Az igaz! De PC-ről! És FPS ről beszélünk!
Nekem meg nem tetszik, hogy pc-n egy fps game-ben bele van erőltetve és nem lehet kikapcsolni! Irritál hogy homályos a kép, ha forogsz, nézelődsz!
BFBC2-ben sem lehet menu-ben kikapcsolni, csak tweak-el! Én meg is tettem. Mert zavar. De pl Dirt3-ban meg kell a blur, hogy átérezd a sebességet "csőlátás". Oda jó. Nah de hogy pl crysis2 ben sem lehetett csak úgy kinyomni!
Mekkora étverés! Megveszed drágán a játékot (természetesen pc-re) és nem tudod kedved és ízlésed szerint konfigurálni a game-t, mert ledugták a torkodon a konzolos retket!
Akkor nem kéne pc-t gyártani! Meg pc-re game-t, ha ide is a konzolos hulladékot erőltetik!
Háát mindenesetre remélem valahogy ki lehet majd kapcsolni!
A FOV-ot meg feljebb tenni, mert eléggé szegényes.
Ez most steam-es lesz? Amit hoz a GS-tól a postás? Mert akkor csinálok neki új ACC-ot, ha megundorodok tőle, el tudjam adni legalább! Ne kelljen itt lesnem, mint azt a fos DukeNukem-et is, ami szintén 2 forintot nem ér! Azt annak is mekkora szelet kavartak! Beraktad steambe, és többé túl se tudsz adni rajta! Inkább elittam volna az árát, ha tudom előre mekkora nagy O lesz! Így meg buktam azt a 9k-et is!
Köszönjük játékkészítők!