-
Igazából semmi gond nincs vele,egyedül ami kicsit riasztó lehet aza Fiat dízelmotor,de eddig azzal sem volt semmi gond. 1,4-es motorral sem lehet rossz választás,hiába 90 lovas A-ból B-be eljutsz vele kényelmesen és komfortosan. Gázolajos most abból a szempontból lehe rossz választás,hogy ugye drágább a megvételnél és az üzemanyag is drága. Viszont!! ritkábban kell tankolni.
A belső anyagfelhasználás minőségi és sehol sem kelt gagyi hatást(ez felszereltségtől független). A váltó az pontosan jár és ez által jól kezelhető is. Ami még kényelmes benne azaz,hogy az index kart ha kicsit löki meg az ember akkor 3-at villan az irányjelző (előzésnél nagyon jó). A kézifékkarnak nincsen recsegő hangja,hanem inkább csak "cuppan" egyet.
Ami esetleg zavaró lehet azaz,hogy hajlamos a por bemenni az ablaktömítésbe és mikor felhúzod az ablakot akkor kopog,de ezt kilehet takarítani. Az ülések tartása nagyon jó és jól beis lehet őket állítani. A kombi csomagtarrtója 500 literes és nem lógnak be a kerékdobok,tehát teljesen sík oldalt is. A hátsó ülések szintén teljesen síkba dönthetőek és így kb 1600 literre növelhető a csomi.
Azt még érdemes tudni róla,hogy nincsen vízhőfok mérő a műszerfalon,DE a fedélzeti számítógépben meglehet nézni,most pontosan nem tudom hol,de asszem a System menü pont alatt.
Dízelnél nem kell ízzítást csinálni,mert amint kinyitod a vezetőoldali ajtót már elkezdi,szóval míg elkészülsz addigra beis indíthatod.
Kb ennyi amit eltudtam mondani róla. Negatívumot eddig még nem vettem észre,de lehet,hogy nem is akartam,igazából ez egyén függő.