• DJ Skyline
    én a BMW-vel vagyok így. anno E30-asokra kezdtem gerjedni nagyon, majd megismertem az E28-at és kb szerelem első látásra :D de úgy igazából az összes BMW tetszik, nagyon kevés van amit ne fogadnék el. mondjuk én nekem nem nagyon tetszenek az újabb autók, így 2000 után nézve, de a BMW az kivétel nélkül. a Porsche is egy ilyen kivétel. megtudnak maradni a régi stílusjegyeknél, és mindezt ötvözik egy modern külsővel. ha egymás mellé rakunk a 911 Carrerat a 60-as évekből, meg a legújabb Carrerat, akkor azt látjuk hogy nem sok változott. jó persze változott, gömbölyűbb lett, cserélődnek a formák, de valahogy mindíg is azt érezm hogy ez igen, ez egy Carrera. a Subaru pl már nagyon ráállt arra, hogy az Imprezákon drasztikus változtatások mennek végbe. hogy néz már ki a legújabb Impreza. :| jó mondjuk a BMW-nél kicsit szemmel láthatóbbak a változások mint egy 911 Carrera esetén, mert az E21 és E90 nagyon nem ugyanaz :D de valahogy mégsem érzem azt hogy kilógna a sorból az E90. de az új Impreza nagyon nem passzol a sorba szerintem. :\ nálam mindíg is ez lesz a legszebb Impreza.

lehet kicsit hosszúra sikeredett, meg lehet tele van kreténségekkel. :)