Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
-
Indigo #479 Én amit nem értek rögtön, azt fraps-ozom, és ha kiléptem, akkor visszanézem és lefordítom. Azért egy magyarítással tényleg könnyebb lenne, de én elvagyok vele így is.
Most a 12-es pályát hagytam magam mögött, kissé szivatós volt, egy párszor be kellett tölteni egy korábbi mentést. És bizony volt egy-két rész, ahol majdnem szívinfarktust kaptam :D És ha jól sejtem, később még durvább lesz...
De bizony nagyon tetszik a játék, a hangulat, a fokozatosan kibontakozó sztori, amire rásegítenek a flashback-ek, a mental echo is egész jó ötlet. Különösen tetszik, hogy nem vitték túlzásba az ellenfeleket, és nem kell ezrével mészárolni a mutánsokat, az nem illene ebbe a játékba. Azért így is félelmetes, néhol bizony kiakad a para-méter :)
Az egyetlen dolog, ami nem jön be, hogy folyamatosan kapcsolókat kell keresgélni :S Persze a továbbjutáshoz szükséges kapcsolók mindig világítanak, és sajnos ezen felül a tárgyakkal, a környezettel nem nagyon lehet interakcióba lépni :( Jobb lett volna ehelyett több gondolkodós, puzzle részt beletenni, például olyat is, ahol a fizikát is ki kell használni... Na az zseniális lett volna!