Gyorsulás bárhol, bármivel
-
dieselG #40 Hát..
Nekem van egy Opel Astra 1.6i-m, 8szelepes, 65kW-ra van tuningolva, amúgy gyárilag és papíron 52kW :)
A lényeg az, hogy áprilisban, amikor már egy hónapja lett meg a kocsim, és még 72lóerősen, egy illegális gyorsuláson egy 80lovas 1.2 16szelepes fiat albea (
) lealázott.
Voltunk többen is, kábé huszan. Ahogy most júniusban is újra meg lett rendezve, körülbelül annyian voltunk, ugyanazokkal az arcokkal. A kocsimon motorikailag is végeztem azóta pár módosítást, lefűrészeltem azt a 4cm-es pöcköt ami a gázpedál padlóranyomását akadályozta, kicseréltem a légszűrőt egy új sima opelesre, a légszűrőházat kicsit megbuheráltam, de ennyi apróság elég volt ahhoz, hogy egy autószerelőnél 65kW-ot mutasson a kocsi teljesítménye ;) Vagyis 90lóerő dobog a már a motorháztető alatt.
Tehát a lényeg az, hogy az albeát, vele együtt a nagyképű f*szgyereket csúnyán bealáztam még 5x egymás után is.
Fantasztikus élmény volt, aznap éjjel még aludni se tudtam, nem fogtam fel h egy nagyon jó autó van a tulajdonomban ;)
És ami a legérdekesebb, hogy valahogy véget értek azok a pletykák az albeás részéről, hogy milyen "szar" autóm van. Valahogy vissza kellett vágnom neki..
OFF:
Megjegyzem, csak ilyenkor szoktam nyomni a pedált, máshol normálisan megyek. Pölö tegnapelőtt meg tegnap éjjel a Mátrában csak 40-50el mertem menni max, hogy idejében fékezzek ha elémugrik egy hülye szarvas
. Mert a múlthéten 5méteres fékcsíkkal és kiba nagy gumifüstfelhővel tudtam csak elkerülni egy szarvassal történő ütközést..
ON
üdv:)