az a baj, hogy az én hatásköröm kimerül a banner szerkesztegetésében, a törlésben, meg a rászólok az emberre funkciókban. moderátort ilyen apró csetlő botló dologért nem szokás hívni az SG-n, mert nincs mit büntetni. fórumképtelen magatartásról nincsen szó, mert attól még messze vagyunk, vannak nézeteltérések, azokat meg kell beszélni, vagy, ha épp nem találtunk el 1-2 autót, akkor nem besértődünk és teszünk be egy madártávlatos képet, majd angolosan távozunk a helyszínről. :| igazából működik itt minden, a több autós dolog is, ilyenkor az szokott tenni, aki a legtöbb autót kitalálta. valamelyik nap pl 2 autó volt a képen, egyiket kitaláltam én, másikat Zoli, azt mondta tegyek. tegnap ott volt a ringes kép, Szabi többet tudott, átadta. működhet így is a dolog, de olyan itt még nem volt, hogy 4 autóból kitalált valaki 3-at, majd valaki beröffentette az utolsót és ő rakott. biztos azért rakott, mert átadta a jogot az, aki többet talált ki. legalábbis nem emlékszem ilyen esetre, hogy az rakott aki kevesebbet talált ki, de nem lett átadva a jog