van multi, van multi, de elég erőltetett, nem ad nagy pluszt ha más is játszik. Ha klasszisokkal több alapzombi lenne, akkor már érdekesebb lenne. Szerintem ezt meg is lehetne valahogy oldani (tekintve hogy a játék helyenként idegesítően csal azzal, hogy mögéd rak egy zombit), hogy minden új játékos belépésével megduplázódik a zombik száma, így mondjuk 4-en már nagyon izgalmas lehet, hogy hogyan élitek túl. -
#2606 Majd később be lehet menni. Main küldi. -
Prof William #2605 Az Act1-ben be lehet menni abban nagy szállodába? Én körbejártam de nem találtam működő bejáratot. A kajét összeszedtem környező bárokból de de magába az épületbe nem tudtem bemenni. Vagy mmajd később nyílik meg valamitől? -
#2604 Ahhoz képest, hogy azt hittem, hogy szinte mindent megnéztem, csak 67 "dogtag"et szereztem a 100ból :S Mellé meg 41 modot. -
#2603 hát én is kb ezt a fejet vágtam:
tirexi 2 csak ez egy fokkal többet tesz mondjuk, mint az az alja geci -
#2602 Nekem is ez jutott eszembe.:) -
#2601 ettől még sok az igazsága..
bár eddig király a játék, most lépünk a gyerekkel Ac 2-be... -
#2600 gondolom max a steam a közös vonal -
#2599 Ti is megtaláljátok mindig a legigénytelenebb teszteket:) A srác szövege hallatán az általános iskolás olvasóórák jutnak eszembe:)) -
#2598 nekem is sokszor iszik piat, ha akarom ha nem, a vigyel ezt azt missionok meg ha meglesed folyamatosak, tehat a vegtelensegig ismetelheted, xpt, lovet kapsz erte.
Az elejen van egy ficko az egyik bunkaloban, na annak 3x5 piat kell vinni utanna kesz a kuldi, de mike es a terkep bal kozepen levo faszinak lehet hordeani ezerrel a piakat molotovot csinalnak belole. -
#2597 nalam 15perce ontotte el az agyamat a hugy... jatszottam erre-arra csinaltam missionoket, segitettem tobb embernek, erre valahogy pont ugy jott ki a lepes, hogy olyan helyre joinoltam ahol eppen ezt csinaltak. megcsinaltam de elozoleg nem voltam a warehouse -ba (masodik vegigjatszas) viszont ott is csinaltunk par feladatot. a vegen visszamentem a templomba elmenteni aztan kileptem. kesobb jovok vissza megyek continue -ra kilep a jatek. akarmit csinalok - na mondom csodalatos. backup -ot visszapakolom csinalok par kuldetest kilepek, ment, visszajovok jo. elmegyek warehouse -ba hogy rajta legyen a fast travel listan - nem vettem fel a missionoket - aztan vissza a templomba. mentes megint, kilepek, toltom vissza megint. tehat akar mit csinalok valahogy sikerult ugy elmentenie a jatekomat elozoleg, hogy minden jo, de ha bemegyek a warehouse -ba kapasbol osszefossa magat a savegame. csodaaaaaaaaalatos faszom... visszaraktam a legelse elmentest ahol Joseph -et kell a csatornakhoz kiserni de megint elbuktam a Lv45 -ot meg 36% -on vagyok az 58% helyett. azert egy kicsit bekaphatja a faszomat. -
#2596 Nálam nem volt ilyen gond viszek én mindenkinek mindent !
Akksit Detergent Pezsgőt Alcoholt Dobozos kaját Vizet gyógynövényeket ! -
rune #2595 Köszi! -
#2594 Ez a piás gyógyulás nálam szerintem bugos.Alig volt fél centi életerőm.Mondom lehúzok egyet. (volt nálam 10 db pia)
Megitta elhomályosodott a kép nyögött a faszi nyomott egy hátast erre megint és megint és megint semmit nem tudtam csinálni.Közben kiderült a hátasok azért voltak mert újabb piát benyomott de én nem akartam automatizálta magát.És hát addig görcsölt a faszim mire kb 20 zombi vett már körül és persze hogy kinyirtak.Kiderült 8 piát elhasznált a fazon.Azóta inkább nem használom.
Nálam még a hozzál piát,aksit stb küldetések is bugosak.Ott írja vigyek neki 5-öt már vagy 30-at adtam a nyomorékoknak és nem lesz vége soha a küldetésnek :( -
#2592 Amúgy itt van egy kis videóteszt a játékról. Érdemes megnézni, mert olyan bugok lehetnek a játékban amik egy életre elveszi a játékos életkedvét.
-
#2591 Van olyan skill hogy a piától gyógyulsz. Meg olyan is hogy a fegyver tovább bírja. De olyan minimális a változás hogy 10 zombi helyet 10 és felet tudok a fegyverrel levágni. lol
Amúgy szüntelenül a far cry 2 jár az eszemben. Szinte mindenben hasonlít: spawn rendszer, fegyverek gyors kopása, autókázás, gyűjtögetés stb. Csak itt bantu négerek helyett négerré változott zombikat kell írtani. :D -
#2590 Itt találsz. -
rune #2589 Nem tudtok működő trainert? -
#2588 Szoval a fejlesztok nemigazan gondoltak az olyan jatekosokra, akiknek nem eletceljuk minden kukat felforgatni, 5 percenkent fegyvereket javittatni, valamint egy kicsit lovoldozni szeretnenek, de nem tehetik meg, mert a loszer utan is ezerrel kell kajtatni...
Akkor inkabb mar stalker. Ott is vannak zombik, es ott legalabb lehet normalisan gyogyulni is. Itt ha levernek futkosok osszevissza energy drinkert, hogy egyesevel feltoltsem a hp-mat, vagy vehetek 200ert medkitet, ami 2 kockat tolt vissza...
A whisky-s uveg meg kikeszit. felveszem, tuti hogy iszik belole. Gyogyi ikon van rajta de csak reszeg leszek tole. meg azt sem hiszem el hogy ott a hawai dizsi, es mindenkinel van a taskakban vezetek, meg fogaskerek, de egy nyavajas deo-t nem talalok, csak fenyevenkent...
Kicsit at kellene meg gondolni ezt, kene megegy patch is :)
Diabloban is azvolt, hogy nem lehetett venni mana potiont, majd jtt egy patch(vagy a kieg nem is tudom mar) es mar volt is a boltokban :) -
#2587 Én a Suicidereket fegyverként használom. :) Körülöttük álltalában van egy csapat zombi (vagy közel hozzá) és oda megyek hozzájuk hogy kövessenek. Odavezetem őket a suicider mellé és mikor az robban vagy 5 zombi száll el. Hatásos mert nem kell szenvedni csak ilyenkor nem kapok xp-t. -
#2586 Én Suiciderek ellen használom. -
#2585 Sajnos eléggé tönkreteszi a játékot ez a fegyver kopás. Nem azt mondom hogy ne kopjon de ahogy te is írtad , pár ütés után már nem ér semmit mert elkopott a fegyó. Ráadásul most találtam egy arany színű macsétát és rátettem elemet hogy áramos legyen. Kb 10 zombira elég utána hasznavehetetlen, nem sebez szinte semmit. Egy rugás többet sebez mint az a fegyó. Jah és minden alkalommal 1000 $ a javítása. lol.
Fegyóhoz lőszert találni sztem a városban a legkönnyebb. Vannak punkok akik lődöznek rád így ha leölöd őket kapsz töltényt. De sajna a fegyó hasznavehetetlen. Egy sima walkerbe is vagy 10-15 lövés kell fejbe hogy kifeküdjön. Szóval ez is gáz így. Viszont emberi célpontokra hatásos mert 1 lövés a fejbe akár 20 méterről és kifekszik. -
#2584 Nemrossz ez a jatek, csak egyket bajom van vele.
Hiaba van pisztolyom, (varosban szereztem egyet), loszert egyszeruen nem lehet szerezni hozza, pedig en lovoldozni aarom a zombikat.
A asik: fegyverek olyan gyorsan elkopnak, mintha koszorukonek tolnam oket, fullra upgradelve is.
A moddolt fegyverek szinte semmivel nem ernek tobbet a simanal.
talaltam egy arany szinu diving knife-ot meg act1-ben, gyorsan fel is fejlesztettem 4es szintre. nekimentem 2 walkernek, mire szetszabtam vele lement a staminam es a kes felig elkopott. egy feszitovas meg senki ne mondja hogy 20 utest bir ki emberi husra...
Szoval hol is lehet tomegevel loszert vasarolni? :) vagy talalni? nem 10 golyora gondolok / huligan :) -
torma1 #2583 Sziasztok!
A játékban kiderül hogy mi ez a vírus? Hogy hogyan szabadult el? -
Odikeee #2582 Ja, act 2 elején lvl 12 jünak számít nem? -
Odikeee #2581 Végigvittem már egyszer a fekával, most elkezdtem Xiannal, vmi brutal a kis csaj. 12k-t sebzek a zombira, ha a fejet széttaposom. :D Késsekkel vmi nagyon durva. És most jön act 2:) legjobb rész szinte:) -
#2580 10%-ot von le halálonkért asszem. Mondjuk van skill ami csökkenti ezt, -
#2579 próbáld ki, a keresztet vid a feje közelébe, majd jobb klikk, a fegyver rázoomol és ha nem pontosan a fején van az irányzék akkor egy kicsit odakorrigálja. Sőt ha fut akkor is segít egy kicsit rajta tartani a fején a keresztet.
Egyébként nem értem mit nem lehet ezen érteni, rengeteg játék használja, pl asszem ez a borderlandsben is volt, de ott ezt ki lehetett kapcsolni, volt az opciók között olyan hogy: Aim Help