Reklámfilm avagymutasd be az SG-t eegy kis video keretében..
  • DJviolin
    #60
    Szerintem csak úgy lehetne egy fél peres reklámot összehozni, hogy nem csak a fórumot mutatnánk, hanem mint az SG-t magát. tehát az egészet.

    Forgatókönyv:
    Egy faszi leül a gép elé.

    Valami Techno zenére mutatnánk egy számítógép monitorján elhelyezkedő IE vagy Firefox címsávját, ahova bepögyögik az Sg címét. Eközben menne valami hülye szöveg, hogy például: "Látogassa meg ön is Magyarország legnagyobb informatikai és tudományos hírportálját. Olvasson naprakész híreket a számítástechnika világából (és ekkor mutatnánk, ahogy rákattint az IT/Tech fülre, ahogy a görgetősávon görget, meg pár híret mutatnánk még.). Legyen képben a világ legújabb Tudományos eseményeiről (ekkor előre-hátra zoomolna a Battlestar galactika stílusában a kamera a Tudomány rovat híreire). Olvasson a legújabb a számítógépes játékokról (Mutatnánk a monitort oldalról felfele, ahogy rákattint a játék fülre, és elolvas pár cikket görgetve). Legyen őné a legfrissebb Mobil, Digicam, Film tudás. Töltse le a legrissebb fájlokat. (ezek alatt mindig az aktuális rovatot mutatnánk). Legyen tagja Magyarország legnagyobb fórumközösségének (Ekkor mutatnánk a Fórum-ot és a kamera össze vissza ugrálna a képen. Meg egy fórumhozzászólást egy lámáról. Úgy is rájönnek később :))

    És ekkor megjelenne az SG logó, fokozatosan (tehát nem egyenletesen) rázoomolva, és ez a szöveg: "SG.hu" A leg leg!"

    És a film végén mutatnánk egy faszit, ahogy már későn este ráborulva alszik a gép előtt, és a monitoron ott az SG. :))

    A film képi világa úgy lenne megoldva hogy a monito képernyőjét kívülről mutatnánk, de nem pont szemből, hanem picit lentről oldalról.

    Ez pont megvan fél perc.

    Arra kell ráépítenünk, hogy a reklám végén a nézőben az ülepedjen le az esgéről, hogy:
    1. Legfrissebb
    2. Legnagyobb
    3. legjobb

    (Hobbiból forgatókönyveket írok. :))