• Sanyix
    Használtam egy jóideig IE6-ot, nem települt fel spyware (akiknek meg igen azoknak elmondom, hogy, normális tűzfalat és vírusvédelmet kéne használni) pedig böngészgettem spywares oldalakon (crack-es oldalak ugye) , de voltak hibái felhasználói oldalról is, de közel sem olyan katasztrofális. Csak azért cseréltem le, mert kíváncsi voltam, hogy mi olyan jó a firefoxban, miért van ez a nagy hiszti, de az is csak 4 hónapig bírta, mert bekapott egy spywaret,nekem ez elég volt hogy elfelejtsem mert mégsem volt olyan hűde biztonságos mint ahogy mondták, nem volt gyorsabb se (ja lehet 56k-s modemmel érezhetően gyorsabb lett volna :D ), és instabil is volt (napi egy hibát okozás biztos meg volt), aztán nem váltottam vissza operára, mert megismertem az opera akkori legújabb verzióját, ami már sokkal jobb volt mint a régebbiek, így annál maradtam.

A millenium tényleg ide illik a listába, mert egy fos volt, lassú (legalábbis a 98 hoz képest), összevissza hülyén működött, volt hogy egy telepítéssel ment jópár hónapig, volt amikor a telepítés utáni első újraindításnál sorozatba nyomta az xy.dll sérült vagy nemtalálható hibaüzeneteket, és mehetett a format c, és fel valami más win.
    Amúgy sztem a symantec termékeinek is itt lenne a helyük a listában :)