Gyorsulás bárhol, bármivel
  • dieselG
    Hát..

Nekem van egy Opel Astra 1.6i-m, 8szelepes, 65kW-ra van tuningolva, amúgy gyárilag és papíron 52kW :)
    A lényeg az, hogy áprilisban, amikor már egy hónapja lett meg a kocsim, és még 72lóerősen, egy illegális gyorsuláson egy 80lovas 1.2 16szelepes fiat albea () lealázott.
    Voltunk többen is, kábé huszan. Ahogy most júniusban is újra meg lett rendezve, körülbelül annyian voltunk, ugyanazokkal az arcokkal. A kocsimon motorikailag is végeztem azóta pár módosítást, lefűrészeltem azt a 4cm-es pöcköt ami a gázpedál padlóranyomását akadályozta, kicseréltem a légszűrőt egy új sima opelesre, a légszűrőházat kicsit megbuheráltam, de ennyi apróság elég volt ahhoz, hogy egy autószerelőnél 65kW-ot mutasson a kocsi teljesítménye ;) Vagyis 90lóerő dobog a már a motorháztető alatt.
    Tehát a lényeg az, hogy az albeát, vele együtt a nagyképű f*szgyereket csúnyán bealáztam még 5x egymás után is.

Fantasztikus élmény volt, aznap éjjel még aludni se tudtam, nem fogtam fel h egy nagyon jó autó van a tulajdonomban ;)
    És ami a legérdekesebb, hogy valahogy véget értek azok a pletykák az albeás részéről, hogy milyen "szar" autóm van. Valahogy vissza kellett vágnom neki..

OFF:
    Megjegyzem, csak ilyenkor szoktam nyomni a pedált, máshol normálisan megyek. Pölö tegnapelőtt meg tegnap éjjel a Mátrában csak 40-50el mertem menni max, hogy idejében fékezzek ha elémugrik egy hülye szarvas . Mert a múlthéten 5méteres fékcsíkkal és kiba nagy gumifüstfelhővel tudtam csak elkerülni egy szarvassal történő ütközést..
    ON

üdv:)