• dez
    "Amúgy meg nem értem ezeket az összeesküvéselméletmániás embereket itt az sg-n. Ha igazad lenne, akkor az egész AIDS kutatás a világon mind hazudik. EGYETLENEGY ember sincs köztük aki kitálalna a sajtónak, aki mondjuk lelkiismereti okból fölemelné a szavát vagy mert egy hozzátartozója ebben halt meg és mondjuk ezért választotta ezt a hivatást. De nem, MINDENKIT KIVÉTEL NÉLKÜL lefizettek a gyógyszergyárak, gonosz sötét öltönyös emberek föld alatti titkos bunkerekben világméretű hálózatot működtetnek teljes titokban és a pénz mindenkit kussban tart. És semmi sem szivárog ki. Valóban, ez sokkal egyszerűbb magyarázat."

Most az AIDS-től függetlenül. Eleve hibás a feltételezésed. Az hétköznapi egészségügyi dolgozók többsége kész tényként tanult sokmindent, amit eszébe sem jut megkérdőjelezni (vagyis eszébe jut, de nem érdeke neki sem). Így maguk is meg vannak vezetve (mondjuk ezt ők is kezdik látni). Egyébként mielőtt ítélkezel a témában, nézz utána alaposabban, ne a saját előfeltételezéseidből indulj ki. Meg fogsz lepődni.

ps. én nem hiszem, hogy ennek a Duesbergnek feltétlenül igaza van, de történeti és saját tapasztalat alapján tudom, hogy semmit sem szabad első blikkre, a látszat alapján elvetni.