mikike007#37
Szép elképzelés, csak ha mondjuk 98 óta fejlesztesz webes alkalmazást, akkor picit sántít a dolog.
Ugye bár ha valaki akkoriban kezdte a szakmát, az nem igazán foglalkozott a szabvánnyal, mert 1000 emberből 50 használt alternatív böngészőt, de szám nem is fontos, maradjunk annál, hogy elhanyagolható volt.
Én örültem nagyon, ahogyan teltek az évek az alternatív böngészők egyre jobbak lettek, és követték a szabványt. Csak, hogy onnantól kezdve, hogy megtanultam minden szart az ie.-hez, nem igazán tetszett, hogy pár ember miatt duplán dolgozzak. És ezt tartom ma is, ugyanis innentől kezdve tök mindegy, hogy szabványos vagy nem, plusz meló van vele, legalábbis addig kétszeres munkák végeztem, míg a középutat meg nem találtam.
Szóval, ha ebből a szemszögből nézed, akkor inkább hátrány volt, ugyanis ebből élek, és se kedvem, se időm nincs egy összegért kétszer dolgozni.
Remélem az ie. 7 már szabványos lesz, és el lehet felejteni az egészet, bár az első bétát kipróbáltam, és magas td vagy div számnál a javascript 10-szer lassabb min a ff.-n, na meg úgy általában is, szóval van még mit javítani.