• Balumann
    Én akkor is azt gondolom hogy az államnak kell valamit kitalálni, szabályokat hozni, bűntetni még a szemetelést is. - tudom hogy nem ilyen egyszerű ez, de akkor is ez körül kéne.
    Történelem alapján, és földrajzból is tanultunk 1-2 dolgot, ami alapján arra jutottam, hogy régen az állam volt, aki jóutra vezette az embereket, hogy ne öljenek, ne szennyezzenek mindent, ne bántsák egymást.
    Asszem, ha nem lennének törvények, az egyház már nem lenne elég, hogy rendet tartson az országban, és kb. mitn egy GTA játékba, gyilkolásznák szabadon egymást. Nem hiszem hogy mindenki magától "jó" ember lenne.
    Na most a környezet, és városszennyezéssel is sztem ez a helyzet, ha valaki büntetné, nem dobálnák el a buszmegállóba a cigarettákat, meg az üvegeket, meg ilyesmi...
    Mindenki tesz valamit ezek érdekében ha nem csinálja ezeket, de nem elég...
    Megint csak azt tudom felhozni amit tanultunk földrajzból Szingapurról, hogy állítólag ha eldobnak valamit, vagy átmennek már piroson, akkor 100 dollár-al bűntetik, és képek alapján, meg mondták, hogy milyen szép ország... Maguktól olyanok az emberek hogy nem szemetelnek?...

Lehet hogy még sok dolgot nem értek, mert nem vok még egy nagypapa :) Azért a véleményem akkor is ez erről.