• Omegared
    Az IE6 kérdéskör szerintem kimerül abban, hogy van e hozzáértés vagy nincs. A legtöbb hibát maga a felhasználó hozzá nem értése (rosszabb esetben azt hiszi, hogy ért hozzá) okozza. Nekem van fenn FF valamint jelenleg az IE7betat tesztelgetem. Sajnos akadt pár negatív tapasztalatom az FF-el, mindazonáltal egy jó alternatíva. Szigorúan felhasználói szemmel nézve az IE6 egy kényelmes, mindenevő böngésző, a hibáitól eltekintve (amik kis hozzáértéssel megoldhatók) jó program.

A Windows 95 annak idején egy elég szép lökést adott az otthoni PC-k elterjedésének. Nem kellett mindenféle parancssorokkal törődni, a grafikus felület kezelését egy laikus is meg tudta tanulni, logikusan felépített, könnyen kezelhető rendszer volt. Hibái voltak, de kérem minek nincsenek?
    A WinME jó helyen van a listában, szerintem a leginstabilabb, legmegbízhatatlanabb operációs rendszere volt (eddíg) a Microsoftnak (ha jól tudom eléggé septében összerakott hiánypótló OS volt az XP érkezéséig). Mindazonáltal sok innovatív dolog volt benne, ezért is foglalkoztam anno vele sokat (igaz életem egyik legjobb poénja volt mikor egy telepítés utáni restartnál az első indításnál hibát hibára halmozott, idegességemben kivágtam az ablakon az utcára a cd-t, amit egy Microsoft feliratú kisteherautó taposott át az örök cd mezőkre :D ).