Cryostasis: Sleep of Reason (FPS)
  • gregtom6
    Na csak végigvittem. Az utolsó 2 pályán már ment rendesen...
    Le vagyok nyűgözve. Nagyon jól eltalálták a játékot. Benne van minden, amihez az oroszok értenek a legjobban, és alkottak egy mindenben orosz játékot, ami nagyon jó. Van benne minden, ami a jéghez, hóhoz kapcsolódik. Vhogy direkt úgy van megoldva az egész, hogy végig csak lesel, h ez meg mi a frász, meg hogy kerülök én ide. Végig egyedül érzed magad, és nem lehet pár dolgot érteni benne. Tele van érdekes dologgal, és technológiai újításokkal, az optimalizálás lehetne csak jobb(lehet XP miatt nem ment rendesen mindig)Nekem inkább a Penumbrához hasonlít, ott lehetett még tanácstalannak érezni magad igazán. Az amerikai játékok szokása, hogy minden szájbarágósan történik, és vhogy úgy érzed, átvezetnek a játékon. Itt viszont tényleg külső "vezetés"nélkül történnek a dolgok, váratlanok az események. A visszatekintések egy telitalálat...ahogy állatokként, emberekként visszamész a múltba kijavítani egyes elkövetett hibákat....és több szemszögből azonos dolgok elmondása...Komolyan, 100/98-as a játék, ettől jobb nem kell. Levonás a kevés reklám miatt, mostani US játékat bezzeg hípeolják, fele ilyen jók sincsenek némelyikük.