Prof William#2127
Szűk másfél óra játék után. AZ intró nagyon hangulatos ahogy fullrészegen bejárjuk a szigetet és buli közben találkozunk mindenkivel... valaki már kérdezte de igen a a színpadon csápoló repper az az egyik szereplő.
Harc. Tetszik hogy nem irtjuk 100 számra zobbancsokat mint Left4dead 1-2-ben hanem azért jó 1-2 rosszabb esetben 3-4 üté is is kell egy élőholtnak. Egy szemcsétlent valahogy sikerült 6/ ütésből megölnöm, Már én sajnáltam végén. :) + persze jó jön a rugás/fellökés így néha már csak fejbe kell verni földre került zombit. Persze nem tudom hogy ahogy erősödünk hogy változik ez de eddig nagyon tetszik ez lassú gyilok. Reális lesz tőle játék + minden zombi kinyírására rákészül az ember mert bármi rosszul elsülhet.
A hangulat nagyon jó. Hiába süt hét ágra nap azért kellemesen izgalmas a cucc. Minden távoli hörgésre azonnal körbenéztem hogy merre lehet a hang tulajdonosa mert hiába az elővigyázatos haladás de meg lehet minket lepni. Külön poén volt hogy megnéztem közelről egy holtat majd hátat fordítva kinyitottam a szekrényt. Na mire visszafordultam már felkelt és az arcomba is ugrott. Jó ötlet hogy van amelyik nem pattan fel azonnal a földről mert 1-2 szer más sikerült megszívatniuk így. Az ilyen kis hangulati elemek + hogy mindig számítanunk kell támadásra nagyon megdobják játékélményt.
Szóval eddig nagyon tetszik remélem hasonló minőségben fojtatódik.